Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 21:41

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Хората сме несъвършени и понякога се налага да се престъпват клетва или нарушават обещания. Едни го правят от любов, други от омраза, но ти тези неща ги знаеш най-добре. ;)

Не ги знаех тези неща, но ти явно ги знаеш, щом си наясно с тях и ми ги разясняваш ..... специално за някои не съм сигурен дали е от любов, гледам лидерите им се позамогнаха напоследък, предполагам е случайно съвпадение ......

Ти не си ли престъпвал думата си? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 22:00

Престъпвал съм я. Но материалното ми положение не се е променяло от това ..... ама явно щото не е от любов. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 22:16

1982 написа:Престъпвал съм я. Но материалното ми положение не се е променяло от това ..... ама явно щото не е от любов. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ясно. Щом не си изкарал пари, не се брои и можеш спокойно да бъдеш съдник на другите. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 22:32

Аз не съдя никого заради това, че си е престъпил обещанието, това се е случвало на мнозина, тук говорим за други неща, много по-сериозни ..... за престъпване на принципите и вярванията. След като твърдиш, че никога не би приел сливания, чужди лицензи и подобни мръсотии, а след няколко месеца станеш пръв защитник на тези схеми .....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 22:35

1982 написа:Аз не съдя никого заради това, че си е престъпил обещанието, това се е случвало на мнозина, тук говорим за други неща, много по-сериозни ..... за престъпване на принципите и вярванията. След като твърдиш, че никога не би приел сливания, чужди лицензи и подобни мръсотии, а след няколко месеца станеш пръв защитник на тези схеми .....

Мхм ясно. Доста си пластичен. :)

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 22:40

Това си е твое тълкувание ...... както виждаш, от принципите си не съм мръднал и на инч ...... становището ми си е същото, наруших едно обещание за писане в тази тема, но не и позицията си относно "Литекс/ЦСКА", за разлика от някои други, които твърдо заявяваха, че не приемат подобни врътки, а после ......

Аджеба, ти защо не си на стадиона, ами кесиш в нета, за да громиш "хейтърите" ??! Гледам видеото в Спортала, посещаемостта ви е потресаваща. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 22:49

1982 написа:Това си е твое тълкувание ...... както виждаш, от принципите си не съм мръднал и на инч ...... становището ми си е същото, наруших едно обещание за писане в тази тема, но не и позицията си относно "Литекс/ЦСКА", за разлика от някои други, които твърдо заявяваха, че не приемат подобни врътки, а после ......

Аджеба, ти защо не си на стадиона, ами кесиш в нета, за да громиш "хейтърите" ??! Гледам видеото в Спортала, посещаемостта ви е потресаваща. :lol: :lol: :lol: :lol:

На теб ли точно трябва да се обяснявам? Това какво те засяга? Та значи само обещание си нарушил, а не принципи и за това си позволяваш да раздаваш квалификации. Ти да не си господ?

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 22:56

Ау, изнерви ли се нещо, припознавачо ??! За любов ми пишеш, а висиш в нета, вместо да си там и да подкрепяш "любовта" си ...... аз, като имаше ЦСКА, изключително рядко съм пропускал мач в София ...... ама какво разбирам от любов аз, хейтърът. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 авг 2017 23:11

Меренето на пишки се осъществява само и единствено посредством лично съобщение :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 авг 2017 23:14

1982 написа:Ау, изнерви ли се нещо, припознавачо ??! За любов ми пишеш, а висиш в нета, вместо да си там и да подкрепяш "любовта" си ...... аз, като имаше ЦСКА, изключително рядко съм пропускал мач в София ...... ама какво разбирам от любов аз, хейтърът. :mrgreen: :mrgreen:

Изнервен за това, че някой, който пристъпва думата си, съди другите за същото „прегрешение”? Ти навярно се шегуваш! :) И да твърдя, че си типичен хейтър и лично аз не съм ти прочел едно положително мнение. ;)
BTW бихме ли? :)

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”