Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 29 юли 2017 23:50

1982 написа:
Cheradonna написа:
1982 написа:Ами много просто - и търгът, и фалитът са далавери, затова и ГГ не участва никъде в тях. То не е трудно да се досетиш защо се крие и не желае по документи да има нещо общо с тези схеми.

Значи признаваш съвсем официално,че Ганчев не е виновен за фалита,така ли да те разбирам?

Точно обратното - и с фалита, и с търга има много общо. И зад двете далавери стои той, затова и не участва никъде официално, ГГ не обича да го има на документи в лайната.

Кажи какво ще направиш ако се платят 8 милиона?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 юли 2017 23:51

Cheradonna написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

Че кой е казал нещо такова ??! ГГ стои и зад двете далавери, това всеки го е писал. То затова и не фигурира с името си, защото иде реч за мръсни схеми, нечисти.

Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 29 юли 2017 23:51

GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:А Инджов и Милко какви бяха ? И сега ги няма в ЦСКА-СОФИЯ нали ? Те не подготвиха почвата . Интересно Паслар сега защо го няма на хоризонта след добре свършената работа ?

Инджов е акционер в ЦСКА.Паслар не знам къде е.Но пак избяга от въпроса,как ГГ е фалирал ЦСКА без да е застанал с името си в клуба и как за същото той няма да плати 8 000 000 щото не е застанал с името си в търга?Ей на тоз въпрос искам да ми отговориш?Как за едното е виновен,а за другото няма нищо общо?Как ги прави тези неща?

За фалита вече ти обясних . Ако утре ми платиш лизинга на апартамента ми пак си остава на мое име не на твое .Същото е и с емблемата тя става на Животните а те нямат общо нито с ГГ нито с ЦСКА тире София . Ходи докажи в УЕФА или където и да било , че ГГ е платил или ти си ми платил лизинга .
ПП Защо ОСК не се самосезира и не разкара ЦСКАтире София при признанието, че сте Литекс ?

Какъв лизинг,ако съда продава апартамента ти и аз го купя си е мой!
Лизинг вика...
Относно лъжата ,че сме Литекс,това е голям срам.Нямам думи,за едно участие в ЕКТ да паднеш толкова ниско.Който е допуснал тази грешка да си носи наказанието.Ако са адвокатите (както се твърди) ,да се махат от делата на ЦСКА!

Аха твой си е така ли ? Обаче ако животните купят емблемата е на ГГ как стана този номер . А срам ли е когато Рудко се изцепи ,че връща Йонсен или когато СС говори за Литекс ? Тях защо ги търпите да си носят последствията нали сте ЦСКА ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юли 2017 23:52

GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:
GOLEADOR написа:

За фалита вече ти обясних . Ако утре ми платиш лизинга на апартамента ми пак си остава на мое име не на твое .Същото е и с емблемата тя става на Животните а те нямат общо нито с ГГ нито с ЦСКА тире София . Ходи докажи в УЕФА или където и да било , че ГГ е платил или ти си ми платил лизинга .
ПП Защо ОСК не се самосезира и не разкара ЦСКАтире София при признанието, че сте Литекс ?

Лизинг вика...
Относно лъжата ,че сме Литекс,това е голям срам.Нямам думи,за едно участие в ЕКТ да паднеш толкова ниско.Който е допуснал тази грешка да си носи наказанието.Ако са адвокатите (както се твърди) ,да се махат от делата на ЦСКА!

Аха, и понеже си купил апартамента му, вече имаш право да му носиш и фамилията, нали (ако не са еднакви преди това)?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 юли 2017 23:53

GOLEADOR написа:Пич,аз казах ли ти,че ще увъртат и няма да получиш отговор.При двуличниците е така,друго не очаквай.

На първо място са анти-ЦСКА. Двуличието е между другото.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 юли 2017 23:54

GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:
GOLEADOR написа:

Лизинг вика...

Ма то не е лъжа..Вие сте си Литекс.Май вие паднахте по-ниско и от тях че им ходите на мачовете и ги аплодирате..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2017 23:59

Cheradonna написа:Отде си сигурен,че стои бе,докажи си твърденията.Питам те пак как някой нямащ нищо общо според тебе с ЦСКА го е фалирал,нали така твърдиш?!Значи може според тебе ти да си отвориш фирмичка,да развиваш бизнес и да дойде филанкишията и да обяви фалит на твойта фирмица без да е никакъв?
Евала фокусници....

Не стои, бе, Паслар, Тошко, Милко, Кюстендилеца и сие, са мои верни хора, нямат нищо общо с ГГ ....... аз ги назначих и управлявах тези далавери, ГГ е чист и свят, Исус ряпа да яде пред неговата свята личност.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 юли 2017 23:59

icko65 написа:Ма то не е лъжа..Вие сте си Литекс.Май вие паднахте по-ниско и от тях че им ходите на мачовете и ги аплодирате..

Привърженик на отбора на мафията се опитва да ни дава наклон на фенството.

Съгласно каноните на УЕФА ЦСКА-София е нов клуб.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 юли 2017 00:00

GOLEADOR написа:Абсолютно не съм съгласен с мнението ти.Протестите срещу Титан бяха в цяла България,та ние ги копахме на "Армията" тези тарикати.Луда работа.Това са епични протести,шествието и боя с полицията след мача с Рапид,абе цесекарите знаят за какво говоря.
Относно ОСК Левски и припознаването на БК и ВК Левски за наследници на историята на клуба.Ами спектакъла който организирахте за мача с ЦСКА по волейбол е показателен.ШОУ,програма,мач между легендите на двата отбора.Толкова за припознаването и историята ВК и БК Левски и тяхното членство в ОСК Левски.Плащането на 8 000 000 е за всичките активи на ПФК ЦСКА.Това е важното.

Шоуто си е щоу, а реалностите-реалности. Аз бих отишъл на мач на тези отбори, но те не са онзи Левски. Не са и наследник на онзи Левски.
Осемте милиона са блъф, и това е ясно дори и за котките в Литекс Тауър до КАТ.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2017 00:01

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:
GOLEADOR написа:

Лизинг вика...

Аха, и понеже си купил апартамента му, вече имаш право да му носиш и фамилията, нали (ако не са еднакви преди това)?!

Ако е член на семейството ми ще носи моята фамилия.Пак повтарям,ПФК ЦСКА се продава със всичките си активи.Ако искате да скриете този факт ми говорете за един апартамент,една кола или един завод.Това са ви ходовете които правите всеки път когато стане въпрос за плащането на тези 8 000 000 за ВСИЧКи активи на ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”