Бих приел всички доводи на феновете на Лудогорец и други отбори, че стюардите
да те бия си е нещо нормално, да са въоражени също е нормално,също така те(стюардите) е трябвало да
отмъстят(респектират) за това че лумпените хвърлили бомбички. - Вие сте абсурдни !!!
Та бих се съгласил с вас само че ако на жилетките им не пише "стюард" или "охрана" а пише "бияч","отмъстиел"
или "мутра". Лудогорец са за наказание с лишаване от няколко домакинства (1/2/4) заради организацията/неорганизацията
на този мач и това е проблема , за това е и цялото медийно затъмнение , за това и от БФС си мълчат
защото всички са купени !!!
Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гонг , защо мълчите за стюардите, ножовете, палките и тн???
Стюардите нямат право да носят в себе си хладно оръжие. По принцип на масови мероприятия дори полицаите само под команда вадят палките. Би трябвало всички стюарди посегнали да се осъдят и всеки пострадал може да си заведе иск. Стюарда е човек, който трябва да потуши напрежението и да сведе риска от насилие до минимум, за да се избегне намеса на полицията, а не да раздава правосъдие.
Относно метнатите бомбички по сектора за инвалиди, осъждам повече от всеки, направилите го, но не може да се приписва това действие на целия сектор. Факт е, че този или тези, които са го направили не заслужават да живеят(но пък и кои сме ние да осъждаме човешкия живот), но в тази морално западнала държава индивиди всякакви. Не че оправдавам замерянето, но може и да не са знаели, че това е сектор с инвалиди.
И двата инцидента са подсъдими, но не разбирам защо сте седнали да си ги мерите, кой е по-тежкия и това че си затваряте очите за единия ви прави не по-малко нехора от тези, извършили тези престъпления!!!
Относно метнатите бомбички по сектора за инвалиди, осъждам повече от всеки, направилите го, но не може да се приписва това действие на целия сектор. Факт е, че този или тези, които са го направили не заслужават да живеят(но пък и кои сме ние да осъждаме човешкия живот), но в тази морално западнала държава индивиди всякакви. Не че оправдавам замерянето, но може и да не са знаели, че това е сектор с инвалиди.
И двата инцидента са подсъдими, но не разбирам защо сте седнали да си ги мерите, кой е по-тежкия и това че си затваряте очите за единия ви прави не по-малко нехора от тези, извършили тези престъпления!!!

- POPCORN
- Контакти:
Neron написа:POPCORN написа:Neron написа:Дете на инвалидна количка замервано с бомби а те се кахърят за некви наркомани и идиоти които се опитват да трошат оградите и после що си изяли боя...наглост наглост.
каква наглост бе ..ти като видиш ЦСКА и пада яко плуене.много си ми смешен!Плака ли като ви биха полицията на миналото дерби и как било полицейски произвол това ?Плака нали!Сега какво ми се рпавиш тука на ощипана девойка!Детето , та детето.Ами от феновете на ЦСКА също има невинни и са пострадали какво ще ми кажеш тогава а?Пак ли ще ми говориш за наглост?
Като видиш че идват стюардите спокойно можеш да се дръпнеш имаш време за реакция ама да ти падне бомба в краката колко време ще имаш да реагираш?2-3 секунди?И хич не ми се прави на невинен щото много добре знаеш за какво стана всичко стана заради негативния за вас резултат.Що не дойдоха в началото на мача или на полувремето да ви бият?Щото тогава все още имахте шанс за титлата и кротувахте.Същото стана и в Мездра същото стана и в Ловеч като не ви изнася резултата си го изкарвате по чуждите стадиони.Ай сега ми кажи че онея фенове в Мездра които бяха на поне 50 60 метра от агитката ви са ви провокирали че да отидете да се биете в сектора с фенове на домакини.Станахте смешни че изгубихте 8 точки преднина и айде да трошим.Още при първата метната бомба трябваше да ви изметът със шутове извън стадиона да си го изкарвате на някое дърво а не срещу деца и фенове отишли мирно да гледат мач.
абе не ми говори за фенове.феновете винаги са такива.има фенове и фенове.кажи ми имат ли право стюардите да бият фенове, да им режат пръстите, да ги бият с тупаници и тн.Да знаем,че пр ивас София запад така прави, ама говорим попринцип по нормалните първенства и стадиони.И вместо полицията да ги бие където имат право ги бият стюарди а полицията гледа !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Че то това не е новина
Фенове на ЦСКА да са намесени пак в някоя вандалщина си е ежедневие
Е този път вие сте от битите,а не някакви случайни пътници в градския транспорт
Дори ви е малко 
Последна промяна от CTAHKO на 25 май 2012 18:03, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Лишаване от домакинство за бая време ! Но истината е че ще има свирка от правителството и от перукан !
CTAHKO написа:Че то това не е новинаФенове на ЦСКА да са намесени пак в някоя вндалщина си е ежедневие
Дори ви е малко
Станко, заслужаваш жеста от аватара ти в твоя чест .....
- 1Neutralen
- Контакти:
Beck's написа:Лишаване от домакинство за бая време ! Но истината е че ще има свирка от правителството и от перукан !
По скоро на вашите фенове трябва сложат забрана за посещаване на мачове...
POPCORN написа:е в кой сектор да отида?ти разбра ли,че имало феновре на ЦСКА който са си купили за другите сектори, ама въпросните стюарди са ги извеждали с бой.Е тогава в кой сектор трявба да отида да гледам мача?
До утре можем да разтягаме дъвчем тази тема с теб. За мен вината е 70% на феновете на Цска, 30% на стюардите. Тези стюарди са най-обикновени охранители, каквито се виждат по дискотеките. Безмозъчни, анаболни отрепки, но все пак едва ли са чупили носове само като те видят, че си с червен шал. Айде моля ти се.
В крайна сметка съм съгласен, че трябва и стюардите да се разследват, но не те караха феновете на Цска да предизвикват инцидентите в този мач.
Убеден съм че ако това беше станало на Армията,Герена или Лаута примено с гостуващите фенове то
цяла България щеше да реве и да иска поне 4 мача лишаване от домакинство на съответния домакин .
Даже зелените от Разград щяха да са най-активни в исканията !!!
цяла България щеше да реве и да иска поне 4 мача лишаване от домакинство на съответния домакин .
Даже зелените от Разград щяха да са най-активни в исканията !!!
Beck's написа:CTAHKO написа:Че то това не е новинаФенове на ЦСКА да са намесени пак в някоя вндалщина си е ежедневие
Дори ви е малко
Станко, заслужаваш жеста от аватара ти в твоя чест .....
Защо
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване