svetlan29 написа:Mitata написа:vaskonti написа:Мита, това никой не го оспорва. Но тук не става въпрос за това. Ганчев дори не направи опит да се разбере с кредиторите. Ако беше поне опитал и не беше станало, ок, разбирам. Но да дойде и умишлено да прави всичко възможно клуба да фалира, това не го разбирам. Би следвало тия "фенове" да го разкарат със шутове когато опита да прекръсти клуба на ФК Лупи. Това е нечувана гавра, която вие аплодирахте. И не е само това, вие аплодирахте един куп гаври с клуба, даже с децата на ЦСКА. Деца, израстнали в тоя клуб от 8-9 годишни. И сега се кефите на това, че Ганчев опитва да убеди целия свят, че сте Литекс, а името на ЦСКА го ползвате за фасон. За такива неща говорим тук, не за Томов и Титан. Те си носят своята вина, но дори те не са си позволявали подобни простотии и гаври.
Повечето от написаното е невярно. Ако ГГ плати 8-ти милиона, почти всеки от кредиторите ще получи по нещо.
Да, ГГ пожела фалит на дружеството, защото нямаше смисъл да се разправя с предполагаемите сюзници на титаните заради техните престъпленията срещу ЦСКА. Цялата история вонеше на смрад, на много престъпления, нормално е ГГ да откаже преговори. Повтарям, това бяха престъпления, а не обичайно създаване на дългове на ФК.
Не знам някой да е аплодирал шегата за прекръстването на клуба на ФК Лупи. Аз лично подминах "новината" с насмешка.
Децата от ДЮШ бяха освиркани от няколко човека, чието поведение не одобрявам, въпреки че милите бяха използвани от ръководството на ЦСКА 1948 по един грозен начин.За този факт получихме доказателствата през последните седмици, когато един по един същете тези юноши бяха прогонени от клуба, защото на тяхно място повикаха други, "професионалисти".
Ако греша поправи ме,моля-за какви деца от ДЮШ говориш,при положение,че тагава това бе отбора на ЦСКА!Как отбора на ЦСКА е бил използван от ръководството на ЦСКА 1948!На всички е ясно,че най-добрия ход бе А окръжна!Какво щеше да стане,ако беше минал номера с ФК ЦСКА-щяхме да тръгнем на чисто от В група!ЗА ЕДНА ГОДИНА,ХОРА КАТО ВАС ЗАТРИХА ЦСКА,а неплащането на 8 мил. ще довърши начинанието на ГГ!И накрая пич да кажа-малък човек пропорционален-освен малка п.шка има и малко моз.к!

Веднага изниква логически въпрос - Връзката малък човек - малка пишка и малко мозък, от преки наблюдения ли си я направил, или си ползвал други източници?
Иначе децата на ЦСКА тогава бяха изкарани да тренират на
пистата на Армията (за първи и последен път) и използвани с цел провокация от Зафиров, който съм сигурен че съжалява и синдичката Дора Милева. Това разбира се не оправдава тези, които плюеха по тях! Друг е въпроса какво се случи с тези деца, след като бяха използвани.
А дали А окръжна или ползването на ракета носител (в случая Литекс), то при всички случаи трябваше да се мине през фалит на старото АД. Фалит, който бе неминуем, след като гърнетата и Томов се потрудиха добре. Интересно е, че докато го нямаше Ганчев, ги нямаше и Божков, и Кокалис с милиардерите, и Домусчиев (в сянка).