vaskonti написа:ivo55 написа:Разбира се, можеш тук скрит зад анонимност, да пишеш глупости, за който си искаш.
Ама това не те прави умен, само показва липса на аргументи, не те прави цесекар, а те превръща в озлобено човече, нито ти отваря някакви врати, напротив, ти никога през живота си няма да можеш да отидеш на Армията и да кажеш аз съм ...
И да отидеш някога, през цялото време ще те е страх.
Понеже от теб сериозните аргументи просто извират, ще ми кажеш ли кое е глупост - това, че се опитвате да убедите света, че сте Литекс ли или това, че считам подобна теза за пълна простотия? Или може би съмнението ми, че тези действия ще обединят червената общност? Според теб това сериазна твърдение ли е- че червената общност е обединена от идеята на шефовете да убедите света, че сте Литекс?
Сега ми хрумна един въпрос. Да кажем, че спечелите тия дела. Да кажем, че УЕФА, съответно и ФИФА признаят, че са сбъркали. Дали от тук натам няма да закрият раздела на ЦСКА и да пишат цялата история занапред в раздела на Литекс? Викаш, това вече ще е апогеят в обединениено на червената общност. Сигурен съм, че тая общност си мечтае отборът й да бъде признат и официално за Литекс.
Айде сега ми кажи кое тук е глупостта и невярното? Ако може без да ми обясняваш колко съм страхлив и други подобни "конкретни" аргументи.
И не ми казвай, че трябвало да чакам да се плати преди да раздавам присъди. Точно обратното - ти си този, който трябваше да изчака това плащане преди да викаш Осана! Такива като теб първо се кълняха, че никога няма да приемат ловешки урод, а като преспаха , не само го приеха, ами и хвърляха калпака у въздуха от кеф!
Васко, извинявай, ама един куп глупости си написал. Нито се опитвам да убеждавам някой, че сме Литекс, нито съм викал Осамна.
А това "Да кажем, че" показва едно доста ниско ниво.
Ти си бил голям празнодумец, не го казвам като обида, а като констатация. Градиш си някакви въздушни кули, измисляш си някакви истории за другите и си се чувстваш добре на върха на твоята картонена кула.