Cheradonna написа:
Нормално никой не обича предателите...
Предател да говори за предатели-безценно!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Cheradonna написа:
Нормално никой не обича предателите...
GOLEADOR написа:Klaatu написа:Дунав 2010 беше създаден от бивши футболисти на отбора, които играеха за удоволствие в зоните, а също така се пускаха и със същото име в турнири на малки вратички. Даже май спечелиха и Каменица. Не виждам никакъв проблем да го асоциираме с Дунав и никакъв паралел между Дунав 2010 и ЦСКА-София.
Ние сме от Дунав и припознахме отбор на име Дунав 2010, вие сте от ЦСКА и припознахте отбор на име Литекс, ние припознахме отбор от нашия град, вие - от град на 150 километра, ние играхме със селата, за вас направиха нова лига, ние платихме задълженията на старото дружество, вие обещахте чрез поставени лица да платите 1/4 от задълженията с купуването на емблемата, а дали ще стане - никой не знае.
Както се казва, не позволявайте на фактите да ви пречат да си имате мнение.
Пич,какво правиш ако Дунав отново започне да развива спортна дейност?А за да стане ясно какво е 2010,все едно е Славия.Ако Славия бе си сменила името,отписала от ОСК Славия и приета в ОСК ЦСКА,ти щеше ли да приемеш това за нормално?
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Klaatu написа:Дунав 2010 беше създаден от бивши футболисти на отбора, които играеха за удоволствие в зоните, а също така се пускаха и със същото име в турнири на малки вратички. Даже май спечелиха и Каменица. Не виждам никакъв проблем да го асоциираме с Дунав и никакъв паралел между Дунав 2010 и ЦСКА-София.
Ние сме от Дунав и припознахме отбор на име Дунав 2010, вие сте от ЦСКА и припознахте отбор на име Литекс, ние припознахме отбор от нашия град, вие - от град на 150 километра, ние играхме със селата, за вас направиха нова лига, ние платихме задълженията на старото дружество, вие обещахте чрез поставени лица да платите 1/4 от задълженията с купуването на емблемата, а дали ще стане - никой не знае.
Пич,какво правиш ако Дунав отново започне да развива спортна дейност?А за да стане ясно какво е 2010,все едно е Славия.Ако Славия бе си сменила името,отписала от ОСК Славия и приета в ОСК ЦСКА,ти щеше ли да приемеш това за нормално?
Ами не е все едно Славия, защото Славия си е съществуващ от повече от 100 години клуб, а не новосъздаден. На теб главата ти явно ще уври, когато омекне пиринско паве в тенджерата, кое е припознат нов клуб, кое е припознат съществуващ клуб, при това от на майната си.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Klaatu написа:Дунав 2010 беше създаден от бивши футболисти на отбора, които играеха за удоволствие в зоните, а също така се пускаха и със същото име в турнири на малки вратички. Даже май спечелиха и Каменица. Не виждам никакъв проблем да го асоциираме с Дунав и никакъв паралел между Дунав 2010 и ЦСКА-София.
Ами не е все едно Славия, защото Славия си е съществуващ от повече от 100 години клуб, а не новосъздаден. На теб главата ти явно ще уври, когато омекне пиринско паве в тенджерата, кое е припознат нов клуб, кое е припознат съществуващ клуб, при това от на майната си.
Новосъздаден друг път.Дунав фалира през 2011,тогава ли е създаден 2010?Как нов клуб започва от В група,без да се обедини или закупи друг клуб?Няма да ти уври главата да твърдиш,че 2010 е нов клуб създаден през 2011 и това е.Или викаш то и по-стар клуб може да се брои за новосъздаден,а припознавачо?!
GOLEADOR написа:maxi1914 написа:GOLEADOR написа:nghcvth написа:А тъй като темата се казва ЦСКА, а не ЦСКА- София, значи тук всеки може да си пише за който от двата отбора реши.ЦСКА 1948 се подсили с още един бивш футболист на ЦСКА
Oтборът на ЦСКА 1948 се разбра с пореден нов футболист, научи Sportal.bg. За сигурно ново попълнение може да се счита халфът Милен Иванов, който вече се разбра със старши треньора на “червените” Валентин Илиев. Младият полузащитник започна подготовка с новака в Трета лига и успя да вземе участие във всички контроли до този момент.
24-годишният футболист е юноша на ЦСКА. Дебют за “армейците” прави под ръководството на Стойчо Младенов, когато подписва и първия си професионален договор с 31-кратните шампиони на България.
През миналия сезон Иванов първо бе част от Царско село, където изигра 11 мача, в които отбеляза един гол, а през пролетния полусезон бе най-силният футболист на третодивизионния Чепинец (Велинград).
Що не се направиш на толкова нагъл и във форума на Локомотив.И вместо теми за Локомотив 1929 пускай такива за Локомотив БДЖ,да видим колко дълго ще те траят и дали няма да ядеш банани от тук до края на света.
П.П.
Ще ми е интересно да видя какви ще ги приказваш ако има обединение в клубовете ЦСКА.
Ще ми е интересно да видя какви ще ги приказваш ако утре ГГ ви остави ?
