Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 15:17
dunavfc написа:POPCORN написа:Защото играчи, треньори и тн са подписали документи,че сумите ще им се изплатят на разсрочено плащане

Поне аз така мисля. И пак ти казвам задължценията на ЦСКА не са толквоа много към играчи колкото към институции!Парите които трявба да даем на играчите са доста по незначителна сума от тази към НАП и воените

И сега отбора като фалира,играчите и треньорите остават с ... Както и да е,ако ЦСКА наистина е бил изряден,не мога да намеря логична причина,защо се опитват нарочно да го фалират,няма никакъв смисъл.
еми да остават с ... в уста.Ти какво очакваш от Титан

Изряден е до такава степен,че до май месец примерно са си плащали задълженията!Да обаче Титан са решили вече да не се занимават с ЦСКА и заради феновете и идва Гришата!И той казва мога да ви дам определена сума при положение,че фалирате клуба и аз почна на чисто!Няма как да даде 35 милиона.Той самият го каза,че няма как да стане

Това са врътки,врътки.... това незнам.Явно е ,че никой в момента не иска да издържа ЦСКА и да върне толкова задължения и затова фалират Л(
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !