Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот djd » 21 юни 2025 16:48

Е не! Това е гавра вече! Исека щял да пропусне подготовката, понеже получил "дислокация на раменната става".
Ми това сигурно е от продължително лежане на една страна, докато си щрака на телефона.
Този определено няма да го возя до летището. Ще тича пред колата.

https://dsport.bg/napadatel-na-cska-pro ... 02206.html

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2025 17:00

CSKA 78 написа:За кое да помисля?! По-скоро ти трябва да вникнеш в това, което аз съм написал! ;) :)

Ясно! :) Сега се разбрахме.

Общо взето положението е лятото квото е трябвало да става значи не е трябвало да става :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 юни 2025 17:30

За Питас ще си говори пак след 2,3 месеца. Ако се провали обаче, ще бъда първият който ще си признае, че Данко го е разкрил публично какво менте е 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 юни 2025 17:49

djd написа:Е не! Това е гавра вече! Исека щял да пропусне подготовката, понеже получил "дислокация на раменната става".
Ми това сигурно е от продължително лежане на една страна, докато си щрака на телефона.

Трябва нов нападател спешно. Само с Питас няма да прокопсаме

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 юни 2025 17:57

Нямам обаждане от ЦСКА и никой не ме е търсил. Истина е, че има снимка, на която се вижда че тренираме с екип на "армейците". В момента съм във Франция, тази фланелка е на мой приятел. Мога да тренирам с каквото облекло ми харесва. Все още не знам къде ще продължи кариерата ми."

Сула напусна Черно море след края на сезона по взаимно съгласие и в момента е свободен агент.

Харесвам го и мисля, че може да ни е полезен. Пък и е свободен агент, едва ли ще иска огромна заплата. Класа е над Шопов според мен, особено като манталитет
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 юни 2025 18:49

MASTER_COOL написа:За Питас ще си говори пак след 2,3 месеца. Ако се провали обаче, ще бъда първият който ще си признае, че Данко го е разкрил публично какво менте е 8-)

Чак менте не е. Но е много прехвален.

Говорим за ЦН. Питай някой от старото поколение какви ЦН е имало.

Не може да си ЦН и да нямаш грам физическо присъствие в наказателното поле. Да не можеш да гърдираш и да играеш с гръб към вратата, игра с глава- също. Това са сериозни дефицити за всеки ЦН, колкото и футболът да се промени. Освен ако не се казваш примерно Робин ван Перси или нещо от сорта.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 юни 2025 20:11

danko_sot написа:
MASTER_COOL написа:За Питас ще си говори пак след 2,3 месеца. Ако се провали обаче, ще бъда първият който ще си признае, че Данко го е разкрил публично какво менте е 8-)

Чак менте не е. Но е много прехвален.

Говорим за ЦН. Питай някой от старото поколение какви ЦН е имало.

Не може да си ЦН и да нямаш грам физическо присъствие в наказателното поле. Да не можеш да гърдираш и да играеш с гръб към вратата, игра с глава- също. Това са сериозни дефицити за всеки ЦН, колкото и футболът да се промени. Освен ако не се казваш примерно Робин ван Перси или нещо от сорта.

Данко, не мога да те разбера какво си подхванал Питас. Заплатата му гледаш, физиката му гледаш, присъствието...

Момчето си е класен нападател и това се вижда много лесно. Там е един от последните ни проблеми в момента. Имаме нужда от халфове, крила и бекове. Това са ни слабите позиции.

За присъствия и т.н. да погледнем Агуеро, Алварес, Савиола. Не е непременно нужно да е 2 метра нападателят ни. Да, Коялипу беше по-добър, това е факт, но Питас с оглед на възрастта му можем да го задържим повече, което е много важно за изграждане на отбор, защото с тези трансфери на всеки, който става за нещо на 6 месеца няма да ни се получи.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 юни 2025 20:12

MASTER_COOL написа:
Нямам обаждане от ЦСКА и никой не ме е търсил. Истина е, че има снимка, на която се вижда че тренираме с екип на "армейците". В момента съм във Франция, тази фланелка е на мой приятел. Мога да тренирам с каквото облекло ми харесва. Все още не знам къде ще продължи кариерата ми."

Сула напусна Черно море след края на сезона по взаимно съгласие и в момента е свободен агент.

Харесвам го и мисля, че може да ни е полезен. Пък и е свободен агент, едва ли ще иска огромна заплата. Класа е над Шопов според мен, особено като манталитет

Съгласен съм, че би ни дал ширина в състава, а такава генерално ни липсва. Без да имаме очаквания да е мега звезда, но ще ни върши работа. И такива футболисти са нужни в даден отбор. Може пък и да надхвърли тези очаквания.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 юни 2025 20:24

soilwork написа:
djd написа:Е не! Това е гавра вече! Исека щял да пропусне подготовката, понеже получил "дислокация на раменната става".

Трябва нов нападател спешно. Само с Питас няма да прокопсаме

Гледах подкаста посветен на втория отбор. Доста добри отзиви имаше относно Борносузов. Казаха, че пресира 90 минути момчето и вкара немалко голове за дубъла. По-добре той да ни бъде втора опция за нападател, отколкото Исека. Казвам го с оглед на многото други позиции, на които нямаме и един читав футболист. Борносузов от своя страна е висок и може точно в мачове, в които на Питас не му потръгне и имаме нужда от по-здрав физически таран да влиза той.

Исека от своя страна е много по-полезен на отбора а отсъствието си, отколкото с присъствието. Когато той играе е по-зле, отколкото да сме с човек по-малко, защото му се подава топката и оттам нищо не става, а като сме с 10 души поне никой няма да го търси.

Сега е идеален момент ръководството да каже на агентите му да му търсят нов отбор, а те от своя страна да го рекламират като нешлифован диамант с богата визитка, който ние като глупаци не сме оценили, а причината да не се наложи са травмата миналата година и сега тази на рамото. Та някой да се излъже и да ни отърве от него и заплатата му срещу скромните и промоционални между 0 и 200к евро.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 юни 2025 20:26

Къде го броиш Исека, той и вкъщи вероятно е последна резерва...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”