Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Плейофи - ХХIХ кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:1

Мнениеот dreben23 » 31 мар 2014 01:04

Без Омар Косоко сме за никъде, Бадема се старае, но не винаги е на ниво. Да, с Литекс не ми хареса играта му, той може много повече! :) Грешката му е, че се опитва да бъде навсякъде, ами за мен поне в атака Бадема беше напълно неутрализиран, по-скоро в защита свърши повече и по-важна работа.

Вярно, че в момента нямаме алтернатива на Гъргоров, но в много от мачовете не ми харесва представянето му. Затова изглеждахме и ялови в атака в някои от двубоите, не говоря за тези с Левски и Лудогорец, а за преди това. С Черно море също не ми хареса.

Оф, що пишете още за мача с Лудогорец, аз почнах за Литекс. :mrgreen: Въобще не погледнах, че това е предишният мач! :lol: :x
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 31 мар 2014 08:33

Бадема е златен. Без него играта ни е супер зле, да не говорим, че е единствения, който през целия мач пресира противниковите играчи, връща се и помага в защита, връща се да вземе топката и да я подава напред, абе въобще Бадемчето е навсякъде! Той и до 40 години ще има сили и ще си играе на ниво, така че за този пост няма какво да се притесняваме.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 мар 2014 11:52

dreben23 написа:Без Омар Косоко сме за никъде, Бадема се старае, но не винаги е на ниво. Да, с Литекс не ми хареса играта му, той може много повече! :) Грешката му е, че се опитва да бъде навсякъде, ами за мен поне в атака Бадема беше напълно неутрализиран, по-скоро в защита свърши повече и по-важна работа.

Вярно, че в момента нямаме алтернатива на Гъргоров, но в много от мачовете не ми харесва представянето му. Затова изглеждахме и ялови в атака в някои от двубоите, не говоря за тези с Левски и Лудогорец, а за преди това. С Черно море също не ми хареса.

Оф, що пишете още за мача с Лудогорец, аз почнах за Литекс. :mrgreen: Въобще не погледнах, че това е предишният мач! :lol: :x

:o Да пишеш такива работи за Бадема :? !Гледаш мачовете или пиян,или надрусан или и двете!Другия вариант е да не разбираш от футбол ;) !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 31 мар 2014 13:58

Бадема трябва хем да помага в атака, хем в защита и на крилата. Е, малко уважение към този футболист на 33 години!
Иван Стоянов да се стяга, щото се представя много слабо, а с играта си дърпа назад и Емо и човека в ролята на нападател.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 31 мар 2014 14:00

Това на дребен нищо не е, ами онзи дето твърдеше, че Бадема пречел на играта и нищо не ставало от него? :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 мар 2014 14:08

Venko123 написа:Това на дребен нищо не е, ами онзи дето твърдеше, че Бадема пречел на играта и нищо не ставало от него? :mrgreen: :lol:

КО?НЕ! :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”