шивача написа:Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
Бременна ли си
Не, защо?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
Бременна ли си
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
memnto написа:Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
Идваш да я пробваме и после палим към Анфийлд.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:шивача написа:Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
Бременна ли си
Не, защо?
шивача написа:Red_Girl написа:шивача написа:Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
Бременна ли си
Не, защо?
ха, ха- бъзикам се, просто ще ти хлопа(фанелката), ако не си надула корема!
Ма като гледам как върви диалогът ви, може скоро да си я менкате
гражданин от село написа:Ама като гледам снимката кройката е с "коремче" не с "бюст".
Red_Girl написа:шивача написа:Red_Girl написа:шивача написа:Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
Бременна ли си
Не, защо?
ха, ха- бъзикам се, просто ще ти хлопа(фанелката), ако не си надула корема!
Ма като гледам как върви диалогът ви, може скоро да си я менкате
Хахха, няма д ами хлопа, споко. Бюста ми ше компенсира това и ше ми пасне.
Red_Girl написа:И кат рокличка да е, не ми пука.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта