mertezaker написа:Единственото правилно решение на Титан е: Дучето президент на ЦСКА и да се управлява както той иска
Не си интересен-нито оригинален!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mertezaker написа:Единственото правилно решение на Титан е: Дучето президент на ЦСКА и да се управлява както той иска
т cska_90 на 28 Окт 2010 00:43
mertezaker написа:т cska_90 на 28 Окт 2010 00:43
Нито ти, аз ти казвам решение, ти не предлагаш никакво! Поне да има ясна стратегия като има бойкот и Титан се махнат от В група ли да почнем, феновете ще изкупят акциите ли, обясни малко за да сме наясно!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
dim77dim написа:АМИ СЛЕД КАТО СЕ НАЧЕТОХ НА ПРОСТОТИИ ЗА БОЙКОТИ, НЕКА ДА ПРИБАВЯ И АЗ ЕДНА 'АМА СТРАХОТНА' ИДЕЯ - НЕКА ДА СМЕНИМ ЧЕРВЕНИТЕ ШАЛЧЕТА НА ЦСКА СЪС СИНИТЕ НА ЛЕВСКИ И ТАКА ДА ПОКАЖЕМ НА ТИТАН, ЧЕ ТОВА НЕ Е ЦСКА,![]()
![]()
![]()
В крайна сметка дали ще се наливаме с бира някъде си или ще бъдем на стадиона дегизирани като фенове на кръвния враг, един Господ няма да може да разбере целта на бойкота...
Кажете ми бе, пичове, и какво ще стане като лишите Титан от 2те левчета? НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ?
АМИ ДА, КАЗВАМ АЗ - ДУЧЕТО ЩЕ ВИ ВОДИ ЗА НОСА, ТАКА КАКТО 17 ГОДИШНА ПУ..А НИКОГА НЕ ВИ Е ВОДИЛА!!! СРЕЩУ РАПИД ВИ ЧУХА И ВИ РАЗБРАХА, ЗАЩОТО БЯХТЕ ТАМ - В СЕКТОРА, С ПЛАКАТИ И СКАНДИРАЩИ. СЕГА НА АРИАНА КОЙ ЩЕ ВИ ЧУЕ?
ИМАМ чувството, че тези идеи идват от разните капанчета около Ариана, барем си направят оборота от вас
Levskar_90 написа:cska_90 не бъди толкова сигурен, че ще се намери. За начало трябва да сложете Дучето и да видите как ще потръгнат нещата. Не си мисли, че ТИТАН си хабят парите на вятъра, просто не са намерили точния човек, който да движи клуба, а това несъмнено е Дучето.
Ти без това не си ли под командата на Дучето, окажете му подкрепа, сами го издигнете.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта