Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Мнениеот mertezaker » 12 май 2012 19:44

caci на 12 Май 2012 19:42
Сигурно е много гадно да разбереш,че отборчето ти е много надут балон и много скоро,ти фенче на този отбор,ще трябва пак да преживееш горчилката от пропиляването на толкова голяма точкова разлика. :lol: Радвам се,че ви има!!! :!: ;)

А ти знаеш ли като Лудогорец станат шампион и вземат купата кой ще играе в евротурнирите? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 май 2012 19:44

Teo написа:blue avalanche, трябва да се гледа защото при равен 2:2 в София и какъвто и равен мач да направят в Разград, мача си е равен като цяло,и не може да се определи кой е шампион, след това головата разлика е на страната на Лудогорец и те взимат титлата.

[offtopic]Не си прав. Преките двубои се гледат все едно са на елиминация - при 2-2 и 1-1 с повече голове на чужд терен "Лудогорец" имат предимство.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 май 2012 19:44

Teo написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:при всички обстоятелства първенството ще се решава в разград факт..

братле, как мислиш ще бием Ицата и Литекс, няма да ни легнат защото този мач за тях е Лига Европа..

бате.....поне на армията играем сполучливо с литекс, сигурен съм че ще е гаден мач, но няма на къде повече. армията е нашия дом, нека тя ни помогне срещу ицо...
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2012 19:46

Udoji90 написа:
Teo написа:blue avalanche, трябва да се гледа защото при равен 2:2 в София и какъвто и равен мач да направят в Разград, мача си е равен като цяло,и не може да се определи кой е шампион, след това головата разлика е на страната на Лудогорец и те взимат титлата.

[offtopic]Не си прав. Преките двубои се гледат все едно са на елиминация - при 2-2 и 1-1 с повече голове на чужд терен "Лудогорец" имат предимство.[/offtopic]

[offtopic]Головете на чужд терен, май не важат[/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 май 2012 19:50

Teo написа:
Udoji90 написа:

[offtopic]Головете на чужд терен, май не важат[/offtopic]

[offtopic]Аз мисля, че важат, но може да греша. Нека първо да се стигне до такава ситуация, пък тогава ще видим. Аз смятам, че срещу "Литекс" ще бием, така че няма да се стигне до равен брой точки.[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 12 май 2012 19:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 12 май 2012 19:51

от mertezaker на 12 Май 2012 17:44
Сигурно е много гадно да разбереш,че отборчето ти е много надут балон и много скоро,ти фенче на този отбор,ще трябва пак да преживееш горчилката от пропиляването на толкова голяма точкова разлика. Радвам се,че ви има!!!

А ти знаеш ли като Лудогорец станат шампион и вземат купата кой ще играе в евротурнирите?

Не ми пука кой ще играе в Европа,а най-обичам когато вие сте прецакани и то по гадния начин,от собствените ви ръководители/организират нужните мачлета да биете,за да ви замажат очите и когато трябва наистина да играете и да биете и хоп балона е пукнат/.
Да кажа още и за Европа,ако Левски играе така по-добре да не участва,а да играе,когато наистина може да направи нещо,а вие колкото и да участвате пак най-много да сте 48-ми.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 12 май 2012 19:52

Хихихи, и с дузпа не можахте да изравните. Шампиони тръгнали да ми стават. :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 май 2012 19:54

caci написа:
от mertezaker на 12 Май 2012 17:44
Сигурно е много гадно да разбереш,че отборчето ти е много надут балон и много скоро,ти фенче на този отбор,ще трябва пак да преживееш горчилката от пропиляването на толкова голяма точкова разлика. Радвам се,че ви има!!!

А ти знаеш ли като Лудогорец станат шампион и вземат купата кой ще играе в евротурнирите?

Не ми пука кой ще играе в Европа,а най-обичам когато вие сте прецакани и то по гадния начин,от собствените ви ръководители/организират нужните мачлета да биете,за да ви замажат очите и когато трябва наистина да играете и да биете и хоп балона е пукнат/.
Да кажа още и за Европа,ако Левски играе така по-добре да не участва,а да играе,когато наистина може да направи нещо,а вие колкото и да участвате пак най-много да сте 48-ми.

супер яко ще ми е като играем евромачовете ни август и семптември, а дай боже и до декември, и софия бъде всяка седмица червена, да ви гледам зависливите физиономии из парковете и улиците, а тук да ви чета зависливите физиономии. дано всяка година неиграете в евротурнирите тогава
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 май 2012 19:55

Без име написа:Хихихи, и с дузпа не можахте да изравните. Шампиони тръгнали да ми стават. :lol:

[offtopic]Така е. Някои отбори се борят за титла, а други - за място в първите 3. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 12 май 2012 19:59

Какъв балон ? Никой не е очаквал да сме на това място два кръга преди края, някъде другаде се спука един балон, то щяха да са мачове с Лудогорец за титлата, едни чудеса...

Върни се в “ЦСКА”