Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
leski

Дрогба и Анелка в ЦСКА ?

Мнениеот leski » 02 сеп 2012 12:43

Нападателите Дидие Дрогба и Никола Анелка са получили статут на свободни агенти в резултат на финансовите проблеми, които застигнаха клуба им Шанхай Шенхуа, твърди "Лайънс Питч".

Причина за това са разногласията около акциите на клуба. Основният инвеститор в китайски клуб Жу Юн, който притежава 28.5% от контролния пакет, продължава да настоява да увеличи дела си.

Бизнесменът е похарчил за нуждите на клуба над 70 милиона евро през последните пет години. Той не се отказва от идеята да има по-голям дял, но към момента това не се случва. И поради тази причина Юн отново заплашва да спре да финансира.

Това от своя страна се е отразило негативно върху Анелка и Дрогба, които в крайна сметка напуснали. Наскоро източник от Китай спомена за подобно развитие на събитията.

Нали взимаме само свободни агенти,що да не ги пробваме,..ако Стойчо не ги отпрати след първата тренировка,може и да ни свършат работа. :?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Червени_шампиони » 02 сеп 2012 14:09

Той Жун Юн що не дойде да вземе ЦСКА? 70 милиона евро не искаме, по 15 милиона евро на сезон мисля, че ще ни стигнат. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 02 сеп 2012 16:11

http://www.btv.bg/action/predavania/zon ... egiya.html
тва видео е доста интересно относно трансферите ни
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 сеп 2012 20:41

Червени_шампиони написа:Той Жун Юн що не дойде да вземе ЦСКА? 70 милиона евро не искаме, по 15 милиона евро на сезон мисля, че ще ни стигнат. :lol:

Е да,ама той предпочита 70 мил. китайчета пред 2-3 хил. българчета. ;)

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 02 сеп 2012 20:57

emi_cska написа:http://www.btv.bg/action/predavania/zona-sport/videos/video/595108244-TsSKA__kak_se_pravi_transfernata_politika_i_strategiya.html
тва видео е доста интересно относно трансферите ни

видеото е доста интересно и мисля че има голяма доза истина

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 сеп 2012 01:07

Бившият футболист на ЦСКА Спас Делев разкри причината защо не се завърна на "Армията". През пролетта той напусна турския Мерсин и в момента е свободен агент. "След като напуснах Турция, треньорът Стойчо Младенов ми се обади. Как обаче да се завърна в ЦСКА, като никой от ръководството не ми предложи някакви условия? Това е причината да не съм отново на „Армията”, заяви 22-годишният играч пред Agencia.bg.

След това крилото бе желан от друг турски отбор - Гьозтепе, но и там нещата не се получиха. „Преговарях с Гьозтепе, но не знам защо не се получиха нещата. Трябва да попитате моя мениджър. Имах оферти и от Русия, и Испания, но все още и там няма нищо конкректно и чакам. Ако ли не, през зимата ще си търся нов отбор. Аз и без това вече почивам четири месеца и половина. Напуснах Мерсин на 10 април и оттогава не съм играл", обясни Делев.

На въпрос как се стигна до срива в неговата кариера от един млад и обещаващ футболист, толкова време да не може да си намери отбор, той заключи: „Бях обещаващ футболист. Сега вече не съм”.

Много жалко. Надявам се, че след като има спекулации за оттеглянето на Титан, новите ще помислят над възможността да имат един от най-бързите нападатели в "А" група.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/972/6460972z.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 сеп 2012 02:18

...
Последна промяна от Червени_шампиони на 04 фев 2013 17:30, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2012 10:07

Бих се радвал ако Спас Делев се върне в отбора!Винаги много ми е харесвал!

Върни се в “ЦСКА”