Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA
Вече ми писна от решенията на Титан. Не може точно преди мача с Левски да сменяш треньора, просто е недопустимо. Вярно, че не играехме добре в последните мачове, но дали Пената ще оправи нещата? Не ми се вярва, прекалено много годинги натрупа, а и футбола се разви откакто не е треньор. Друг е въпроса, че отбора ще води Симонович, а чичо Митко ще е лицето. Не разбирам, какви заслуги и успехи има сърбина, че да тренира ЦСКА. Аз харесвам Димитър Пенев, защото той е най-добрия, но в този случай името му ще се ползва само за параван и с идеята да се -замажат очите на феновете. Харесвам Зафето, но и той е доста зелен за треньор. Изобщо щом искаме да сме шампиони трябва и доказан треньор, не някакви временни варианти. Надявам се смяната на Радуканов да не предизвика потоп и пак да се бориме за местата след първото. Много е важно в петък да биеме Левски и спокойствието да се върне. Обратния вариант е немислим.
- baerba1995
- Контакти:
Няма друго място където да бутат треньори без диплома", възмущава и Паро Никодимов
Ветераните в ЦСКА реагираха доста остро на смяната на Милен Радуканов с Димитър Пенев като наставник на тима. Част от бившите треньори на "червените" обявиха за безумие рокадата точно преди дербито с Левски и нападнаха главния мениджър на клуба Драголюб Симонович.
"Дуци е боклук- той е изгонен от всички места, на които е бил. Сещайте се колко е кадърен. Титаните си правят каквото искат. Те си мислят, че ЦСКА започва с тях, но не е така, трябва да го разберат", коментира Петър Жеков пред "Меридиан Мач".
Голмайстор № 1 на "А" група се усъмни и в моментните качества на Димитър Пенев.
"Той не става вече Пената, може само да седи на пейката и дори това не съм сигурен, че може да прави. Нали се познаваме, мисля, че вече и таблицата е забравил, напълно е изкуфял. Едно време аз му пишех разборите с големи печатни букви и той пак ги бъркаше, сега сигурно ще е много по-добре", добави иронично Жеков.
"Ба'ти смешната работа. Така и не разбрах какъв е тоя Дуци. Няма друга страна в света, където бутат напред треньори без диплома и ги покриват с други лицензи. Това е смехотворно и въобще нямам намерение да се занимавам с проблема. Толкова ми е неприятно", пък коментира Аспарух Никодимов.
Кво мислите за Дуци? На мен първона4ално ми се стори добур ход , нодали той не е 4овекът, който бутна Радуканов
Ветераните в ЦСКА реагираха доста остро на смяната на Милен Радуканов с Димитър Пенев като наставник на тима. Част от бившите треньори на "червените" обявиха за безумие рокадата точно преди дербито с Левски и нападнаха главния мениджър на клуба Драголюб Симонович.
"Дуци е боклук- той е изгонен от всички места, на които е бил. Сещайте се колко е кадърен. Титаните си правят каквото искат. Те си мислят, че ЦСКА започва с тях, но не е така, трябва да го разберат", коментира Петър Жеков пред "Меридиан Мач".
Голмайстор № 1 на "А" група се усъмни и в моментните качества на Димитър Пенев.
"Той не става вече Пената, може само да седи на пейката и дори това не съм сигурен, че може да прави. Нали се познаваме, мисля, че вече и таблицата е забравил, напълно е изкуфял. Едно време аз му пишех разборите с големи печатни букви и той пак ги бъркаше, сега сигурно ще е много по-добре", добави иронично Жеков.
"Ба'ти смешната работа. Така и не разбрах какъв е тоя Дуци. Няма друга страна в света, където бутат напред треньори без диплома и ги покриват с други лицензи. Това е смехотворно и въобще нямам намерение да се занимавам с проблема. Толкова ми е неприятно", пък коментира Аспарух Никодимов.
Кво мислите за Дуци? На мен първона4ално ми се стори добур ход , нодали той не е 4овекът, който бутна Радуканов
гражданин от село написа:AN71 написа:Хубаво е че си вярваш хаахха ама в петък да не ривеш![]()
![]()
Аз не го карам като теб на вяра и религия,а на факти и реалност.
И я обясни на един непросветен 40г мъж какви са реалностите- че един умрял отбор ще играе с един малко по умрял това са реалностите малкия другото е бошлаф
-
dimitroff78
- Контакти:
В отстраняването на Радуканов може да има и чисто емоционален, фенски елемент, свързан със Стяуа.
Не разбирам защо никой не обръща внимание на факта, че собствениците разчитаха много, че с отбора, който ЦСКА сглоби през лятото (без Мораеш, който все още беше в спорове с УЕФА), вероятно щеше да успее да се пребори, макар и трудно, с непретенциозния отбор на Стяуа.
От отстраняването на ЦСКА ТИТАН загубиха доста пари, които мислеха, че са им влезли в джоба.
Радуканов изобщо не беше построил отбора както трябва, изобщо не подходи сериозно и с някаква идея как да хване колебливия отбор на Стяуа и да го излъже.
С много по-скромен състав Любо Пенев отстрани Динамо Москва, ако си спомняте.
