Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2017 13:00

blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:И кой говори за правилно или неправилно? Какви са критериите? Няма как да определяте точно вие, кой какво да обича и като какъв да се самоопределя!

Обичайте когото си искате и се определяйте за каквито си искате.
За всички останали сте припознавачи и Литекс. Защото и точно вие не можете да "определяте" кой за какво да ви смята! ;)
Вие се опитахте да "подскажете" и на УЕФА кои сте, но ви показаха среден пръст.
Вие сте единственият клуб в света, в който ръководството смята, че това е "Барселона"(например), а феновете го смятат за "Реал"(например)!!!
Аз, поне, не се сещам за друг такъв клуб. А ти?? :mrgreen: :mrgreen:

Написал си куп глупости! Аз никога не съм определял кой за какво да ме смята, както си написал. Дали на някой цесекар му пука какво мислят динамовци за ЦСКА? Виж обаче се набива на очи, че вие се опитвате да ни давате наклон, което няма как да стане. Всеки е свободен сам да се самоопредели. Има цесекари, които не смятат сегашното цска за своето, но повечето си стоят зад този отбор. Няма смисъл да се хабиш. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2017 13:02

Ozzimozzi написа:Дали на някой цесекар му пука какво мислят динамовци за ЦСКА?

То да бяха само "динамовци"... Ама то вас НИКОЙ не ви призна! И УЕФА даже! Сигурно и за тях не ви пука, нали? :mrgreen:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2017 13:05

blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:Срещу Ганчев засега не виждам причина да се опълчваме.

С други думи, на вас ви харесва да сте извън ЕКТ, вашите ръководители да ви наричат Литекс и т.н. Правилно ли разбрах?
Да не говорим, че начело стои символ на мутренския период в страната.
Но, както каза преди време Дучето, вие и в джамията свещи ще палите. И на турския Господ ще е молите. Само и само да "успеете"! Правилно го цитирах, нали?

Много си загрижен какво ни харесва на нас и какво не. :) За Дучето дали си го цитирал правилно не зная. Не ми е идол и не му следя "творчеството", но ти вероятно се интересуваш живо и предполагам, че правилно си го цитирал.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2017 13:06

blue avalanche написа:

То да бяха само "динамовци"... Ама то вас НИКОЙ не ви призна! И УЕФА даже! Сигурно и за тях не ви пука, нали? :mrgreen:

Нали се разбрахме, че става дума за самоопределяне. Нямам голям зор точно ти да признаеш, аз какъв съм. Толкова е просто, че съм изненадан, че не го схващаш.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 авг 2017 13:10

Ozzimozzi написа:
Alexx написа:
GOLEADOR написа:Що е то хейтър,нагла муцуна,която преди ЦСКА да фалира е плюла по всичко хубаво в отбора.Хейтър е човек който след фалита на ЦСКА плюе по ЦСКА което е с голяма фенска подкрепа за всичко,без значение дали е добро или не.Хейтър е този който щеше да плюе и по другия ЦСКА , ако той бе единствен и подкрепен масово от феновете.
И той е.....Неговото име е... (сетете се сами или вижте жокер-а в офтопик).
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Това ли е ти е аргумента? Голямата фенска маса!?!
Ми то и ислямът е най-бързо растящата религия.

А не е ли аргумент? Болшинството от цесекарите са зад ЦСКА-София, с което показаха кое за тях е ЦСКА.
Като какъв контрааргумент даваш исляма като пример. Иначе да и едното е религия, и другото.

Болшинството журналисти в САЩ подкрепят Кейтлин Дженър,че е жена. Това обаче не означава,че е жена!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 авг 2017 13:10

blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:И кой говори за правилно или неправилно? Какви са критериите? Няма как да определяте точно вие, кой какво да обича и като какъв да се самоопределя!

