delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:
Фирмата, клуб, дружество Литекс не стана, а си смени името, и не ЦСКА, а ЦСКА-София, по ред причини, които този път и БФС не посмя да наруши! По същите причини ще си носите тирето още 4 години.
Както искаш си го върти и разбирай.Ето,пише си го в ТР.Станало ли е?Станало е.Макс 2 години и след това всичко си идва както си е било.3 години обаче трябва да минат с цел финансов феърплей,морал...ето там секретаря го беше писал на УЕФА.Ако се плати и емблемата - екстра.
Я сподели какво пише в ТР точно, че нещо забравям, а ще ми е интересно точно ти да ми го припомниш! Обаче много държа да споделиш с всички нас и това, което е вписано като актуален учредителен акт, както и датата на този акт, не на вписването, а на съставяне на протокола. Стиска ли ти?! Особено, при положение, че лицензът на Литекс за миналият шампионат официално е издаден на 01. 06. 2016, а процедурата по изкупуването му започна след 02.06.2016.
Ще те помоля, ако нямаш какво сериозно да кажеш, просто да замълчиш, а не да се правиш на оригинален, като китайски "Ролекс" направен в Тян-шан!
Значи фирмата/клуба/дружеството Литекс 1999 е вече фирмата/клуба/дружеството ЦСКА-София 1999 заедно с онова на Чавдар 1999.Така стоят нещата.Цитирам това,което ми давате като линк.Нищо повече.Развива се футболна дейност.Който иска да гледа.Който не иска - да не гледа.Нещата са елементарни като цяло.
Знаех си, че нямаш нищо съществено да кажеш, защото просто не разбираш, но пък държиш да се изОкаш. Къде намеси и Чавдар, че и 1999 само ти и колегите ти от тайфата припознавачи знаете.
Кажи де, сподели нещо за Актуалния учредителен акт на ПФК ЦСКА-София ЕАД! Кога е учредено дружеството, кои са учредителите? Имаш ли идея как Милко Георгиев присъства на това събрание на чужд ФК, като съучредител, при положение, че по това време е в ръководството на друг ФК? Нещо за конфликт на интереси, или при вас такива не съществуват-вие си пърхате с отбора от дружество на дружество, като Свети дух от жена на жена, та до Св. Мария!