ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Мнениеот delqnski47 » 25 май 2011 21:01

L_Messi написа:Честито на червените фенове, но мисля, че това е пирова победа за тях, защото спечелвайки купата се лишават от 4 мача срещу по-приемливи противници в ЕКТ и отиват директно в плейофа, където може да срещнат някой непреодолим отбор и така да отпаднат от Европа само с два мача.

Ние не правим сметки!Ние просто действаме!!!!
ЧЕСТИТА КУПА АРМЕЙЦИ!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 май 2011 21:04

Честито, на Армейците , показаха че честта са над парите, :!: :!: :!: :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 25 май 2011 21:05

ЧЕЗ ми спести инфаркт и ми спря тока за 4-5 минути малко преди положението за Славия в края (което разбрах, че било доста чисто)

Иначе трябва нещо да се направи с тия пропуски - 5-6 гола да изпуснеш просто не е сериозно. Славия игра прилично, доста по-добре отколкото очаквах, но щеше да е абсолютно несправедливо да изравнят, защото просто са доста по-слаби

Честито на всички армейци - догодина поне 2 купи :)

П.С. Делев преигра в края, но този Радослав Димитров въобще не видях кога и как игра с топката

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 май 2011 21:05

vaskonti написа:
L_Messi написа:Честито на червените фенове, но мисля, че това е пирова победа за тях, защото спечелвайки купата се лишават от 4 мача срещу по-приемливи противници в ЕКТ и отиват директно в плейофа, където може да срещнат някой непреодолим отбор и така да отпаднат от Европа само с два мача.

Аха, ако преди това играем с Дюделанж и Санта Хулия ще имаме голям шанс да бием Тотнъм, например?

Не, разбира се, но е друго като биеш някой в Европа в началото на сезона.

batebo
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот batebo » 25 май 2011 21:08

0007 написа:Делев е егати противния тип...Иначе честита купа ;)

хахахахахахахахахаха...и 'щооо??? 'Щото не играе за Вас или ...'щото така.Стегни се ако ЦСКА не играеше финал аз нямаше да гледам.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 май 2011 21:08

L_Messi написа:
vaskonti написа:

Аха, ако преди това играем с Дюделанж и Санта Хулия ще имаме голям шанс да бием Тотнъм, например?

Не, разбира се, но е друго като биеш някой в Европа в началото на сезона.

Не е точно така. Вместо подобни мачове, подготовката на отбора ще бъде удължена и ще се изиграят повече приятелски мачове с добри съперници. А това е нещо доста ценно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 май 2011 21:10

vaskonti написа:Виж сега. Кристално ясно ти е, че ако сега Левски бяха на мястото на ЦСКА щеше да е същото от страна на синята агитка, нали? Да припомням ли, че при идентична ситуация футболистите им излязоха на награждаването с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА"? Разбираш ли - тук не става въпрос за фенове, а за футболистите по време на официална церемония! И на фона на това тук разни сини другари седнали да ми се правят на пазители на етиката :lol:

При спечелването на титлата тогава ЦСКА ни беше прекия конкурент, днес вашият пряк конкурент за трофея беше Славия ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 май 2011 21:11

L_Messi написа:
vaskonti написа:Виж сега. Кристално ясно ти е, че ако сега Левски бяха на мястото на ЦСКА щеше да е същото от страна на синята агитка, нали? Да припомням ли, че при идентична ситуация футболистите им излязоха на награждаването с фланелки с надпис "Аз мразя ЦСКА"? Разбираш ли - тук не става въпрос за фенове, а за футболистите по време на официална церемония! И на фона на това тук разни сини другари седнали да ми се правят на пазители на етиката :lol:

При спечелването на титлата тогава ЦСКА ни беше прекия конкурент, днес вашият пряк конкурент за трофея беше Славия ;)

Това някакво оправдание ли трябва да е? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 май 2011 21:11

Като привърженик на вечния съперник, то трябваше да съм за Славия в този мач, но реално не бях за никой. Славия са един адски слаб отбор, не подценявам победата на ЦСКА, но трябваше да е с поне 3-4 гола. Безобразно изритване на топката от страна на славистите, много слаби централни защитници и няколко добри атаки. Радослав Димитров е единствения играч от Славия, който се раздаде напълно и именно затова не заслужаваха подкрепа. Прави ми впечатление, че в първите минути се получаваше много добър мач, докато съдията не свиреше всяко побутване и след това стана направо мазало. За пипания - фал. Понякога имам чувството, че играчите могат да играят, а съдиите секват всяка наченка на добра игра с безсмислени спирания на играта. Последно, честитки няма да правя, но ще кажа, че ЦСКА напълно заслужено взе купата.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 25 май 2011 21:12

Финалите рядко се печелят лесно ,ЦСКА имаше уникалния шанс да спечели с много ,но пренавиването си каза думата уникални пропуски.Но всичко е добре когато свърши добре.

Върни се в “ЦСКА”