Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:Всяка година, по традиция, в ЦСКА се докарват чужденци на кило и ги чакат да играят заедно, а те са се запознали преди 2 дена![]()
С такава селекция по никое време, такава и игра
MASTER_COOL написа:boabbb написа:Всяка година, по традиция, в ЦСКА се докарват чужденци на кило и ги чакат да играят заедно, а те са се запознали преди 2 дена![]()
Това е така, но тази година е разбираемо ! Нямахме право на картотеки !
Но искам да ти кажа, че след като се сработят би трябвало да мачкаме сериозно !
Това са играчи с визитки, а не анонимни Нарове и Адениджита
MASTER_COOL написа:boabbb написа:Всяка година, по традиция, в ЦСКА се докарват чужденци на кило и ги чакат да играят заедно, а те са се запознали преди 2 дена![]()
ralka_levskarka написа:MASTER_COOL написа:boabbb написа:Всяка година, по традиция, в ЦСКА се докарват чужденци на кило и ги чакат да играят заедно, а те са се запознали преди 2 дена![]()
Само че визитките не играят на терена, или го можеш, или не. Помниш ли Марсиньо от Левски? Играл в ШЛ, вкарал гол, не знам си какво, не знам си що, еми.. сещай се. А Жоазиньо, който в момента струва 3 млн?
MASTER_COOL написа:Ралке не ми се спори с тебДа има някакво основание в думите ти...Приятно е изключението с Жоазиньо. Аз го харесвам много този играч.
Относно нашите играчи съм голям оптимист ! Виана, Педро и Джордан могат да сформират атомно нападение. И като прибавим халфова линия Пинто, Шимао и Нунеш, отлични бекове в лицето на Недялков и Манолев то могат да настанат много неприятни дни за конкурентите ни
Убеден съм, че след Лудогорец точно ние сме отбора с най - голям футболен потенциал
boabbb написа:ralka_levskarka написа:MASTER_COOL написа:boabbb написа:Всяка година, по традиция, в ЦСКА се докарват чужденци на кило и ги чакат да играят заедно, а те са се запознали преди 2 дена![]()
Само че визитките не играят на терена, или го можеш, или не. Помниш ли Марсиньо от Левски? Играл в ШЛ, вкарал гол, не знам си какво, не знам си що, еми.. сещай се. А Жоазиньо, който в момента струва 3 млн?
Рали, не забравяй, че Жо, Гаргамел и Жеан Карлос заедно струваха над 2 млн. долараНа по 20-тина години бяха ... И Жо в момента е 7 млн. , а не 3
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта