Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот gihuelo » 18 юли 2024 17:57

ivo55 написа:До края на първия трансферен прозорец има много време. А ще трябват няколко. И ви го казаха. А ма ганьовците си искат "звездните" селекции на Ганя.
При говедата е същото. И там има много ганювци, ама със сини шалчета. Така че и аз ви разбирам, тук е нормално да има хора с всякакъв капацитет, всички знаем какво е състоянието на обществото и държавата. Даже при нас като процент ганювците са по-малко или поне така ми се иска.

И те не са прави и ти също не си прав.
Да излезнат и да кажат , ще правим стадион или пък парите ще са по-малко ,ще има повече юноши в състава и т.н.
Всеки би ги разбрал и би им дал картбланш. но оня долния наркоман да се изпъчи на пресконференцията и да каже ,че няма да ходим на лагер в чужбина, защото трудно се вадят визи на новите попълнения за там :)
Че всичко е точно след отеглянето на Ганчев и след пет дни да ни глобят един милион :)
Че има бол пара и бюджет за години напред,все едно Папазки им е оставил 200 000 милиона и те се чудят какво да правят.
Нсписах го и преди един месец и пак ще го направя ! Единия ни директор е долна наркоманска утрепка. Язък за името на баща му.
Доста хора взимат кока в България , но се държат адекватно като са на работа.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 юли 2024 18:00

Аз не разбирам какви са тия ревове да се бърза. То вени не останаха на някои момчета. Ако се вземат некадърници после ще има рев защо пък баш тия, други нямаше ли...
Аз съм доволен. Хич не ми трябват БРОЙКИ ! Тъкмо младите ще хванат ръка, пък току виж някой от тях вземе та блесне с качества.
Ако ще подписват с някой, то хубаво да си отварят очите и да си правят сметката. Достатъчно трансфери на кило се правиха през годините.. Още и още не можем да се отървем от някои от тях
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 18 юли 2024 19:22

С футболистите на Ганьо завършихме стабилно трети, даже до февруари имахме и някакъв теоретичен нищожен шанс за първото място. Като изключим Назон през зимата- други незаменими титуляри не са ни напускали. Напуснаха или бяха изгонени ненужни играчи, които не бяха основни такива през миналия сезон (от по-важните имена: Матей, Кох и Де Ноер бяха почти цял сезон контузени, Асприля си беше резерва при двама треньори, Морено и той лекуваше контузии постоянно есента, за Естрада и Шагоян мисля, че никой не иска да се сеща). Да, като бройка са много, намалява ни се широчината в състава, но то пък една широчина... но все пак се питам- защо същите играчи, завършили трети, ще се борят за топ 5, топ 6, топ 8 и т.н. глупости?! Сякаш играем в Ла Лига, а не в първенство, в което Черно море посмъртно няма как да повтори два силни сезона; Левски пак се напълниха със странни играчи; За Бочето от четири трансферни прозореца стана видно, че вече няма мерак за топ 3; Берое са ентусиасти; Локо Плд вероятно ще тръгнат силно с Любо за кратко докато Крушарски не му вдигне кръвното, или той не вдигне кръвното на Крушарски; едни Ботев Плд може да са проблем, но такъв млад отбор може да играе настървено в ЛЕ и после в лигата да не е същото, виждали сме го и при нас същото.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 18 юли 2024 19:54

Сигурен съм, че в края на миналия сезон повечето от нас са си казвали, че няма начин да не се класираме за ЕКТ! Само че не само не се класирахме, но и бяхме надиграни в баража от отбор, който се класира 8-ми в първенството! И който беше разпродал повечето си добри футболисти още през зимата! Между другото, от края на март месец преди първата среща от полуфинала за КБ срещу Ботев до края на първенството, ние имахме само една победа, един равен и 7 загуби(ако не бъркам)!
Сега започваме първенството със същия титулярен състав, с който играехме в края на миналия сезон! С едно единствено изключение - вратарят! И след като сме със същите титуляри, откъде им идва оптимизма на някои фенове?! Разбирам да бяхме взели някакви читави нападатели и крила, тогава и аз щях да съм обнадежден! Но в момента да се успокояваме с -"Абе ние сме ЦСКА" няма да ни свърши работа на терена!
Последна промяна от CSKA 78 на 18 юли 2024 20:05, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юли 2024 20:04

