Разбира се, можеш тук скрит зад анонимност, да пишеш глупости, за който си искаш.
Ама това не те прави умен, само показва липса на аргументи, не те прави цесекар, а те превръща в озлобено човече, нито ти отваря някакви врати, напротив, ти никога през живота си няма да можеш да отидеш на Армията и да кажеш аз съм ...
И да отидеш някога, през цялото време ще те е страх.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Грешно решение на ръководството на ЦСКА да съди УЕФА. За съжаление адвокатите са излъгали ГГ, че може да спечели нещо. Даже хипотетично да успее, негативите за клуба ще са повече.
Лошото настроение от решението на ръководството на ЦСКА донякъде се компенсира от загубата на омразния Домусчиев, който тази вечер изпусна 20 милиона евро. Какъв кеф!
Лошото настроение от решението на ръководството на ЦСКА донякъде се компенсира от загубата на омразния Домусчиев, който тази вечер изпусна 20 милиона евро. Какъв кеф!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:Грешно решение на ръководството на ЦСКА да съди УЕФА. За съжаление адвокатите са излъгали ГГ, че може да спечели нещо. Даже хипотетично да успее, негативите за клуба ще са повече.
Тук съм съгласен с теб. УЕФА трае, но помни. Може да ви стъжни ситуацията с ФФП и да ви завре да не казвам къде...абсолютна глупост!
Домусчиев изпусна 20 млн, верно е. Но получава 3 млн евро компенсация и шанс за ЛЕ. Пак е мноооооого напред в материала...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[center]Ще се плати по-нататък.....в момента си имаме юбилейна емблема която си ползваме и е много хубава. Драма няма,всичко е планирано и точно[/center]
soilwork написа:[center]Ще се плати по-нататък.....в момента си имаме юбилейна емблема която си ползваме и е много хубава. Драма няма,всичко е планирано и точно[/center]
Ако забранят да се строи в Борисовата градина много се съмнявам, че Ганчев ще плати. Това ще е поредният удар срещу ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ivo55 написа:Разбира се, можеш тук скрит зад анонимност, да пишеш глупости, за който си искаш.
Ама това не те прави умен, само показва липса на аргументи, не те прави цесекар, а те превръща в озлобено човече, нито ти отваря някакви врати, напротив, ти никога през живота си няма да можеш да отидеш на Армията и да кажеш аз съм ...
Кой пише глупости, си личи през последните 2 години ...... вие си живеете вечно със ЩЕ-то ..... дето все не идва.
Относно моята лична особа, това не е твой проблем, аз във форума няма на кого и какво да доказвам, тук просто влизам, за да дискутирам. Забелязвам трагикомичните ви опити да ме уязвите на лична основа, но си ги спестете, няма кой да се върже.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
soilwork написа:[center]Ще се плати по-нататък.....[/center]

Ей Богу, 2 години вече само това си повтаряте, как не поумняхте грам поне за това време ?!?!
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ivo55 написа:Разбира се, можеш тук скрит зад анонимност, да пишеш глупости, за който си искаш.
Понеже от теб сериозните аргументи просто извират, ще ми кажеш ли кое е глупост - това, че се опитвате да убедите света, че сте Литекс ли или това, че считам подобна теза за пълна простотия? Или може би съмнението ми, че тези действия ще обединят червената общност? Според теб това сериазна твърдение ли е- че червената общност е обединена от идеята на шефовете да убедите света, че сте Литекс?
Сега ми хрумна един въпрос. Да кажем, че спечелите тия дела. Да кажем, че УЕФА, съответно и ФИФА признаят, че са сбъркали. Дали от тук натам няма да закрият раздела на ЦСКА и да пишат цялата история занапред в раздела на Литекс? Викаш, това вече ще е апогеят в обединениено на червената общност. Сигурен съм, че тая общност си мечтае отборът й да бъде признат и официално за Литекс.
Айде сега ми кажи кое тук е глупостта и невярното? Ако може без да ми обясняваш колко съм страхлив и други подобни "конкретни" аргументи.
И не ми казвай, че трябвало да чакам да се плати преди да раздавам присъди. Точно обратното - ти си този, който трябваше да изчака това плащане преди да викаш Осана! Такива като теб първо се кълняха, че никога няма да приемат ловешки урод, а като преспаха , не само го приеха, ами и хвърляха калпака у въздуха от кеф!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
1982 написа:soilwork написа:[center]Ще се плати по-нататък.....[/center]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей Богу, 2 години вече само това си повтаряте, как не поумняхте грам поне за това време ?!?!
Спомни си какво се пишеше тука:ГГ няма да участва - участва,ГГ няма да спчели - спечели,сега мантрата "няма да плати".Е,защо да не плати?Ако се скатае ще трябва да си ходи от "Армията",за туй ли руча жабетата ГГ?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Mitata написа:Грешно решение на ръководството на ЦСКА да съди УЕФА. За съжаление адвокатите са излъгали ГГ, че може да спечели нещо. Даже хипотетично да успее, негативите за клуба ще са повече.
Ама този Ганчев ще излезе голям шаран, бе, Мите ??! Аз не съм адвокат, не съм и "мастит бизнесмен", ама ми е пределно ясно, че това е супер тъп и грешен ход ..... и никакви алчни за пари адвокати не могат да ме убедят в противоположното. Ганчев от Марс ли пада, не знам, но щом вярва в тези фантасмагории, просто не знам какво да кажа ....