ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ХХII кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 20:11

vaskonti написа:
Кировец написа:
vaskonti написа:
Кировец написа:Васконти и Делянски толеранса към потребителите дето плюят ЦСКА го пренесохте и в отношението ЦСКА-Левски като цяло.

Васко, като говориш за победи и т.н. Какво лошо има ЦСКА да подлъзне Левски долу, а пък после да се доказва като реален претендент със силна игра и победи в директните сблъсъци с Лудогорец и останалите отбори в 6-цата, които не са за подценяване?

Защо с лека ръка зачерквате съперничеството между ЦСКА и Левски и защо се опитвате да прокарвате някаква наивна линия на поведение, че не трябва да обръщаме внимание и, че трябва да се правим на големи герои, сакън да не изцакаме сините?
Само не казвайте, че равен или победа в Пловдив означава, че ще сме шампиони.

Нямаше да има нещо кой знае какво лошо ако това не се явяваше трета поредна загуба, при това не след игра, а след полягане. Ако бяхме взели предните два мача, бих приел, че има логика да прецакаме сините, но да си запалиме нашата къща с идеята, че ще изгори и тая на съседите, не ми се вижда умно решение.

Плюенето към ЦСКА за много хора е всичко, което не е славословие. Всеки има право да не харесва ЦСКА, важното е как го изразява.

Какво палене на къщата? Намекваш, че разлика 3 точки с Лудогорец и определено една подчертана победа над сините във всяко естество е фатално за ЦСКА ли? Какво значи подпалване на къщата, защо да е толкова фатално ЦСКА да загуби от Ботевъ? Това е нелепо. Тъкмо обратното - според мен отборът ще се успокои, защото един силен съперник ще бъде извън първите 6. Стратегически ЦСКА няма нужда от Левски в първата 6-ца, не знам за какво подпалване на къщата може да става въпрос.

Сама по себе си загуба от Ботев не е фатална, но на фона на предните 2 загуби я прави на практика фатална. Не виждам какво неясно има - всяка загуба е загуба на точки! На края какво - ще се оправдаваме с БФС и терените ли и удобно ще сме забравили как сме спасили Берое и Локо и сме прецакали сините! Дали изобщо ще стане въпрос за играта на ЦСКА - като почнеш от треньора и стигнеш до последната резерва? Ще ти кажа кога - никога!

Няма такова нещо! Абсолютно нищо не затвърждава тази лековерна теза.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 14 мар 2015 20:11

vaskonti написа:Ами колкото и пъти да повтаряш, както и да го въртиш и сучиш, ако бяхме били Локо и Берое и ако бием Ботев, в плейофите ще ни е една идея по-лесно, от колкото ще е сега. Ама съвсем мъничко по-лесно - 6 точки преднина не е като 3 назад, нали? А ти сега си мислиш, че ще газим наред? Дано, ама...що ли не ми се вярва?

А дали ако ние бяхме били локо и берое лудогорец щяха да загубят точки преди това. Струва ми се че са в играта анти синьо
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 20:15

demon777 написа:
vaskonti написа:Ами колкото и пъти да повтаряш, както и да го въртиш и сучиш, ако бяхме били Локо и Берое и ако бием Ботев, в плейофите ще ни е една идея по-лесно, от колкото ще е сега. Ама съвсем мъничко по-лесно - 6 точки преднина не е като 3 назад, нали? А ти сега си мислиш, че ще газим наред? Дано, ама...що ли не ми се вярва?

А дали ако ние бяхме били локо и берое лудогорец щяха да загубят точки преди това. Струва ми се че са в играта анти синьо

Ти имаш голяма логика! Дали щяха да загубят точки преди, ако вие бяхте били след :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2015 20:15

шивача написа:Отдавна мина времето на чест, достойнство и гордост-думи само за пред хората-затова в такива моменти трябва да бъдем по-хитри от Хитър Петър и по-подли и от Подуенци!

