Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот tut » 26 юли 2017 08:11

Кашчей написа:
Mitata написа:
1982 написа:
tmanolov написа:Спирам, защото ваденето на кирливите ризи не е приятно за този, за който се вадят, затова и мога да ти предложа бас - до 31.12.2017 парите няма да са платени, а ГГ ще си е начело на ЦСКА-София, като венцеславенето му ще е в апогея си,!

Какъв 31.12.2017, парите и до 68.43.3456 няма да бъдат платени, на всеки нормален му е ясно, само на феновете на "ребрандирания" клуб, ползващ "маркетинговия термин ЦСКА", не им е ясно ...... ГГ е пуснал заявление за регистрирането на нова емблема, която е почти пълно копие на тази, за която уж ще дава 8 милиона ..... как ли пък ще плати милионите, като ще му регистрират същата емблема, която ще е почти безплатна.

Ако ГГ все пак плати 8-те милиона, как ще се произнекеш във форума?

Не трябва ли да ги плати фирма "Ред Анималс"?

Ама разбери се на лично с 1982 кой треа да ги плаща и не ни занимавай повече ...

Напред армейски лъвове ... 32-та зове!!

rambobg

Мнениеот rambobg » 26 юли 2017 09:21

Спортал ще дават ли контролата на ЦСКА с Хебър ?

Потребителски аватар
verendogrob

Мнениеот verendogrob » 26 юли 2017 10:22

Абе, имаше един "пророк" и уникален трол Беладона. Какво стана с него?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 юли 2017 11:11

verendogrob написа:Абе, имаше един "пророк" и уникален трол Беладона. Какво стана с него?

Абе, имаше един "пророк" и уникален трол Тео. Какво стана с него?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 26 юли 2017 11:47

1982 написа:Ето това е писано от адвокатите на "ребрандирания" клуб, не съм го писал аз ....

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ. В клуба са голяма част от предишните футболисти, същите мениджъри и е добре капитализиран, така че да може да изпълнява всякакви и всички свои законови задължения и отговорности. ЦСКА-София не трябва да се бърка с юридическото лице, което притежаваше футболния клуб, който се състезаваше преди под същото име и който влезе в процедура по администриране вследствие на несъстоятелност. ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува.

Напиши го още 300 пъти и ще получиш медал!

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 26 юли 2017 11:55

rambobg написа:Спортал ще дават ли контролата на ЦСКА с Хебър ?

Контролата на ЦСКА мина вече.
Ся,ако питаш за третия ви отбор - сигурно ще я дават.Все пак спИртал са си вашия Фейсбук...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юли 2017 12:09

Тук ситуацията е ясна - колкото и документа да се вадят, дори такива написани от самия "нов, различен клуб", то "македонстващите" от Армията няма да признаят нищо от това! А няма да признаят по една причина - ще трябва да кажат вътре на себе си, че са предатели и са изоставили стария си клуб да бъде убит, превърнат преди това във ФК "Лупи" от един полуграмотен със счупени уши!!! В този ред на мисли, аз лично спирам да пиша - пробвах се, но тролстването е брутално, дори и от умни и грамотни хора като Голеадор-а. Стига ми да си спомня, как се пробвах да обясня на един "македобец", че Самуил е български цар, че победителят му е бил наречен Българоубиец, че самият Василий е от Македонската династия и е малко нонсенс "македонеца" Василий да избива "македонци", че на земите на сегашна Македония Византия създава тема, която нарича България и т.н., и т.н., та след всичката тази тирада, която продължи от моя страна около час, "макето" само ми се изсмя и рече - е, ти сега ще кажеш, че и Вапцаров е българин, а???? Е, закопа ме, честно, закопа ме тогава с глупостта си!

Тук е същото, така че аз спирам да удрям стената отсреща с глава, най-малкото защото на мен главата ми трябва, за разлика от на някои други. Предателите никой не ги обича, те са малко като жените с леко поведение - всеки иска да ги чука, но никой не се жени за тях - образно казано. С отбора, настанил се на Армията и ползващ незаконно повече от година емблемата на "кирливото дружество", няма какво повече да се случи - вече всичките му привърженици са малко или много зависими от Педя човек, лакът лъжа - едните са на хранилка при него, а другите са морално вързани като помак към исляма. Просто защото нямат друг избор. Гришата за емблемата няма да плати, но и това ще се приеме като нещо нормално, че даже и ще се адмирира, а след това същите тези ще пищят срешу тъмнозелените, ще мрънкат как те не са били такива и току ще си припяват "няма такава държава". Вярно е, няма, няма и такива припознавачи. Жалко за ЦСКА и приятелите ми там - дано не се приеме като рев на чужд гроб, а като доброжелателна критика.

Спирам, пожелавам ви приятен ден и успехи в Европа, когато и да ви допуснат там!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ludnicaaa

Мнениеот ludnicaaa » 26 юли 2017 12:42

Подготовката за ЛЕ сезон 2038/39 година върви с пълна сила.

rambobg

Мнениеот rambobg » 26 юли 2017 12:49

Just1948 написа:
rambobg написа:Спортал ще дават ли контролата на ЦСКА с Хебър ?

Контролата на ЦСКА мина вече.
Ся,ако питаш за третия ви отбор - сигурно ще я дават.Все пак спИртал са си вашия Фейсбук...

Моя отбор падна с 2 на 5, за нас 20 милиона аванта кога , хем 50 години бяхте на хранилка , поне 2018 ставаме вековен !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 юли 2017 13:06

Както вече писах,ясно е ,че феновете на другите отбори кръв ще пикаят,но няма да ни признаят за ЦСКА.За това ще ни сравняват с македонци и помаци,щото искат да ни унижат.Нищо,че самите те (някои от тях) също са фалирали.Обаче те са живи , ЦСКА - не!Така е когато историята на ЦСКА засенчва всичко живо на българският футболен небосклон.От тази сянка няма излизане и заради тази сянка ще ни казват , че сме македонци или помаци.Заради тази сянка ще ни дават за пример Дунав,щото от тъмното където са седели до сега чуждите фенове не виждат,че между Дунав и ЦСКА няма разлика.Ама иначе мажат,щото сянката на която седят е дебела и слънце за тях няма.
Толкова за стената,Пинк флойд и българският футбол.Кой разбрал - разбрал!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”