Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2012 18:59

rsk написа:Че той градът за мен е най-хубавият в България, но отборът им изобщо няма смисъл да съществува.

то и от вас и от ЦСКА няма смисъл, ама все още мъчите футбола в страната...Отдавна не трябваше да ви има. То и от теб няма смисъл, ама заемаш място на тая планета, уви :mrgreen:
Вас пък, ако си мислиш, че някой ви брои за живи :lol: Всяка година нови и нови смешни отбори ви разкриват. Само във вашите очи сте някои :mrgreen: Че те Спартак са по-голям дразнител от вас и ЦСКА :lol: Самият факт, че Тича не се напълни онзи ден е показателен :lol: А на който и да е мач със Спартак, билетите свършват дни преди мача...

За нашата агитка не бери грижа... Не ги разбираш нещата. Гледай си Сектор Б и не се обаждай там, където си толкова бос, че повече няма накъде.
Последна промяна от MORSKI на 13 ное 2012 19:20, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 ное 2012 19:01

MORSKI написа:
rsk написа:Че той градът за мен е най-хубавият в България, но отборът им изобщо няма смисъл да съществува.

то и от вас и от ЦСКА няма смисъл, ама все още мъчите футбола в страната...

Ако от ЦСКА и Левски няма смисъл, то какво да кажем за Черно Море... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2012 19:02

vaskonti написа:
MORSKI написа:

Ама то вие вече го казахте... Разликата е, че вие си мислите, че от вас става нещо, а то точно обратното :lol: Неслучайно и двата "мега гига турбо" гранда нямате титла вече почти пет години :lol: А за евротурнирите е излишно да споменавам. Там картинката е ясна...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 ное 2012 19:08

MORSKI написа:
vaskonti написа:
MORSKI написа:

Ама то вие вече го казахте... Разликата е, че вие си мислите, че от вас става нещо, а то точно обратното :lol: Неслучайно и двата "мега гига турбо" гранда нямате титла вече почти пет години :lol: А за евротурнирите е излишно да споменавам. Там картинката е ясна...

И понеже нямаме титла, значи няма смисъл от ЦСКА и Левски? Интересна логика...
Не виждам какво имаш да кажеш за евротурнирите, след като абсолютно винаги само и единствено ЦСКА и Левски са били поне някакъв фактор там! Все едно Уест Бромич да се подиграва на Арсенал, щото нямат титла от сума ти години, а в ЕКТ не правят нищо особено... не знам - хем е смешно, хем нелепо, хем жалко :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2012 19:08

crap написа:Аз ще се съглася с rsk. Действително Черно Море не са това, което би трябвало да бъде най-големия варненски отбор. Хората от Варна непрестанно се тупат в гърдите и разправят колко голям и хубав бил техния град а в същото време нямат един читав стадион, нямат публика, нямат нищо. Все едно Черно Море е отборче от град Кубрат!

А ти какво искаш хората от Варна да плюят града си ли? Умник такъв :lol: Аз не съм чул някой софиянец да плюе града си :lol: Ти въобще мислиш ли малко? То и вие се хвалите непрестанно колко сте велики двата "гранда", а който не ви е хванал, той не ви е бил в последните години. Хвалите се какво мега гига дерби имате, а един национален стадион не можете да напълните :lol: Нали едните били отбора на народа, даже тука един представител виден е готов да се сноши с най-големия си враг, само и само да покаже за пореден път "колко не му пукало за Черно море ". :lol: Да, и заради това кисне във форума на кръвния си враг, за мач именно с въпросния отбор... Смях в залата...
Като ще си говорим за стадиони- вашия какъв е :lol: Даже не играете на него- пълна руина. Ама абсолютна руина... На Славия стадионът какъв е? Направо приказка.... На Локото даже не мисля да го коментирам.... Тръгнал за Варна да ми говори, че то в София положението данеби да е различно... Освен Герена и националния другото е пълен леш.... Даже националния отдавна не е това, което беше. И, ако в близките 5-10 години не се подмени тревата, нещата ще станат още по-зле...

Като гледах онзи ден ЦСКА не знам дали Черно море е все едно е от Кубрат, ама ЦСКА беше все едно гледах контролата лятото с Добруджа. Същият стил на игра и никакъв футбол... А и като се има предвид, че феновете в клетката бяха от всякъде другаде, само не и от София, картинката става пълна...
Последна промяна от MORSKI на 13 ное 2012 19:18, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2012 19:13

vaskonti написа:И понеже нямаме титла, значи няма смисъл от ЦСКА и Левски? Интересна логика...
Не виждам какво имаш да кажеш за евротурнирите, след като абсолютно винаги само и единствено ЦСКА и Левски са били поне някакъв фактор там! Все едно Уест Бромич да се подиграва на Арсенал, щото нямат титла от сума ти години, а в ЕКТ не правят нищо особено... не знам - хем е смешно, хем нелепо, хем жалко :roll:

За логиката питай приятеля си Крап, който твърди, че нямало смисъл от нас :lol: Кой е той първото, който да определя от кое има смисъл или не? Понеже за мен и почти всички фенове на Черно море или на други отбори, с които си комуникирам, и от вас и Левски няма смисъл! Второ, аргументирайте се де- да видим защо нямало смисъл, а от вас видиш ли направо струи футбол и има голям смисъл да съществувате :lol: Че вие специално имате толкова дългове, за които, ако не живеехме в България, отдавна щяхте да сте в селските дивизии.. Тръгнали за смисъл да ми говорят?
Какъв фактор, какви 5 лева? Кажи ми какво смислено сте направили последните 5 години? С какво сте допринесли за коефицента на страната? Айде Левски имаха за последните 20 години един успешен сезон наистина- 1.4 финалите, но това от следващата година не се брои. И те пълна дупка оттам насетне. От тогава какво сте направили? Кой ли не ви разкри! Какво няма да ви се подиграват, че вие сте си за подигравка, тръгнали да ми говорят, че от другите нямало смисъл :lol: Ами като няма играйте си само двата отбора и без друго един национален стадион не можете да напълните....

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 04 дек 2012 17:55

Айдеее доживяхме :roll: Някой взе да обяснява,че можело без ЦСКА и Левски. Егати тъпоумието. Без ЦСКА и Левски няма БГ футбол ;)

Върни се в “ЦСКА”