1982 написа:Единственото, което се разбира тук, е че каквато и гавра да си правят с вас, вие ще ги оправдавате. Няма никакво оправдание да викаш, че си ЦСКА и даже да се дразниш, като се говори за Литекс, а в същото време да твърдиш пред УЕФА и КАС, че нямаш нищо общо с ЦСКА, а си си чист Литекс ..... това е някаква нечовешка извратения и простотия. Или държиш, че си ЦСКА, или не, не може както ти изнася, на едни викаш, че си ЦСКА, на другите викаш, че си Литекс и нямаш нищо общо с ЦСКА.
Все е било простотии по нашите ширини, ама вашите шефчета избиха всякакви рекорди.

човек, взех все по-рядко да влизам заради подобни на тебе хора. Нямам идея какъв ти е дерта. Но вече няколко месеца едни и същи изречения. Ти за момент - само за момент, допускаш ли, че има хора и на разлинично от твоето виждане ?
Виж, пишеш не просташки (изключвам откровеното заяждане), което ми говори, че не си тъпо парче, но моля да ми поясниш нещо:
Народна мъдрост гласи, че: "когато повече от един човек, са на различно от моето мнение, това означава, че има вероятност - аз да греша" Няма да споменавам цифри или подробни данни. Според сайта на ЦСКА - на мача с Локо ПД. е имало малко над 4000 човека. Допускаш ли, че твоето мнение е вярно, а тяхното НЕ ?? (мен не брой - аз не бях на мача)