Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2017 00:26

BRF написа:Мислих те за по-сериозен човек,честно!Това със Сиони знаеш ли за какво беше?За да се махне някой или да пари?Според мен нямаш място в този форум и трябва да се съсредоточиш във вашия!

Аз споменах пример за реален натиск, без да коментирам за какво е бил.
И според мен много неща са за другаде, но не ми се занимава с глупости. Но по традиция всеки, тръгнал да ми обяснява за бензина и извора му, получава по един искрен поздрав: ПНХ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юли 2017 00:27

maxi1914 написа:С 2 ръце съм за модераторите да си свършат работата . Все пак ръководството призна , че сте Литекс в Европа .

Не знам ръководството да тръби под път и над път, че ЦСКА - София е Литекс. Ако някой е казал/написал тази глупост, макар еднократно, да си понесе отговорността.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:28

BRF написа:Мислих те за по-сериозен човек,честно!Това със Сиони знаеш ли за какво беше?За да се махне някой или да пари?Според мен нямаш място в този форум и трябва да се съсредоточиш във вашия!

И Сиони, и Барселона малко по-късно бяха рекет от хората на Стружката, неслучайно после Батков се съгласи да снася всеки месец на СЗ и проблемите спряха бързо. Дори СЗ пребиваха хора в Б за по димка или факла, особено на евромач, където глобите за клуба са бая солени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2017 00:28

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Аз не мога да разбера защо още се води този спор за търга.Има два варианта,да се плати и повече плюене по ЦСКА да няма , и ГГ да се отметни и ПФК ЦСКА да отиде в чужди ръце.При плащане хейтърите замлъкват (те за това и дума не дават да се обели,че плащане ще има),при втория ГГ го чакат протести и раздяла с "Българска армия".Толкова е просто,че се чудя защо изписахме толкова страници по въпроса!

Протести срещу ГГ? Ма верно ли?
Глупости. Той миналата седмица регистрира две нови емблеми( с минимални разлики от оригинала) , дали е случайно?
С или без тези 8 милиона няма как да наследите ЦСКА. А заявленията ви в момента са нож с две остриета, знаете защо.

Тук не става дума за наследство,става въпрос за откупуване (купуване).Наследството го определя членството в ОСК.При закупуването всяка мантра "Вие нямате нищо общо с ЦСКА" отпада.Щото каквото и да потърсиш от активите на ПФК ЦСКА ще го намериш на "Армията".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2017 00:32

sin4ec написа:

Аз споменах пример за реален натиск, без да коментирам за какво е бил.
И според мен много неща са за другаде, но не ми се занимава с глупости. Но по традиция всеки, тръгнал да ми обяснява за бензина и извора му, получава по един искрен поздрав: ПНХ!

:lol: Че такъв натиск се прави при всеки нов собственик,който не разбира!Знаеш ли,оправяй се!Както казах-мислих те за по-сериозен човек!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 30 юли 2017 00:47

Mitata написа:
maxi1914 написа:С 2 ръце съм за модераторите да си свършат работата . Все пак ръководството призна , че сте Литекс в Европа .

Не знам ръководството да тръби под път и над път, че ЦСКА - София е Литекс. Ако някой е казал/написал тази глупост, макар еднократно, да си понесе отговорността.

Тази глупост СС я повтаря всеки месец . Не знам в УЕФА кои стой зад нея . Но знам ,че Негово Величество фена си мълчи .
Колко по-често искаш да ви го казват ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юли 2017 01:23

Логиката е наука за формално-валидните умозаключения, логиката се определя като „учение за правилното мислене“.
Формално погледнато СС изкара отбора на Литекс в прословутия мач с Левски.Ако се опрем на тази наука ни е ясно,
че това не е негово решение.Явно някой му е наредил.Ще се намери ли някой,който да оспори това логично заключение,ще иска ли доказателства?Вече съм забравил,но СС заяви ли в прав текст,кой му е наредил,но това
сега не е най-важното.Това е само пример,че и без преки доказателства някои неща са ясни.Също така и предвидими.
Както бях написал тук преди време,действията на бандита са предвидими.Глупакът е непредвидим.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 юли 2017 06:35

Кашчей написа:
BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:Тъй ли!Аааааа добре!Бате,копаеш дъното в злобата си!

Не знам за каква злоба ми пишеш, факт е, че ГГ не фигурира никъде в търга, нито негова фирма, там са платените от Анималс. С куха фирма, създадена дни преди първия търг.

И ако тази фирма плати 8 милиона по някакъв начин!Какво ще ти е мнението?А отношението?

Няма такъв вариант, съвсем ясно ти го казвам. Ако щеше да се плаща, на търга щеше да участва ЦСКА-София. Самият факт, че се участва с разни кухи фирми, принадлежащи на голтаци, говори достатъчно.

Кажи какво ще направиш ако има плащане?

Аз ще пиша писмо на Вл. Горанов да провери откъде Ред анималс имат толкова пари :mrgreen: :twisted:

Ти първо го попитай от къде имат пари другите участници в търгът , а после се занимавй с Ред Анималс !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 юли 2017 07:49

GOLEADOR написа:Аз не мога да разбера защо още се води този спор за търга.Има два варианта,да се плати и повече плюене по ЦСКА да няма , и ГГ да се отметни и ПФК ЦСКА да отиде в чужди ръце.При плащане хейтърите замлъкват (те за това и дума не дават да се обели,че плащане ще има),при втория ГГ го чакат протести и раздяла с "Българска армия".Толкова е просто,че се чудя защо изписахме толкова страници по въпроса!

Голям оптимист си . Даже и 100 милиона лева да бъдат платени , хейтърите няма да млъкнат . Все ще си намерят нова мантра . Да не мислиш че човек , който е загубил една от последните девет години от живота си в плюене , ще смени модела на поведението си !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 юли 2017 08:09

blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:
blue avalanche написа:
GOLEADOR написа:Това е ЦСКА,моят клуб!Щом е член на армейското семейство мога да му искам оставката ако сгафи!Селски клубове са останалите,ние сме ЦСКА.За това и ще се боря за клуба си до последно!

Как ще искаш оставка на СОБСТВЕНИК, бе алоооо...??? Той да не е назначен? Или избран?
И полека с БоК Ганчев, да не ви пусне и на вас кепенците. Като на Литекс.

Трудно ви е да ме разберете,но така се постъпва със собствениците на ЦСКА ако излъжат червената общност.Спомни си протестите в цяла България против Титан,та те бяха преди 7 години.Или протеста срещу Томов и то точно на мача ни срещу вас.100-йчо ви би с 2 : 0.Това чака и сегашния собственик на ЦСКА ако сгреши!

Трудно ми е да разбера как се иска ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК. Може ли пак да обясниш???
Можеш ли да поискаш ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на апартамент? А ОСТАВКА на СОБСТВЕНИК на лек автомобил? :o

Ето как....Тръст "Синя България" с ултиматум към Спас Русев
Феновете искат среща или оставка

Прочети още на: http://www.gol.bg/levski/2017-05-31/tra ... spas-rusev
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”