Не съм съгласен с тезата : "оставете ги без критика, те са нови , те не са Ганьо" няма шанс. По делата , ще ги оценяваме.
Колегата е много прав ! Как да е оптимист човек при това положение....
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 юли 2024 20:07

Пропускате нещо много съществено..
С цялото ми уважение към бай Стамен, но просто не беше човека с главно "Ч"...
Нищо чудно да е изтървал съблекалнята а има и логика футбалерите да са се чудили какво ще става и от там да дойдоха лошите резултати. Всички знаем какво могат и какво не могат да правят.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 юли 2024 20:17

Да не забравяме и изцепките на Каранга.
Само заради негови лични глупости остави отбора без никакъв нападател в редица мачове.
Стигна се дотам че Хайнц да го играе таран..
Е просто е несериозно.
Надеждата ми е в Стипич да вдигне духом отбора и да вдъхне кураж на младоците. Реалистично няма как да се сборим с Лудогорец на този етап но не съм и съгласен (както някои го виждат) че ще бъдем тъпана на групата тип Подуене.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2024 20:29

Аз лично имам две теории за случващото се в ЦСКА в момента:

1. Сезонът предварително е обявен за преходен от ръководните фактори. Обявено е на спортно-техническото ръководство, че парите за първия отбор са редуцирани, тъй като има други приоритети за развитието на клуба, визирам най-вече строително-ремонтни те дейности на Панчарево и Армията. Ще се разчита повече на юноши на тима, парите за трансфери също ще бъдат намалени.

2. Спортно-техническото ни ръководство в момента е слабо, липсва му какъвто и да е опит и не се справя със задачите, в случая в момента това са трансферите основно.
От самото начало съм резервиран към тях, защото те не са се доказали. Най-напред ние очаквахме да има силна фигура, която да застане начело на този спортно-технически екип било под формата на президент или директор и той да си подбере екип. Това не се случи. Единият от изпълнителните директори от миналия сезон Стоян Орманджиев стои формално на върха на спортно-техническата структура. Но той няма смелостта на пресконференцията да каже Аз отговарям спортната част в клуба, Аз ще нося основната отговорност. Вместо това, той каза Ние, тоест посочи себе си и Фичо, като по този начин подели властта и отговорността, което ми се видя несериозно и не много мъжкарско. На всички е ясно, че той е доверения човек на Папазки.
Следващото странно решение бе да остави човекът с нищо недоказал при ГГ, че има силни управленски, комуникационни или каквито и да било лидерски способности досегашен спортен директор Фичо и не само това, но и да подели властта с него.
Третият в управленската тройна пирамида е Михаил Александров. За него нищо не можем да кажем в момента. Може да има качества, може и да няма, но е факт, че е тъмно зелен като опит. Единствено е изкарал престижен курс в УЕФА.

Тези хора управляват процесите в ЦСКА в момента. Все още не мога да кажа категорично стават ли или не стават. Но очаквах доста повече от селекцията на този етап. А е възможно и първата хипотеза да е факт и сезонът просто да е обявен за преходен и да се борим единствено за евротурнирите.
Единственото сигурно в момента, което аз виждам и мога да заявя категорично е, че се вижда с просто око, че ние започваме сезона без никакви амбиции за титлата. Не изключвам никакви възможности, знаем колко странно нещо е футболът. Но с действията си ръководството ни показва именно това- Тази година няма как да се борим за титла. Това е положението!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 юли 2024 20:56

MASTER_COOL написа:Не съм съгласен с тезата : "оставете ги без критика, те са нови , те не са Ганьо" няма шанс. По делата , ще ги оценяваме.
Колегата е много прав ! Как да е оптимист човек при това положение....

На сватба ми мирише :)))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 юли 2024 20:57

CSKA 78 написа:Топ 6 ли рече?! Значи ще сме след Разград, Морето, Левски, Ботев и ...Локо Пд?! Обаче не си сложил в "картинката" 1948 и Арда(със и без филтър)! Та ако не направим скоро прилични трансфери, ще се борим за топ 8! ;) :)

Малииии, явно е много трагичен отбора, дето Ганьо е оставил след себе си ... :)))
Прав си!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”