И аз да съм на мястото на собствениците, и аз бих побеснял.
Радуканов няма оправдание за тия мачове, нито за който да е друг мач, в който отборът определено не играеше на ниво. ТИТАН му осигуриха всичко, което иска като футболисти. От там нататък отговорността е негова. Нормално е да се ядосат и да му потърсят сметка в един момент.
Аз също бих го направил.
Продължавам да твърдя, че собствениците на ЦСКА, макар и да са правили управленски грешки, макар и да са мошеници и да мислят само за пари, не са глупаци, а и се опитват да правят най-доброто за тоя отбор.
Не разбирам защо никой не обръща внимание на факта, че собствениците разчитаха много, че с отбора, който ЦСКА сглоби през лятото (без Мораеш, който все още беше в спорове с УЕФА), вероятно щеше да успее да се пребори, макар и трудно, с непретенциозния отбор на Стяуа.
От отстраняването на ЦСКА ТИТАН загубиха доста пари, които мислеха, че са им влезли в джоба.
Радуканов изобщо не беше построил отбора както трябва, изобщо не подходи сериозно и с някаква идея как да хване колебливия отбор на Стяуа и да го излъже.
С много по-скромен състав Любо Пенев отстрани Динамо Москва, ако си спомняте.
И аз да съм на мястото на собствениците, и аз бих побеснял.
Радуканов няма оправдание за тия мачове, нито за който да е друг мач, в който отборът определено не играеше на ниво. ТИТАН му осигуриха всичко, което иска като футболисти. От там нататък отговорността е негова. Нормално е да се ядосат и да му потърсят сметка в един момент.
Аз също бих го направил.
Продължавам да твърдя, че собствениците на ЦСКА, макар и да са правили управленски грешки, макар и да са мошеници и да мислят само за пари, не са глупаци, а и се опитват да правят най-доброто за тоя отбор.
Последна промяна от dimitroff78 на 24 окт 2011 17:23, променено общо 1 път.
Всички ще видим Дуци в Петък ...Аз лично имам приятел от Бургас който тренира при него в Сливен...
Дуци напляга на невероятното бягане и физическа подготовка...Сливен ги караше всяка сутрин да бягат до върха на Карандила,ако някой е ходил пеша си е доста трудно за 3 часа -норматива им е бил 1 час до кулата ,който не се е справил вън от групата...,
но ще видим мача в петък ще покаже на къде духа вятъра ...Сливен не е ЦСКА.Тук нашите футболисти са по разглезени-това ме ПРИТЕСНЯВА

Дуци напляга на невероятното бягане и физическа подготовка...Сливен ги караше всяка сутрин да бягат до върха на Карандила,ако някой е ходил пеша си е доста трудно за 3 часа -норматива им е бил 1 час до кулата ,който не се е справил вън от групата...,
но ще видим мача в петък ще покаже на къде духа вятъра ...Сливен не е ЦСКА.Тук нашите футболисти са по разглезени-това ме ПРИТЕСНЯВА
Още те държи:)...Болест е...
stussy написа:Всички ще видим Дуци в Петък ...Аз лично имам приятел от Бургас който тренира при него в Сливен...
но ще видим мача в петък ще покаже на къде духа вятъра ...Сливен не е ЦСКА.Тук нашите футболисти са по разглезени-това ме ПРИТЕСНЯВА![]()
![]()
![]()
Такива натоварвания се правят по време на подготовката, а не през сезона.Става въпрос за футболисти, а не за маратонци все пак..или за някакъв силов многобой.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
------------------------
При това положение Зику го пиши бегал,
)
------------------------
При това положение Зику го пиши бегал,
- veteran1972
- Контакти:
Мойте огромни уважения към Чичо Митко , но човека не трябва да го пипат вижда се че човек над 65 г вече не го държи краката и акъла сър Алекс е същата бира така и Пената съвремието е на треньори до 40 и над 40 г да споменавам ли на водещите отбори и най добрите колко годишни са им треньорите , пък и при Чичо Митко няма перспектива , просто го употребяват човечеца отново :nono: :nono:
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
veteran1972 написа:Мойте огромни уважения към Чичо Митко , но човека не трябва да го пипат вижда се че човек над 65 г вече не го държи краката и акъла сър Алекс е същата бира така и Пената съвремието е на треньори до 40 и над 40 г да споменавам ли на водещите отбори и най добрите колко годишни са им треньорите , пък и при Чичо Митко няма перспектива , просто го употребяват човечеца отново :nono: :nono:
И кои са тези водещи отбори?
Между другото, Пената и Фъргюсън ти се вместват в поста-и двамата са над 40..както и Хидинк, Капело, Ван Гаал
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
гражданин от село
AN71 написа:И я обясни на един непросветен 40г мъж какви са реалностите- че един умрял отбор ще играе с един малко по умрял това са реалностите малкия другото е бошлаф
Хайде стига сме гледали в чужди паници и сме завиждали,добро,лошо нашето си е наше,ако иснаш да сме като "цивилизованите",(малко късно) тръгваме по Африка,Азия,Америка тепаме,гепиме,продаваме роби и кво докопаме мъкнеме дома.Бедни,но честни