Що,виж какво съм говорил за ГГ до сега,същото и ще си остане.Фенове като теб са свикнали да се кланят на бащицата и не могат да разберат хора като мен , които си поддържат отбора и не цепят басма на разни мутри.Нормално,нали вие вдигахте транспарант "Върнете престъпника (или там както се казва мутрата) - спасете Левски.Как мога да очаквам да ме разберете,ми няма да стане,ясно ми е.
maxi1914 написа:Според твоите изказвания аз разбирам ,че ако ГГ не плати тези 8 млн . ти ще се откажеш от него и ще минеш към 1948 ? Защото реално няма как да го изгоните освен да го боикотирате . Съжалявам но аз не съм те поставил под общ знаменател . Защо ти ме поставяш на равно с останалите .Всеки има право на мнение и избор
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Klaatu написа:Дунав 2010 беше създаден от бивши футболисти на отбора, които играеха за удоволствие в зоните, а също така се пускаха и със същото име в турнири на малки вратички. Даже май спечелиха и Каменица. Не виждам никакъв проблем да го асоциираме с Дунав и никакъв паралел между Дунав 2010 и ЦСКА-София.
Новосъздаден друг път.Дунав фалира през 2011,тогава ли е създаден 2010?Как нов клуб започва от В група,без да се обедини или закупи друг клуб?Няма да ти уври главата да твърдиш,че 2010 е нов клуб създаден през 2011 и това е.Или викаш то и по-стар клуб може да се брои за новосъздаден,а припознавачо?!
Сега се върни назад и пусни пак оня резултат от мача между Дунав 2010 и Дунав ІІ през октомври 2010, за първенството на ОФГ Русе-Изток. Така сигурно сам ще си отговориш откъде е започнал клубът! И защо, по дяволите, в тема за ЦСКА, ти все за Дунав пишеш?!? Вече и катеричките в Борисовата разбраха, че нещата не са ти ясни. Вземи прочети нещо по-сериозно, а не във всеки пост да го раздаваш Катон Старши!
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Klaatu написа:Дунав 2010 беше създаден от бивши футболисти на отбора, които играеха за удоволствие в зоните, а също така се пускаха и със същото име в турнири на малки вратички. Даже май спечелиха и Каменица. Не виждам никакъв проблем да го асоциираме с Дунав и никакъв паралел между Дунав 2010 и ЦСКА-София.
Сега се върни назад и пусни пак оня резултат от мача между Дунав 2010 и Дунав ІІ през октомври 2010, за първенството на ОФГ Русе-Изток. Така сигурно сам ще си отговориш откъде е започнал клубът! И защо, по дяволите, в тема за ЦСКА, ти все за Дунав пишеш?!? Вече и катеричките в Борисовата разбраха, че нещата не са ти ясни. Вземи прочети нещо по-сериозно, а не във всеки пост да го раздаваш Катон Старши!
Докато не престанеш да спекулираш,че 2010 е нов клуб ще е така.Щото манипулираш хората,че 2010 е като 1948,а то е обратното,2010 е като Славия и нищо общо с 1948.За това давам и резултата от ОФГ Русе-Изток,да не се заблуждават хората по писанията ти!
maxi1914 написа:GOLEADOR написа:maxi1914 написа:GOLEADOR написа:nghcvth написа:А тъй като темата се казва ЦСКА, а не ЦСКА- София, значи тук всеки може да си пише за който от двата отбора реши.ЦСКА 1948 се подсили с още един бивш футболист на ЦСКА
Oтборът на ЦСКА 1948 се разбра с пореден нов футболист, научи Sportal.bg. За сигурно ново попълнение може да се счита халфът Милен Иванов, който вече се разбра със старши треньора на “червените” Валентин Илиев. Младият полузащитник започна подготовка с новака в Трета лига и успя да вземе участие във всички контроли до този момент.
24-годишният футболист е юноша на ЦСКА. Дебют за “армейците” прави под ръководството на Стойчо Младенов, когато подписва и първия си професионален договор с 31-кратните шампиони на България.
През миналия сезон Иванов първо бе част от Царско село, където изигра 11 мача, в които отбеляза един гол, а през пролетния полусезон бе най-силният футболист на третодивизионния Чепинец (Велинград).
Що не се направиш на толкова нагъл и във форума на Локомотив.И вместо теми за Локомотив 1929 пускай такива за Локомотив БДЖ,да видим колко дълго ще те траят и дали няма да ядеш банани от тук до края на света.
П.П.
Ще ми е интересно да видя какви ще ги приказваш ако има обединение в клубовете ЦСКА.
Ще ми е интересно да видя какви ще ги приказваш ако утре ГГ ви остави ?
Що,виж какво съм говорил за ГГ до сега,същото и ще си остане.Фенове като теб са свикнали да се кланят на бащицата и не могат да разберат хора като мен , които си поддържат отбора и не цепят басма на разни мутри.Нормално,нали вие вдигахте транспарант "Върнете престъпника (или там както се казва мутрата) - спасете Левски.Как мога да очаквам да ме разберете,ми няма да стане,ясно ми е.
Според твоите изказвания аз разбирам ,че ако ГГ не плати тези 8 млн . ти ще се откажеш от него и ще минеш към 1948 ? Защото реално няма как да го изгоните освен да го боикотирате . Съжалявам но аз не съм те поставил под общ знаменател . Защо ти ме поставяш на равно с останалите .Всеки има право на мнение и избор
Кашчей написа:maxi1914 написа:Според твоите изказвания аз разбирам ,че ако ГГ не плати тези 8 млн . ти ще се откажеш от него и ще минеш към 1948 ? Защото реално няма как да го изгоните освен да го боикотирате . Съжалявам но аз не съм те поставил под общ знаменател . Защо ти ме поставяш на равно с останалите .Всеки има право на мнение и избор
Как да ги плати ГГ тези пари, след като той не участва в търга и не го е спечелил. "Ред анималс" ли ще станат наследници на ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта