БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 00:43

mertezaker написа:Единственото правилно решение на Титан е: Дучето президент на ЦСКА и да се управлява както той иска ;)

Не си интересен-нито оригинален!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 00:48

mertezaker написа:Единственото правилно решение на Титан е: Дучето президент на ЦСКА и да се управлява както той иска ;)

Дойдохме си на думата, аз това ви разправям. Даже днеска ГА го похвали. Дучето е един много начетен армеец, човек ръководител, неслучайно прякора му е Дуче. Без Дучето нямa и ЦСКА, лицето на отбора.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 28 окт 2010 00:50

т cska_90 на 28 Окт 2010 00:43

Нито ти, аз ти казвам решение, ти не предлагаш никакво! Поне да има ясна стратегия като има бойкот и Титан се махнат от В група ли да почнем, феновете ще изкупят акциите ли, обясни малко за да сме наясно!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 00:51

mertezaker написа:
т cska_90 на 28 Окт 2010 00:43

Нито ти, аз ти казвам решение, ти не предлагаш никакво! Поне да има ясна стратегия като има бойкот и Титан се махнат от В група ли да почнем, феновете ще изкупят акциите ли, обясни малко за да сме наясно!

КОгато ги махнем ще се мисли-споко-никой няма да остави ЦСКА-без собственик-споко!!!
Изображение

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 28 окт 2010 00:55

АМИ СЛЕД КАТО СЕ НАЧЕТОХ НА ПРОСТОТИИ ЗА БОЙКОТИ, НЕКА ДА ПРИБАВЯ И АЗ ЕДНА 'АМА СТРАХОТНА' ИДЕЯ - НЕКА ДА СМЕНИМ ЧЕРВЕНИТЕ ШАЛЧЕТА НА ЦСКА СЪС СИНИТЕ НА ЛЕВСКИ И ТАКА ДА ПОКАЖЕМ НА ТИТАН, ЧЕ ТОВА НЕ Е ЦСКА, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
В крайна сметка дали ще се наливаме с бира някъде си или ще бъдем на стадиона дегизирани като фенове на кръвния враг, един Господ няма да може да разбере целта на бойкота...
Кажете ми бе, пичове, и какво ще стане като лишите Титан от 2те левчета? НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ?
АМИ ДА, КАЗВАМ АЗ - ДУЧЕТО ЩЕ ВИ ВОДИ ЗА НОСА, ТАКА КАКТО 17 ГОДИШНА ПУ..А НИКОГА НЕ ВИ Е ВОДИЛА!!! СРЕЩУ РАПИД ВИ ЧУХА И ВИ РАЗБРАХА, ЗАЩОТО БЯХТЕ ТАМ - В СЕКТОРА, С ПЛАКАТИ И СКАНДИРАЩИ. СЕГА НА АРИАНА КОЙ ЩЕ ВИ ЧУЕ?
ИМАМ чувството, че тези идеи идват от разните капанчета около Ариана, барем си направят оборота от вас

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 00:56

cska_90 не бъди толкова сигурен, че ще се намери. За начало трябва да сложете Дучето и да видите как ще потръгнат нещата ;). Не си мисли, че ТИТАН си хабят парите на вятъра, просто не са намерили точния човек, който да движи клуба, а това несъмнено е Дучето.

Ти без това не си ли под командата на Дучето, окажете му подкрепа, сами го издигнете.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 28 окт 2010 00:57

cska_90 Ако бях от София щях да отида на мача, ето защо :
1- Титаните разбраха че трябва да има промяна - Уволниха Емо и Макето. Освен това се помъчиха да вкарат Михов в клуба ( въпреки че е неуспешно , то показва че имат намерение да представят власта на някого друг )
2- В Перник вкарахме 4 гола. ( кога е последния мач на ЦСКА когато сме вкарвали 4 )
3- Новия ни наставник заслужава поне малко респект !

И аз съм против Титаните но просто изках да кажа какво мисля аз относно бойкота срещу Берое !
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 01:00

dim77dim написа:АМИ СЛЕД КАТО СЕ НАЧЕТОХ НА ПРОСТОТИИ ЗА БОЙКОТИ, НЕКА ДА ПРИБАВЯ И АЗ ЕДНА 'АМА СТРАХОТНА' ИДЕЯ - НЕКА ДА СМЕНИМ ЧЕРВЕНИТЕ ШАЛЧЕТА НА ЦСКА СЪС СИНИТЕ НА ЛЕВСКИ И ТАКА ДА ПОКАЖЕМ НА ТИТАН, ЧЕ ТОВА НЕ Е ЦСКА, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
В крайна сметка дали ще се наливаме с бира някъде си или ще бъдем на стадиона дегизирани като фенове на кръвния враг, един Господ няма да може да разбере целта на бойкота...
Кажете ми бе, пичове, и какво ще стане като лишите Титан от 2те левчета? НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ?
АМИ ДА, КАЗВАМ АЗ - ДУЧЕТО ЩЕ ВИ ВОДИ ЗА НОСА, ТАКА КАКТО 17 ГОДИШНА ПУ..А НИКОГА НЕ ВИ Е ВОДИЛА!!! СРЕЩУ РАПИД ВИ ЧУХА И ВИ РАЗБРАХА, ЗАЩОТО БЯХТЕ ТАМ - В СЕКТОРА, С ПЛАКАТИ И СКАНДИРАЩИ. СЕГА НА АРИАНА КОЙ ЩЕ ВИ ЧУЕ?
ИМАМ чувството, че тези идеи идват от разните капанчета около Ариана, барем си направят оборота от вас

Да се смея ли, да плача ли??Като не знаеш-някой неща-като не ходиш на мачове-еми по-добре си мълчи и остави хората,които значт какво правят-да гоправят!!Както виждаш това е подкрепено от ВСИЧКИ-14,БС,Горди,УСФ,ТП,ЦФК!! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 01:02

Levskar_90 написа:cska_90 не бъди толкова сигурен, че ще се намери. За начало трябва да сложете Дучето и да видите как ще потръгнат нещата ;). Не си мисли, че ТИТАН си хабят парите на вятъра, просто не са намерили точния човек, който да движи клуба, а това несъмнено е Дучето.

Ти без това не си ли под командата на Дучето, окажете му подкрепа, сами го издигнете.

Айде по-сериозно бе!Темата е сериозна-с глупости не мисе занимава!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 01:03

cska_90 не са глупости на моето мнение са и доста армейци, така ги виждам нещата, успех ;)

Върни се в “ЦСКА”