19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 19 дек 2013 21:56

delqnski47 написа:
sin4ec написа:Айде ся и победата ни стана смешна... Смешна, ама болезнена! Айсиктир!

Синчец,радвай се на победата нас не ни мисли какво коментираме!Ние си имаме основание да казваме,че победата ви е смешна!Тя не е смешна,тя е повече от смешна ;)
А съдията,че ви помогна е факт!Дузпа за нас - 1:0 !Дузпа за вас - 1:1!Ние продължаваме!Отзивите след мача са красноречиви: ''Радваме се че победихме'' ''Пацо ни покри'' и т.н.!
П.П.Всъщност вие не сте ни победили,вие ни отстранихте на дузпи!Има разлика!Положенията в последните ви дербита са случайни рикошети,дузпи и щастливи голове в 90-тата минута!Трябва малко да се позамислите ми се струва!Защото,ако не се позамислите...ще има трета тройка(след 1:3 и 3:0)!И то вероятно съвсем скоро!
ЦСКА излиза с гордо вдигната глава от тая ситуация и това е най-важното!

Каква дузпа за тях бе дююд? При тяхното положение удара беше от малко разстояние и ръката беше в естествено положение до тялото.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2013 21:58

j0rka7aa написа:
blue avalanche написа:
j0rka7aa написа:Аз лично съм доволен от показаното от момчетата. Бяхме много по-добрия отбор и абсолютно заслужавахме победата и трябваше да я постигнем в 90 минути. ГОРД СЪМ С МОМЧЕТАТА, КОИТО ДНЕС ТОТАЛНО НАДИГРАХА подобието на отбор облечено в синьо. Но освен всичко футбола е и игра на късмет, който ние определено днес нямахме, но горе главите момчета няма от какво да се срамуваме, едни други хора трябва да се срамуват, но нека се радват дошъл е и техния миг в "тяхната история", много е жалко да се радваш на такава победа, но явно само това им остана. Както казах горе главите и гледаме напред, пролетта имаме още 3 мача с тях, в които сигурно пак няма да могат да ни вкарат гол. ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!

"Няма да го предаДА" на какъв език е?Щото НЕ Е на български... :oops:
И след като не можеш да пишеш на български какво си се пънал да мъчиш клавиатурката?

Мишко жалка и да четеш не можеш, по-добре ходи някъде да се радваш на смешната ти победа, отколкото да се изказваш неподготвен! ;)

[offtopic]Остави го тоя. Все има наглостта да прави забележки за неграмотност на другите, а сам е допускал грешки.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 дек 2013 22:00

Red Warrior написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Айде ся и победата ни стана смешна... Смешна, ама болезнена! Айсиктир!

Синчец,радвай се на победата нас не ни мисли какво коментираме!Ние си имаме основание да казваме,че победата ви е смешна!Тя не е смешна,тя е повече от смешна ;)
А съдията,че ви помогна е факт!Дузпа за нас - 1:0 !Дузпа за вас - 1:1!Ние продължаваме!Отзивите след мача са красноречиви: ''Радваме се че победихме'' ''Пацо ни покри'' и т.н.!
П.П.Всъщност вие не сте ни победили,вие ни отстранихте на дузпи!Има разлика!Положенията в последните ви дербита са случайни рикошети,дузпи и щастливи голове в 90-тата минута!Трябва малко да се позамислите ми се струва!Защото,ако не се позамислите...ще има трета тройка(след 1:3 и 3:0)!И то вероятно съвсем скоро!
ЦСКА излиза с гордо вдигната глава от тая ситуация и това е най-важното!

Каква дузпа за тях бе дююд? При тяхното положение удара беше от малко разстояние и ръката беше в естествено положение до тялото.

Не беше в много естествено,но това е мое мнение!Но дори и да е имало дузпа за тях,ощетените сме ние!При 1:1 продължаваме,но съдията наклони везните на 50:50,защото дузпите са именно това! ;) Както и да е,аз съм доволен от момчетата и то много!Разпердушинихме ги,но малшанс и други фактори!Спокоен съм за следващите дербита през сезона като цяло!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 дек 2013 22:03

Много болезнено поражение. :oops: Чак ме е малко жал за вас и не мога да се зарадвам както трябва на победата. :( Да ви бяхме били 1:0 с някакъв случаен гол - да, ама да ви смарангясаме след 18 дузпи си много долно :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 дек 2013 22:05

Tommi написа:Много болезнено поражение. :oops: Чак ме е малко жал за вас и не мога да се зарадвам както трябва на победата. :( Да ви бяхме били 1:0 с някакъв случаен гол - да, ама да ви смарангясаме след 18 дузпи си много долно :mrgreen:

Е такива победи са ваш специалитет,но виж,когато късметът не е с вас се получават разни болезнени тромбета! :mrgreen:
Едно от 10-те положения да бяха влезли,Стойчо щеше да гони рекорд...мачът нямаше да завърши 1:0,а много на нула!В това бъди сигурен!Ама Коледа идва...чудеса стават!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 19 дек 2013 22:10

Тоя Старокин взима силни опиати - днеска били доказали че са най-силният отбор (нещо от сорта), хората се чудат как тия не са между Локото и Славия, честно казано не знам как са били отбор от десетката, да не говорим за Литекс, Лудогорец и Ботев

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 дек 2013 22:11

Red Warrior написа:
damyanov1963 написа:
Red Warrior написа:Всичко около мача е ясно - несвирена дузпа за ЦСКА, спестени три червени картона на Макриев, Бру и Цонев. На мен ми е интересно друго - спомняте ли си по-жалък отбор на Левски, който в 3 мача срещу ЦСКА не само няма вкаран гол от игрова ситуация, но няма и чисто голово положение?

Напълно си прав, че по-жалък отбор на Левски не е имало, сега беше момента да си върнете за унизителните резултати с които сте падали от него, но толкова са ви силите явно, стигат ви колкото да се оправдавате със съдийте.

Все пак ние нямаме собственик, спонсор, пари и т.н. С отбора, който готвехме за "В" група толкова. :)

Така е, прав си. Лека нощ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 дек 2013 22:25

Стана добър мач, като никога, и двата отбора го направиха добър, не само ЦСКА. Левски си бяха направили точна преценка на силите, бориха се със зъби и нокти за 0:0, овардиха Шипка и заслужено продължиха, щото си изпълниха тактическата задача. И други са опитвали да додрапат до 0:0 срещу ЦСКА, ама малко са успявали в центъра на София. И без майтап, направиха най-добрия мач, за годината поне, двата отбора, имаше някаква идея, имаше по повече от два последователни паса, може би да е по-добре да се махне зимната пауза, а мачовете да се съберат през декември, януари и февруари. В такова време пиенето не пречи, а помага и класата на отборите се вдига.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 дек 2013 22:25

Когато човек губи не знае какво печели и когато печели какво губи.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 22:27

petko.h.markov написа:Когато човек губи не знае какво печели и когато печели какво губи.

Дълбоко философски,но ако днес бяхте спечелили нямаше да се сетиш за този цитат.Или греша? :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”