Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:Без историята сте нищо, нула, зеро. Нали знаеш кои нямат история?!
Дунав(Русе).Тия са на 5-6 години.
П.П. Жалко за стария славен Дунав.Мир на праха му.
На 7 години са и се казват "Дунав 2010". Нали си мод и там, вземи прочети малко история, не тая, дето Голеадор я пише![]()
Като са на 7 години защо се сърдиш,че те наричам припознавач?Отделно аз цитирам историята от сайта ви.Там в прав текст си пишеше,че юношите на Дунав се обединяват неформално с 2010.
И да те питам,защо присвоихте прозвището на Дунав "Драконите",нали сте на 7 години и се казвахте "Кръстоносците",а?Какво стана с емблемата,защо ползвате тази на Дунав?И как така си присвоихте историята на Дунав,гледам на абонаментните карти се мъдри онова 1:0 над Рома,с какво право?Или викаш важно е да дерете пари незаконно,това навсякъде в Европа ще ви пукнат от съдене.Припознавачо,последно,защо в историята си пишете,че нямате нищо общо с Дунав,а използвате историята на клуба,гледам и обръщението на ръководството ви след загубата от Иртиш се говори сякаш сте Дунав,а не 2010.Нещо да коментираш,а припознавачо?
Защото, Катон Старши, аз не съм припознал Доростол Силистра за Дунав! Това има ли начин да ти се набие в главата?!?
Ти си припознавач,ама в друг нюанс..ясно.Разбрахме.