ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Защото пича направи защитниците на сините да си забравят имената, а и е супер класен и точно на тази позиция ни трябва играч.
Янис Зику написа:Защото пича направи защитниците на сините да си забравят имената, а и е супер класен и точно на тази позиция ни трябва играч.
Хайде кажи ми 3 причини, поради които ЦСКА или въобще някой български отбор трябва да притежава супер класен футболист от чужбина.
Кой и какво ще спечели от това?
Ние миналия сезон почти спечелихме титлата след една катастрофална селекция, но с 1 класен футболист.
Янис Зику написа:Ние миналия сезон почти спечелихме титлата след една катастрофална селекция, но с 1 класен футболист.
И какво, ако станем шампиони? Хайде - дават ни титлата за 2013 - какво от това? Кажи ми, защото аз вече не виждам какво толкова ще е станало или ще стане тепърва.
Кировец написа:Янис Зику написа:Ние миналия сезон почти спечелихме титлата след една катастрофална селекция, но с 1 класен футболист.
И какво, ако станем шампиони? Хайде - дават ни титлата за 2013 - какво от това? Кажи ми, защото аз вече не виждам какво толкова ще е станало или ще стане тепърва.
Аз тея работи ги пея от 2-3 години вече. Но промяна няма, явно няма и да има, не и при това правителство. Май ще трябва всички цесекари да гласуваме против Бойко. Държавата така или иначе трудно ще я оправим, ама барем като дойде някой друг премиер той да е цесекар, та поне ЦСКА да пооправим малко

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Кировец написа:Янис Зику написа:Ние миналия сезон почти спечелихме титлата след една катастрофална селекция, но с 1 класен футболист.
Ами нови купувачи, помисли малко. Кой ще търси отбор, който ще отпадне от ЛЕ, защото на жребия ще е непоставен, с дългове и без големи звезди, които да крепят отбора? При няколко наистина класни попълнения като Хюсеинович + квалификации за ШЛ е много по-вероятно да се намери купувач или поне мощен спонсор.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Кировец написа:Червени_шампиони написа:Станко, ако някой има инфо в кои дискотеки ходи да ми пише на лично.
Защо? Какво ти е направил?
[offtopic]Нищо, искам да го черпя за двата му гола преди няколко месеца.[/offtopic]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Янис Зику написа:Кировец написа:Янис Зику написа:Ние миналия сезон почти спечелихме титлата след една катастрофална селекция, но с 1 класен футболист.
Ами нови купувачи, помисли малко. Кой ще търси отбор, който ще отпадне от ЛЕ, защото на жребия ще е непоставен, с дългове и без големи звезди, които да крепят отбора? При няколко наистина класни попълнения като Хюсеинович + квалификации за ШЛ е много по-вероятно да се намери купувач или поне мощен спонсор.
Момче, осъзнай се! Какви нови купувачи, какви ЛЕ-пи (тоя турнир никой не го брои за жив,а за нас е престиж самото влизане в групите), какви ШЛ-ги(там сме не джуджета, а мравки), какви мощни спонсори? Говориш като германец. Живеем в България, а футбола ни не струва и 3 млн лв., за да го дават по ТВ. Аз не знам каква е паричната награда за първото място в А групата - 100-200хил лева, ако има ще е берекят?!
Хайде да се осъзнаем и едва като преценим реалните ни възможности да започнем да градим нещо наистина по-значимо от сегашното.
Червени_шампиони написа:[offtopic]Нищо, искам да го черпя за двата му гола преди няколко месеца.[/offtopic]
И от мен има едно!

danko_sot написа:Кировец написа:Янис Зику написа:Ние миналия сезон почти спечелихме титлата след една катастрофална селекция, но с 1 класен футболист.
Аз тея работи ги пея от 2-3 години вече. Но промяна няма, явно няма и да има, не и при това правителство. Май ще трябва всички цесекари да гласуваме против Бойко. Държавата така или иначе трудно ще я оправим, ама барем като дойде някой друг премиер той да е цесекар, та поне ЦСКА да пооправим малко
Истината е, че Европа не желае силна България. Ще ни мачкат,докато сме на картата и продължаваме да бъдем твърдоглави идиоти, които вярват на политиците си, но стига ни тази награда, че сме нещо повече от Македония и някога видите ли сме били могъща империя.
Той Апостола хубаво си го е казал преди години - ако ще ни управляват лъжци, тогава по-добре да си седим под властта на султана - дали не е бил прав? Преценете сами.