motg написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:До кога хора който нямат уцелен човек ще изпълняват всички статични в ЦСКА?До кога халфовете ни ще са на 20 метра един от друг и на 50 метра от нападателите?До кога външните ни халфове няма да помагат в защита?До кога същите ще се пребират да искат топката в центъра на терена и по този начин ще "водят" минимум един защитник със себе си?Кога ще има този отбор идея за какво е на терена?Кога ще имаме облик?До кога ще се допуска малодушие в този отбор?И най-лошото....къде остана сърцето на този отбор?25 000 останаха излъгани...жалко.
п.с:Пиша това с ясното съзнание,че 90% от феновете на ЦСКА няма да са сългасни с мен,но нека преди да ми се "нахвърлят" изтеглят и двата мача със Стяуа,да ги изгледат,да прочетат отново коментара ми и ако някъде греша...изцяло съм ваш.
САМО ЦСКА!!!
За жалост, никъде не бъркаш, но голяма част от отговорите на твоите въпроси се крият в качествата на отделните ни футболисти, а те горките със всеки сезон са все по-слаби
Кой прави селекцията?Кой си реди състава?Кой избира тактиката?Кой ги кара тези футболисти да изглеждат дърводелци?Не съм против Радуканов и не искам да ме разбирате погрешно,но това са явни неща и щом аз и ти ги виждаме няма как треньора на Стяуа да не ги е видял...Нали?Да седне Радуканов,да си направи равносметката,става ли така,не става ли и ако има сили да промени нещо да опита.Аз съм против ежемесечните смени на треньорите в ЦСКА...но неговото вече се превръща в рецедив.