Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Радуканов какви ги вършиш???

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 авг 2011 00:53

motg написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:До кога хора който нямат уцелен човек ще изпълняват всички статични в ЦСКА?До кога халфовете ни ще са на 20 метра един от друг и на 50 метра от нападателите?До кога външните ни халфове няма да помагат в защита?До кога същите ще се пребират да искат топката в центъра на терена и по този начин ще "водят" минимум един защитник със себе си?Кога ще има този отбор идея за какво е на терена?Кога ще имаме облик?До кога ще се допуска малодушие в този отбор?И най-лошото....къде остана сърцето на този отбор?25 000 останаха излъгани...жалко.

п.с:Пиша това с ясното съзнание,че 90% от феновете на ЦСКА няма да са сългасни с мен,но нека преди да ми се "нахвърлят" изтеглят и двата мача със Стяуа,да ги изгледат,да прочетат отново коментара ми и ако някъде греша...изцяло съм ваш.
САМО ЦСКА!!!

За жалост, никъде не бъркаш, но голяма част от отговорите на твоите въпроси се крият в качествата на отделните ни футболисти, а те горките със всеки сезон са все по-слаби :(

Кой прави селекцията?Кой си реди състава?Кой избира тактиката?Кой ги кара тези футболисти да изглеждат дърводелци?Не съм против Радуканов и не искам да ме разбирате погрешно,но това са явни неща и щом аз и ти ги виждаме няма как треньора на Стяуа да не ги е видял...Нали?Да седне Радуканов,да си направи равносметката,става ли така,не става ли и ако има сили да промени нещо да опита.Аз съм против ежемесечните смени на треньорите в ЦСКА...но неговото вече се превръща в рецедив.
Изображение

Johnny_Blaze

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот Johnny_Blaze » 26 авг 2011 01:15

Радуканов със сигурност трябва да остане, в момента в който го уволнят левски ще го прилапат и тогава я овапцахме. Човекът наистина е много перспективен и трябва да му се даде време.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 авг 2011 01:19

Никой не говори за смяна на Радуканов. Ако това се случи ще е най тъпото нещо.Ясно е, че има още какво да учи, но то с този материал и за без пари толкова.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 авг 2011 01:24

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
motg написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:До кога хора който нямат уцелен човек ще изпълняват всички статични в ЦСКА?До кога халфовете ни ще са на 20 метра един от друг и на 50 метра от нападателите?До кога външните ни халфове няма да помагат в защита?До кога същите ще се пребират да искат топката в центъра на терена и по този начин ще "водят" минимум един защитник със себе си?Кога ще има този отбор идея за какво е на терена?Кога ще имаме облик?До кога ще се допуска малодушие в този отбор?И най-лошото....къде остана сърцето на този отбор?25 000 останаха излъгани...жалко.

п.с:Пиша това с ясното съзнание,че 90% от феновете на ЦСКА няма да са сългасни с мен,но нека преди да ми се "нахвърлят" изтеглят и двата мача със Стяуа,да ги изгледат,да прочетат отново коментара ми и ако някъде греша...изцяло съм ваш.
САМО ЦСКА!!!

За жалост, никъде не бъркаш, но голяма част от отговорите на твоите въпроси се крият в качествата на отделните ни футболисти, а те горките със всеки сезон са все по-слаби :(

Кой прави селекцията?Кой си реди състава?Кой избира тактиката?Кой ги кара тези футболисти да изглеждат дърводелци?Не съм против Радуканов и не искам да ме разбирате погрешно,но това са явни неща и щом аз и ти ги виждаме няма как треньора на Стяуа да не ги е видял...Нали?Да седне Радуканов,да си направи равносметката,става ли така,не става ли и ако има сили да промени нещо да опита.Аз съм против ежемесечните смени на треньорите в ЦСКА...но неговото вече се превръща в рецедив.

Oсра два мача Радуканов и вече айде не става :!: Нека го оставят да работи на спокойствие, домъкнат ли пак някой нов и тръгва старата песен на нов глас от миналата есен :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 авг 2011 01:27

Joni_ написа:Никой не говори за смяна на Радуканов. Ако това се случи ще е най тъпото нещо.Ясно е, че има още какво да учи, но то с този материал и за без пари толкова.

Селекцията си е прави той,нали така?Играчите си ги избира той и съответно той си прави тактиката според тях...толкова е логично.Повтарям се...но аз нямам нищо против него само,че няма абсолютно никакъв напредък от когато и да било.
Само едно нещо искам да те попитам макар да знам отговора ти...приблизително.
Ти ако беше треньор на ЦСКА щеше ли да излезеш с двама дефанзивни халфа в мач в който задължително ти трябват голове?Отделно ти ще дадеш ли на тези двама халфа да ти "правят" играта на отбора ако знаеш,че те нямат нужните качества за това?
Предварително ти благодаря.
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 авг 2011 01:30

Oсра два мача Радуканов и вече айде не става :!: Нека го оставят да работи на спокойствие, домъкнат ли пак някой нов и тръгва старата песен на нов глас от миналата есен :!:[/quote]
Ами братле...мисля,че критиката ми е градивна.Нито го обиждам и дебело подчертавам,че съм против смяната му...Най-нормалното нещо е когато не си доволен от нещо е да го обявиш и да дискутираш с някого различен на твоето мнение.Поне аз така мисля.
Изображение

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 авг 2011 01:38

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Oсра два мача Радуканов и вече айде не става :!: Нека го оставят да работи на спокойствие, домъкнат ли пак някой нов и тръгва старата песен на нов глас от миналата есен :!:

Ами братле...мисля,че критиката ми е градивна.Нито го обиждам и дебело подчертавам,че съм против смяната му...Най-нормалното нещо е когато не си доволен от нещо е да го обявиш и да дискутираш с някого различен на твоето мнение.Поне аз така мисля.[/quote]

За критиката си прав, че трябва да я има, ако трябва да съм честен, ме е срам от това което представлявахме, особено днешният мач, но смятам че трябва да подкрепим това ръководство, защото на мен ми е писнало вече да въртим една и съща плоча и година след година, сезон след сезон виждаме какви са крайните резултати! И пак ще натъртя на болната за мен тема: КАКВО ПРАВИ БФС ЗА ДА РАЗВИВА ФУТБОЛЪТ НИ И ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ :?:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 авг 2011 01:43

Радуканов е ясно, че не трябва да се сменя, но искам да каже, защо играхме все едно ние водим с 2:0?! Защо продадохме Маркиньос като Галчев е по-бавен и от тролея на Руски паметник?! Защо продадохме Тонев, като нямаме свясно дясно крило?! И тоя Зико като го видя разбирам, че ще играем с 10 човека!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 авг 2011 01:44

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Joni_ написа:Никой не говори за смяна на Радуканов. Ако това се случи ще е най тъпото нещо.Ясно е, че има още какво да учи, но то с този материал и за без пари толкова.

Селекцията си е прави той,нали така?Играчите си ги избира той и съответно той си прави тактиката според тях...толкова е логично.Повтарям се...но аз нямам нищо против него само,че няма абсолютно никакъв напредък от когато и да било.
Само едно нещо искам да те попитам макар да знам отговора ти...приблизително.
Ти ако беше треньор на ЦСКА щеше ли да излезеш с двама дефанзивни халфа в мач в който задължително ти трябват голове?Отделно ти ще дадеш ли на тези двама халфа да ти "правят" играта на отбора ако знаеш,че те нямат нужните качества за това?
Предварително ти благодаря.

Селекцията е прави той, но за без пари..... няма голям избор кой да вземе, реално днес играха само двама от новите и двамата са взети със свободен трансфер.
А за въпроса ти ще ти отговоря така : Проблема не е в това, че играхме с 2ма дефанзивни халфа, проблема е, че те нямат нужните качества(Тошко вече е на години, а Галчев това му е лимита), а като прибавим и Зику който не се движи изобщо и нещата стават страшни.
Направихме много слаб мач няма спор, лошото е, че последните мачове на играем нищо, то е ясно, че в България може да си я караме така и ще побеждаваме с тези футболисти, но ......

patron написа:И пак ще натъртя на болната за мен тема: КАКВО ПРАВИ БФС ЗА ДА РАЗВИВА ФУТБОЛЪТ НИ И ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ :?:

Ето това е много добре казано !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 26 авг 2011 01:51

Значи...каквито и слаби футболисти да имаш в отбора си ако си добър треньор можеш да прикриеш слабостите им.Примерно...казваш на Галчев да я подава на не повече от 3 метра,забраняваш на Спас да изпълнява статични,казваш на външните халфове,че е неуместно когато външния защитник води топката те да отиват срещу него с още един защитник на гърба.Това са елементарни неща...От колко дълги паса има уцелен човек Тошко Янчев,от колко центрирания Спас е уцели футболист на ЦСКА и още и още да не се повтарям.Нямаме тактика и от там идея защо сме на терена и когато съперника срещу нас е изчистен от излишни движения и грешки изглеждаме жалки.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”