memnto написа:Днес си чакам тениската.
От новите ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:Днес си чакам тениската.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
memnto написа:От юбилейните. Не са най-красивите на света, но понеже е юбилейна.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:memnto написа:От юбилейните. Не са най-красивите на света, но понеже е юбилейна.
Значи скоро имах имен ден, може да ми подариш.
memnto написа:Red_Girl написа:memnto написа:От юбилейните. Не са най-красивите на света, но понеже е юбилейна.
Ще ти е голяма.
Red_Girl написа:memnto написа:Red_Girl написа:memnto написа:От юбилейните. Не са най-красивите на света, но понеже е юбилейна.
Ще ти е голяма.
Няма, идеална ше ми е.
memnto написа:Ще ти я връча на Анфийлд.![]()
Red_Girl написа:Идеално ще ми пасне.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта