Честита победа Армейци. Засулжаваме си ги да ги бием с резервите.
Да попитам какво пишеше на транспаранта на цска в началото на мача?
XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
-
- Контакти:
АААААААААА НЯМА ТАКАВА ПОБЕДА, НЯМА ДРУГ ТАКЪВ ОТБОР, ЛЮБОВТА КЪМ ЦСКА Е НЕЗАМЕНИМААААА!!!! АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКАААААААААААААААААААААААААА ОООООООООООООООООООООО ЦСКАААААААААААААААААААА О ЦСКААААААААААААААААААААААА....
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
demon777 написа:Честита победа Армейци. Засулжаваме си ги да ги бием с резервите.
Да попитам какво пишеше на транспаранта на цска в началото на мача?
нищо не знам... на 2 литра загорка бех шах и мат в сектора

-
- Контакти:
За мача - като цело слаб мач. ЦСКА имаше по-големо желание за победа и успя. Не ми хареса играта на ЦСКА но ако се върнем малко назад и видим как щехме да играеме във окръжните групи - сметам че със това безпаричие и със сегашните играчи третото место си е направо подвиг. Дано след 2-3 год от школата да излезнат поне 3-4 млади момчета и да заиграят в първия отбор .
Успехите ще дойдат скоро, само требва да оправиме дълговете
И накрая - КЗЛ

Успехите ще дойдат скоро, само требва да оправиме дълговете
И накрая - КЗЛ

За пореден път бях на работа , но това не ми пречи да съм на седмото небе от кеф . Удоволствието бе пълно . Юношите честитиха по подобаващ начин юбилея на "не човеците " и то така , както най-боли , а после слушах по подуенското радио , как "журналистите ' ритуално си режат вените
.Искам да изпратя едно послание към главния виновник за тия събития : Господин Тройчо Петков Младенов (десетобоец ) , изказвам голямата си благодарност към Вас , за положителните емоции , които ни дадохте , слагайки синята сган там , където и е мястото ! И все пак бъдете човек ! Пуснете следващия мач децата , родени след 1995 - та година , за да могат сините да вкарат поне един гол по случай юбилея си ! Пожелавам Ви през другия шампионат да станете Седмочисленик ( седем мача без получен гол ) , ако преди това не ги закрият !

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
..... само синя тишинаааа.... 

- Red Warrior
- Контакти:
Ще се цитирам какво съм написал на 11-ти март.

Red Warrior написа:Благодаря за двуседмичния бан на човека с китарата. Прегледах доста забравени сайтове през това време. Иначе за мача ЦСКА - Кръводарителите (1:0). Ей така, само с едно голче да ги боли най-много и после пак да слушаме рев, че сме много слаби, защото не сме ги разгромили с 5 гола разлика.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
От днес сухата река вече не е суха - реката се напълни от сълзите на говедата