Бешикташ - ЦСКA 16.09. - 22.05ч. коментар

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Бешикташ - ЦСКA 16.09. - 22.05ч. коментар

Мнениеот СВОБОДЕН » 17 сеп 2010 20:16

Е pа... написа:Не съм ви фен, играхте слабо и заслужено загубихте.Жалко за коефициента на България,а тия Бешикташ са доста посредствен отбор,жалко! Защо не пишете за дузпи сега,Виданов изби топката с ръка умишлено и бяхте пожалени от съдята?

Тук не става въпрос за това кой на кого е фен. Бъркаш с мнението си, или мислиш, че си видял това което искаш да видиш. Коефициента на България всички отбори вкупом нали го вдигнаха до небето, та опряхме до снощната загуба. Бешикташ не са посредствен, а доста добър отбор. ЦСКА игра много добре снощи и при повече късмет можеше да вкара гол. Вярно е, че топката удари Виданов в ръката, но това е от положенията които може и да се свирят, може и да не се свирят. В случая съдията е преценил, че защитника на ЦСКА е играл неволно с ръка защото в интерес на истината това беше удар към вратата и той нямаше как да се дръпне. Но дори и да беше дадена дузпа, това нямаше да промени доброто впечатление от играта на ЦСКА.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 сеп 2010 22:13

Колегата СВОБОДЕН направи хубав коментар и анализ-ествствено от гледна точка на хора,които бяхме на Герена и не гледахме целия мач на червените(аз се прибрах за 55 мин от мача).На мен лично ми направи впечатление желанието и битката у футболистите на ЦСКА!В тези три контри спокойно можеше да бъде отбелязан гол,не знам какво не достигна...Отзад е ясно,след като си подложен на непрекъснат натиск,че ще сбъркаш,лошото е че нямаше време за реакция.Златен шанс за непредвидена точка,в София турците ще дойдат с друга нагласа и много трудно ще им се вземе нещо!Тоз ирландец има отскок 12 см,бавен,непохватен,неповратлив-не знам какво са видели в него,поне дотук нищо не показва,Маркиньос е най-смисленият и креативен футболист(казвал съм го няколко пъти),но сам не може...Браво за мъжеството и енергията,но с подобна постройка и игра трудно ще се спечели нещо-но това е проблем на щаба на ЦСКА.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 сеп 2010 02:24

Много от вас знаят, че нито съм червен, нито съм син! Гледахме мачовете разбира се, еуфорията дойде от "Левски", но и респект за достойното представяне на ЦСКА! За мен абсолютно незаслужено загубихте! Но, това е играта! Аз съм горд и с двата български отбора! На никой от "фаворитите" няма да им е лесно с вас! Сигурен съм, че няма да спорите за последните две места както миналата година! Сините вече показаха характер, вие също! Просто е въпрос на време да започнете да "наказвате"! Чета коментарии, плюете вашия нападател, ирландец мисля! Дайте му време, и само погледнете как се движи по терена! Ние ( освен Берба) нямаме футболист с такава футболна култура! Не мога да повярвам, какви чужденци се появиха в България?! Жо, вчера вкара ФАНТАСТИЧЕН гол! Тасевски даде на Гара, после холандец вкара третия гол за "Левски"! Това направи вече вечерта прекрасна! След това достойната игра на ЦСКА ( гадния гол в последните минути не развали доброто впечатление!) ме накара да се радвам, че имаме такъв футбол!....Гадно ми стана, че първия мач го гледахме с един левскар, естественно се радвахме, прегръщахме се и т.н.! Но когато Бешикташ вкараха гол и той се израдва пред телевизора, щях лично да го убия!... Апропо, момчето после се извини, но...

FeNcHe7o
Контакти:

Мнениеот FeNcHe7o » 18 сеп 2010 17:17

i v turciq i v bg trebva6e da biem samo cska

Върни се в “ЦСКА”