Обичайте когото си искате и се определяйте за каквито си искате.
За всички останали сте припознавачи и Литекс. Защото и точно вие не можете да "определяте" кой за какво да ви смята! ;)
Вие се опитахте да "подскажете" и на УЕФА кои сте, но ви показаха среден пръст.
Вие сте единственият клуб в света, в който ръководството смята, че това е "Барселона"(например), а феновете го смятат за "Реал"(например)!!!
Аз, поне, не се сещам за друг такъв клуб. А ти?? :mrgreen: :mrgreen:

Останалите не сте ни толкова интересни защото сте с комплекси,ето ти например вместо да си пишеш с феновете на Левски за случващото се на Герена си се намърдал във форума на ЦСКА и 24 часа в денонощието ни показваш "интелекта" си и се занимаваш с неща които въобще не те засягат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Marto17
Контакти:

Мнениеот Marto17 » 05 авг 2017 13:11

blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:Срещу Ганчев засега не виждам причина да се опълчваме.

С други думи, на вас ви харесва да сте извън ЕКТ, вашите ръководители да ви наричат Литекс и т.н. Правилно ли разбрах?
Да не говорим, че начело стои символ на мутренския период в страната.
Но, както каза преди време Дучето, вие и в джамията свещи ще палите. И на турския Господ ще е молите. Само и само да "успеете"! Правилно го цитирах, нали?

Харесва ни, че заплатите се плащат редовно, Панчарево се ремонтира основно, школата се движи, има наченки за нов стадион и че при последните два мача се спази традицията от последните петнайсетина години да отнасяте тежкия армейски ботуш. ;)

А за мутренски символи не ми говори. От 90-те насам сте свързани с Лафчис, ВИС-2, Борат, #КОЙ, Бойко, Миша Чорни и пр. Не съм чул някъде да сте се отказали от успехите си при тях. Най-големият ви протест срещу тях беше, когато се събрахте 50 безработни момчета една сутрин пред офисите на Батков ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2017 13:13

Ozzimozzi написа:
blue avalanche написа:

Нали се разбрахме, че става дума за самоопределяне. Нямам голям зор точно ти да признаеш, аз какъв съм. Толкова е просто, че съм изненадан, че не го схващаш.

Мен ме остави. За УЕФА питах... Не,че очаквам да отговориш.
А! Сетих се! Важно ли е за един клуб как го "определят" неговите ръководители? Щото вашите ви "определиха" като Литекс! И тук не очаквам отговор. Защото не ти отърва. :mrgreen:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2017 13:13

Alexx написа:
Ozzimozzi написа:
Alexx написа:
GOLEADOR написа:Що е то хейтър,нагла муцуна,която преди ЦСКА да фалира е плюла по всичко хубаво в отбора.Хейтър е човек който след фалита на ЦСКА плюе по ЦСКА което е с голяма фенска подкрепа за всичко,без значение дали е добро или не.Хейтър е този който щеше да плюе и по другия ЦСКА , ако той бе единствен и подкрепен масово от феновете.
И той е.....Неговото име е... (сетете се сами или вижте жокер-а в офтопик).
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Това ли е ти е аргумента? Голямата фенска маса!?!
Ми то и ислямът е най-бързо растящата религия.

А не е ли аргумент? Болшинството от цесекарите са зад ЦСКА-София, с което показаха кое за тях е ЦСКА.
Като какъв контрааргумент даваш исляма като пример. Иначе да и едното е религия, и другото.

Болшинството журналисти в САЩ подкрепят Кейтлин Дженър,че е жена. Това обаче не означава,че е жена!

И това какво общо има със самоопределянето?

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 авг 2017 13:15

blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:
blue avalanche написа:

Мен ме остави. За УЕФА питах... Не,че очаквам да отговориш.
А! Сетих се! Важно ли е за един клуб как го "определят" неговите ръководители? Щото вашите ви "определиха" като Литекс! И тук не очаквам отговор. Защото не ти отърва. :mrgreen:

Отново пишеш някакви глупости, отговаряш си сам и очакваш да се "включа". :) Ти когато се самоопредели като левскар, провери ли първо дали УЕФА ви признава и дали феновете на другите отбори ви признава? :)

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”