От достоверен източник стана ясно че Титан ще чисти в Барселона срещу преотстъпване на Лео Меси и Пуйол за 43 години в отбора от Панчарево.....
Ей я се осъзнайте, още малко и ще си повярвате, че сте истински...
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мистериозен супертрансфер в ЦСКА през зимата
Мале тука само сини мнения, могат да се прочетат. Язък за кризата в клуба ви. 

- mertezaker
- Контакти:
не знам може и четиримата от Левски да вземем,ама за дубъла, че сме назад
Armeeca31 написа:Мале тука само сини мнения, могат да се прочетат. Язък за кризата в клуба ви.
Защо бе?Има какво да кажем по темата.В една друга тема пък вие сте още по-активни.Така ,че сме квит.

- TheBetfather
- Контакти:
пак ще вземат някой от Рудар Скопие и ще кажат , че е бъдещ талант и ще го пратят в дубъла да се обиграва! 

http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!
- aleks751226
- Контакти:
не знам какво правят недоклатените говеда тук ,имат си форум бегаите там ааа да не забравя днес имате празник годи6нина от онова 0 на 10 от бск БЕЛГРАД 4естито
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
Мистерията е голяма
aleks751226 написа:не знам какво правят **********ите говеда тук ,имат си форум бегаите там ааа да не забравя днес имате празник годи6нина от онова 0 на 10 от бск БЕЛГРАД 4естито
Пиши по темата бе червен
Допреди малко в кой форум седеше бе Саше?
Armeeca31 написа:Мале тука само сини мнения, могат да се прочетат. Язък за кризата в клуба ви.
Що бе? Нека си пишат хората... Да си повдигнат леко поувяхналото самочувтсвие и да се разсеят от жалката действителност в Левски.
Когато си прост, то е завинаги!
Аз пък мисля, че става въпрос за Йоветич. Показали му фланелките на ЦСКА и той се объркал, че ще го купуват от Ман Юнайтед
.
А сега сериозно - не ми се вярва да е истина, но дано да ви е точна информацията. Футболистът със сигурност няма да е национал на Бразилия и Аржентина, но подобни трансфери могат да са само в плюс за българския футбол.

А сега сериозно - не ми се вярва да е истина, но дано да ви е точна информацията. Футболистът със сигурност няма да е национал на Бразилия и Аржентина, но подобни трансфери могат да са само в плюс за българския футбол.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!