Думи, които изобщо не познавате... :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2015 20:19

шивача написа:Живеем в свят на мерзост и безочие, затова и ние трябва да сме подли и долни на момента, само така можем да се защитим. Отдавна мина времето на чест, достойнство и гордост-думи само за пред хората-затова в такива моменти трябва да бъдем по-хитри от Хитър Петър и по-подли и от Подуенци! Винаги и навсякъде трябва да ги унизяваме и мачкаме, дори и да знаем, че ги няма, искам да ги сънувам как се гърчат! Това ви го казвам от опит, не си мислете, че съм изпълнен със злоба и омраза, просто във война няма милост-битка до край!

Ако се играе честно до края, титлата няма да се реши от този мач! Нивата е голяма, ще се копа още.. докато стане готова да се сади!
Никаква милост за подуянското отборче... 3 точки + или - е по-добре от колкото после да им слушам жалкото изопачаване на истината!
Нищо не е забравеното.. пропуснатия финал от КЕШ заради тях, отнетия лиценз които главно действащо лице е този които в момента иска да се играе феърплей! Някой неща не се забравят и тука не става дума за чест, а за Армейско Достойнство! :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 мар 2015 20:20

Rivaldo10 написа:
шивача написа:Отдавна мина времето на чест, достойнство и гордост-думи само за пред хората-затова в такива моменти трябва да бъдем по-хитри от Хитър Петър и по-подли и от Подуенци!

Поне нашите футболисти никога не са излизали с фланелки "Аз мразя Левски!", наш президент никога не е бил замесен в снемането на лиценз на Левски.
Толкова добрини видяхте от нас, не знам с какви души излизате и се молите за феърплей. А ония загубени 7 точки, за да играе Левски в ШЛ?! :|

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2015 20:22

Teo написа:
шивача написа:Живеем в свят на мерзост и безочие, затова и ние трябва да сме подли и долни на момента, само така можем да се защитим. Отдавна мина времето на чест, достойнство и гордост-думи само за пред хората-затова в такива моменти трябва да бъдем по-хитри от Хитър Петър и по-подли и от Подуенци! Винаги и навсякъде трябва да ги унизяваме и мачкаме, дори и да знаем, че ги няма, искам да ги сънувам как се гърчат! Това ви го казвам от опит, не си мислете, че съм изпълнен със злоба и омраза, просто във война няма милост-битка до край!

Ако се играе честно до края, титлата няма да се реши от този мач! Нивата е голяма, ще се копа още.. докато стане готова да се сади!
Никаква милост за подуянското отборче... 3 точки + или - е по-добре от колкото после да им слушам жалкото изопачаване на истината!
Нищо не е забравеното.. пропуснатия финал от КЕШ заради тях, отнетия лиценз които главно действащо лице е този които в момента иска да се играе феърплей! Някой неща не се забравят и тука не става дума за чест, а за Армейско Достойнство! :idea:

Пропуснат финал за КЕШ, заради Левски?!? Те ли ви спряха и кога по-точно?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 мар 2015 20:22

Rivaldo10 написа:

А вие ги използвате, за да си криете зад тях продажбите на белот, сантасе и 3-5-8. Опозорихте името на Апостола, опозорихте футбола в България, сега е време за поредната лъжица позор, която ще хапнете. Да ви е сладко :P
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 мар 2015 20:23

Ама вие наистина ли още вярвате, че всички други са виновни, само не и чичо Лупи? :lol: :lol: :lol:
Тео пък отиде на финал за КЕШ... :lol: :lol: :lol: Кой ви спря хапчетата, кой? :x :lol:
Последна промяна от Rivaldo10 на 14 мар 2015 20:23, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 14 мар 2015 20:23

Кашчей написа:
demon777 написа:Ти имаш голяма логика! Дали щяха да загубят точки преди, ако вие бяхте били след :roll:

Имам предвид че не изкл възможността зелени и червени предварително да са се договорили да загубят точки.
Останах със впечатление мача със Берое при 0 на 0 45+2 мин. защитата на ЦСКА прави шпалир на играч на Берое посока дузпата ама той пък стреля в аут.
Прегледайтее си края на 1вото полувреме
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “ЦСКА”