Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 23:17

delqnski47 написа:Меренето на пишки се осъществява само и единствено посредством лично съобщение :!:

Делянски, извинявай, но човек, който си е изменил на думата да седне, да съди цесекарите, че не били последователни си е нагло и не може да остане без коментар. ;)
Последна промяна от Ozzimozzi на 11 авг 2017 23:43, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 23:20

Ozzimozzi написа:
1982 написа:Ау, изнерви ли се нещо, припознавачо ??! За любов ми пишеш, а висиш в нета, вместо да си там и да подкрепяш "любовта" си ...... аз, като имаше ЦСКА, изключително рядко съм пропускал мач в София ...... ама какво разбирам от любов аз, хейтърът. :mrgreen: :mrgreen:

Изнервен за това, че някой, който пристъпва думата си, съди другите за същото „прегрешение”? Ти навярно се шегуваш! :) И да твърдя, че си типичен хейтър и лично аз не съм ти прочел едно положително мнение. ;)
BTW бихме ли? :)

Не, пишеш ми за любов, а кесиш в нета, вместо да си на стадиона, където пак има шепа народ ...... толкова ви е "любовта", иначе ми четеш тук кой от омраза, кой от любов си престъпвал думата. :lol: :lol: :lol: :lol:

Хайде, аз съм хейтър, ама кажи ти защо пак си в нета, а не на стадиона, нали си изпълнен с любов и позитивизъм ?!! :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 23:26

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Ау, изнерви ли се нещо, припознавачо ??! За любов ми пишеш, а висиш в нета, вместо да си там и да подкрепяш "любовта" си ...... аз, като имаше ЦСКА, изключително рядко съм пропускал мач в София ...... ама какво разбирам от любов аз, хейтърът. :mrgreen: :mrgreen:

Изнервен за това, че някой, който пристъпва думата си, съди другите за същото „прегрешение”? Ти навярно се шегуваш! :) И да твърдя, че си типичен хейтър и лично аз не съм ти прочел едно положително мнение. ;)
BTW бихме ли? :)

Не, пишеш ми за любов, а кесиш в нета, вместо да си на стадиона, където пак има шепа народ ...... толкова ви е "любовта", иначе ми четеш тук кой от омраза, кой от любов си престъпвал думата. :lol: :lol: :lol: :lol:

Хайде, аз съм хейтър, ама кажи ти защо пак си в нета, а не на стадиона, нали си изпълнен с любов и позитивизъм ?!! :mrgreen:

[offtopic]Сладур[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 23:32

[offtopic]Нямаш отговор, нали, ти, воденият от любов и позитивизъм ??! :mrgreen: :mrgreen: Въобще на мач стъпвал ли си някога или припознаваш само виртуално, че честичко те засичам тук, когато "любовта" ти играе ??! :mrgreen: ......... муахахаха, и ти ми обясняваш за любов и омраза, опазил Господ. :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 23:37

1982 написа:[offtopic]Нямаш отговор, нали, ти, воденият от любов и позитивизъм ??! :mrgreen: :mrgreen: Въобще на мач стъпвал ли си някога или припознаваш само виртуално, че честичко те засичам тук, когато "любовта" ти играе ??! :mrgreen: ......... муахахаха, и ти ми обясняваш за любов и омраза, опазил Господ. :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]:oops:[/offtopic]

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 авг 2017 23:39

1982 написа:Това си е твое тълкувание ...... както виждаш, от принципите си не съм мръднал и на инч ...... становището ми си е същото, наруших едно обещание за писане в тази тема, но не и позицията си относно "Литекс/ЦСКА", за разлика от някои други, които твърдо заявяваха, че не приемат подобни врътки, а после ......

Аджеба, ти защо не си на стадиона, ами кесиш в нета, за да громиш "хейтърите" ??! Гледам видеото в Спортала, посещаемостта ви е потресаваща. :lol: :lol: :lol: :lol:

Като говориш за посещаемост и то потресаваща би било добре да я сравняваш с общата в А група, също така да цитираш цените на билетите в този мач,също така да споменеш датата 11.08 и че София е празна.Или пак се опитваш нещо да внушиш? :) Ама какво се учудвам :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 23:43

Цените на билетите, София била празна, тинтири-минтири ..... все едно октомври месец, примерно, ще сте повече на стадиона ......

Какво да сравнявам с останалите, аз отдавна ви казах, че българският фен тотално се отврати от тази гнусна кочина "А помия", стадионите са брутално празни на над 90% от мачовете и още по-зле ще става. До това доведоха мутрите и гнусните им схеми. Жалко, ако още не сте го разбрали ..... футбол в България няма, той умря.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 23:50

1982 написа:Цените на билетите, София била празна, тинтири-минтири ..... все едно октомври месец, примерно, ще сте повече на стадиона ......

Какво да сравнявам с останалите, аз отдавна ви казах, че българският фен тотално се отврати от тази гнусна кочина "А помия", стадионите са брутално празни на над 90% от мачовете и още по-зле ще става. До това доведоха мутрите и гнусните им схеми. Жалко, ако още не сте го разбрали ..... футбол в България няма, той умря.

[offtopic]Любов ли е да я опишеш! :)
http://forum.gong.bg/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=%D0%B3%D0%BD%D1%83%D1%81&author=1982&start=10
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p0go-UN1x3g[/youtube][/offtopic]
Последна промяна от Ozzimozzi на 11 авг 2017 23:57, променено общо 1 път.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 авг 2017 23:53

1982 написа:Цените на билетите, София била празна, тинтири-минтири ..... все едно октомври месец, примерно, ще сте повече на стадиона ......

За теб всичко е умряло...При теб няма капка живот в нито един твой пост....нито един! Като питаш защо другите не са на стадиона искам да те попитам ти излизаш ли някога от интернет? Поне за 5 минути? Ти какво направи за да не е умряло всичко? Само негативизъм от горе до долу! Как не ти писна само да плюеш? Ми смени държавата бе? Защо си още тук?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 23:59

Аз ли съм ви оправданието защо не сте на стадиона ??! :lol: :lol: Много ме радвате в безсилието си, пишете ми тука за някаква любов, позитивизъм, ама всичко това са разни заучени и кухи фрази, защото на стадиона всичко се вижда, той е пак празен, както в над 90% от мачовете ви, докато вие си изливате "любовта" в нета ..... а, и громите "хейтърите", да не забравя. :mrgreen: :mrgreen:

Билетите им били скъпи, София им била празна и какви ли още не оправдания защо ги няма там, където се показва истинската любов ...... и тия същите после ще ме учат на любов ..... хихихи. :lol:

Върни се в “ЦСКА”