Мнениеот tmanolov » 26 юли 2017 12:09
Тук ситуацията е ясна - колкото и документа да се вадят, дори такива написани от самия "нов, различен клуб", то "македонстващите" от Армията няма да признаят нищо от това! А няма да признаят по една причина - ще трябва да кажат вътре на себе си, че са предатели и са изоставили стария си клуб да бъде убит, превърнат преди това във ФК "Лупи" от един полуграмотен със счупени уши!!! В този ред на мисли, аз лично спирам да пиша - пробвах се, но тролстването е брутално, дори и от умни и грамотни хора като Голеадор-а. Стига ми да си спомня, как се пробвах да обясня на един "македобец", че Самуил е български цар, че победителят му е бил наречен Българоубиец, че самият Василий е от Македонската династия и е малко нонсенс "македонеца" Василий да избива "македонци", че на земите на сегашна Македония Византия създава тема, която нарича България и т.н., и т.н., та след всичката тази тирада, която продължи от моя страна около час, "макето" само ми се изсмя и рече - е, ти сега ще кажеш, че и Вапцаров е българин, а???? Е, закопа ме, честно, закопа ме тогава с глупостта си!
Тук е същото, така че аз спирам да удрям стената отсреща с глава, най-малкото защото на мен главата ми трябва, за разлика от на някои други. Предателите никой не ги обича, те са малко като жените с леко поведение - всеки иска да ги чука, но никой не се жени за тях - образно казано. С отбора, настанил се на Армията и ползващ незаконно повече от година емблемата на "кирливото дружество", няма какво повече да се случи - вече всичките му привърженици са малко или много зависими от Педя човек, лакът лъжа - едните са на хранилка при него, а другите са морално вързани като помак към исляма. Просто защото нямат друг избор. Гришата за емблемата няма да плати, но и това ще се приеме като нещо нормално, че даже и ще се адмирира, а след това същите тези ще пищят срешу тъмнозелените, ще мрънкат как те не са били такива и току ще си припяват "няма такава държава". Вярно е, няма, няма и такива припознавачи. Жалко за ЦСКА и приятелите ми там - дано не се приеме като рев на чужд гроб, а като доброжелателна критика.
Спирам, пожелавам ви приятен ден и успехи в Европа, когато и да ви допуснат там!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.