Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:06

Mitata написа:Съгласно каноните на УЕФА ЦСКА-София е нов клуб.

Тогава защо твърдите, че сте ЦСКА, щом според тях не сте ЦСКА ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юли 2017 00:07

1982 написа:
Mitata написа:
GOLEADOR написа:Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.

На първо място са анти-ЦСКА. Двуличието е между другото.

Не сме анти-ЦСКА, защото вие не сте ЦСКА, а сте Литекс.

Долнопробна лъжа! ЦСКА-София сме!
Последна промяна от Mitata на 30 юли 2017 00:07, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 30 юли 2017 00:07

GOLEADOR написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.

Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.

Това е по-ясно от бял ден,ама се надявах поне малко мъжество да е останало там....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 30 юли 2017 00:07

GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Абсолютно не съм съгласен с мнението ти.Протестите срещу Титан бяха в цяла България,та ние ги копахме на "Армията" тези тарикати.Луда работа.Това са епични протести,шествието и боя с полицията след мача с Рапид,абе цесекарите знаят за какво говоря.
Относно ОСК Левски и припознаването на БК и ВК Левски за наследници на историята на клуба.Ами спектакъла който организирахте за мача с ЦСКА по волейбол е показателен.ШОУ,програма,мач между легендите на двата отбора.Толкова за припознаването и историята ВК и БК Левски и тяхното членство в ОСК Левски.Плащането на 8 000 000 е за всичките активи на ПФК ЦСКА.Това е важното.

Шоуто си е щоу, а реалностите-реалности. Аз бих отишъл на мач на тези отбори, но те не са онзи Левски. Не са и наследник на онзи Левски.
Осемте милиона са блъф, и това е ясно дори и за котките в Литекс Тауър до КАТ.

Това си е твое мнение.
Ако не плати ще си плати.Смятам,че проблеми с парите няма да има.Щото след това идват проблеми с феновете.

Същите тези фенове взимат добри суми .И скачат когато се затвори кранчето. Същите играят заедно за емблемата (според теб) и после ще скочат на ГГ . Вярваш ли го?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2017 00:08

1982 написа:
sin4ec написа: Тези "събития" на никой не накривиха капата. Както и чаршафа " Парите са за вас-ЦСКА за нас! " за Божков. Въздух под налягане. .

Лека корекция - това беше към Илия Павлов .... на един мач на Васил Левски срещу Локо София, зимата на 1998-а или 1999-а беше.

Сигурно е така, но аз този плакат съм го виждал на Армията по времето на Божков. Тогава все още ходех там... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:08

BRF написа:
1982 написа:
BRF написа:Кажи какво ще направиш ако се платят 8 милиона?

Ще призная, че не съм бил прав, писах го вече. Но ми е смешно да го повтарям, като е ясно, че никога това няма да стане.

2 години само ми повтаряте - ще се плати, ще се плати, ще се плати ..... как не се осъзнахте за толкова време, че ви лъжат, ум не ми го побира.

Аз не повтарям,че се платят,даже по-скоро мисля,че няма!Питам те ако се плати,ти ще приемеш ли този клуб за ЦСКА?Това е важния въпрос,а не в какво си бил прав!

Няма как да приема пребоядисания Литекс за ЦСКА, каквото ще да стане. Това мисля ясно съм го заявил отдавна. Бях готов на вариант Фиорентина/Рейнджърс/Локо София ..... но не и тези мръсни схеми, в които даже гнусният Бойко играе активна роля.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:09

Cheradonna написа:
1982 написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:Ами много просто - и търгът, и фалитът са далавери, затова и ГГ не участва никъде в тях. То не е трудно да се досетиш защо се крие и не желае по документи да има нещо общо с тези схеми.

Значи признаваш съвсем официално,че Ганчев не е виновен за фалита,така ли да те разбирам?

Точно обратното - и с фалита, и с търга има много общо. И зад двете далавери стои той, затова и не участва никъде официално, ГГ не обича да го има на документи в лайната.

Често казано обърках се от твърденията ти вече.А ако на търга беше участвала фирма ГГ вместо фирма РА щеше ли да плати сумата?

Може би, да.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2017 00:10

sin4ec написа:
BRF написа:Ще ти напиша и на теб-наведена глава сабя не я сече!Продължавайте в същия дух!
п.п.Феновете и гласоподавателите имат думата винаги!

Вие не сте направили нищо, за да изправите глава, та да натяквате някому каквото и да било. Освен това нямате потенциал. Феновете нямат никаква дума, защото нямат с какво да я подплатят.

С любовта си бе почти краваец!Футбола е любов,а не пари!Ние се борихме срещу неправдите в ЦСКА!Колкото и да си заравяте главите в пясъците,още в началото на управлението на титан им се скочи!томов буквално с бой го изгонихме,а втория път със заплаха,имаше акции и при Божков,даже се принуди да затвори Г,както и при мултигруп!Като твърдиш,че ги знаеш нещата и познаваш хората,едва ли ти е нужно а ти пращам линкове!Много добре знаеш какво направихме през всичките тези години за да го има ЦСКА и какво не сте направили вие!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2017 00:10

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
GOLEADOR написа:Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.

На първо място са анти-ЦСКА. Двуличието е между другото.

Не сме анти-ЦСКА, защото вие не сте ЦСКА, а сте Литекс.

Долнопробна лъжа! ЦСКА-София сме!

Нали преди малко цитира УЕФА, според която не сте ЦСКА ??! ......

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 30 юли 2017 00:11

1982 написа:
Cheradonna написа:Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Не стои, бе, Паслар, Тошко, Милко, Кюстендилеца и сие, са мои верни хора, нямат нищо общо с ГГ ....... аз ги назначих и управлявах тези далавери, ГГ е чист и свят, Исус ряпа да яде пред неговата свята личност.

Ама може и ти да си ги накарал,да фалират ЦСКА,дори съм сигурен,че те са твои доверени хора,ти си ги накарал,айде сега ме обори,че не е така?!
Та ти що фалира ЦСКА,бе?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”