21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: 21 кръг/Левски-ЦСКА / 15.02.2020 / 14:45 ч.

Мнениеот djd » 15 фев 2020 23:04

Най-добрият голаджия, който съм виждал по нашите терени в последните 10г., беше Янис Зику. Вярно, че беше леко дебел, но беше хладнокръвен като наемен убиец и със страшно точен мерник. Ето такъв ни трябва, а не да ми се спъва в топката и да не може да уцели вратата. Бай Али има качества да се бори за първа топка, сравнително бърз е, но дойде ли момент да стреля, пиши го бегал.
Аз пък дадох прогноза за днес 0:3. Даже се чудех дали да не е 0:4. :lol:

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 16 фев 2020 09:02

Да трябва да отбележим , че отбора игра добре и ако 2-3 ситуации се бяха вкарали резултата щеше да е 0:2/0:3 , това са фактите. Следва да отбележим , че Крушчич с това което разполага максимално беше направил състава и стояхме добре. С тези футболисти , това ще е.
Иначе пак да обобщим 2 слаби отбора на аматьорско ниво и футболисти спасяващи кариерите си в България. Това е истината. Той и Хубчев си им го каза и го намекна , нека някой да се заблуждава :lol: :)
С оглед на това то Лудогорец е ясно , че е шампион , а лошото е , че класата им е 5-пъти по-голяма от на другите отбори.
Ами живи и здрави и напред! ;)

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 16 фев 2020 09:36

trokadero_ написа:Да трябва да отбележим , че отбора игра добре и ако 2-3 ситуации се бяха вкарали резултата щеше да е 0:2/0:3 , това са фактите. Следва да отбележим , че Крушчич с това което разполага максимално беше направил състава и стояхме добре. С тези футболисти , това ще е.
Иначе пак да обобщим 2 слаби отбора на аматьорско ниво и футболисти спасяващи кариерите си в България. Това е истината. Той и Хубчев си им го каза и го намекна , нека някой да се заблуждава :lol: :)
С оглед на това то Лудогорец е ясно , че е шампион , а лошото е , че класата им е 5-пъти по-голяма от на другите отбори.

Доживяхме да видим обективен коментар и от фен на един от 2 -та столични " гранда " . Поздравление за точната оценка относно разликата в класите между Лудогорец и така наречените " грандове " и че не търсите причините за хегемонията на Лудогорец там където тя не е . Разбира се класата на Лудогорец не е чак 5 пъти по - голяма , но разликата в класите е очевадна . А причината за тая разлика и хегемонията на Лудогорец не е толкоз в някаква кой знае каква класа на разградчани , а в много ниското ниво на конкурентите им .

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 фев 2020 10:45

bsz1916 написа:
trokadero_ написа:Да трябва да отбележим , че отбора игра добре и ако 2-3 ситуации се бяха вкарали резултата щеше да е 0:2/0:3 , това са фактите. Следва да отбележим , че Крушчич с това което разполага максимално беше направил състава и стояхме добре. С тези футболисти , това ще е.

Доживяхме да видим обективен коментар и от фен на един от 2 -та столични " гранда " . Поздравление за точната оценка относно разликата в класите между Лудогорец и така наречените " грандове " и че не търсите причините за хегемонията на Лудогорец там където тя не е . Разбира се класата на Лудогорец не е чак 5 пъти по - голяма , но разликата в класите е очевадна . А причината за тая разлика и хегемонията на Лудогорец не е толкоз в някаква кой знае каква класа на разградчани , а в много ниското ниво на конкурентите им .

Глупости на търкалета , паркирай два тира с евра пред Герена и Борисовата и тогава говори за класи.
Трябва да върнат правилото за млад български играч , дори да ги направят 3! Да видим как ги сменят в 15тата минута още , правилно работещите , които за 10 години и сумати "откраднати" юноши , какво вкараха в първия отбор ? Или в националния ?

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 16 фев 2020 11:41

Реално двата отбора се самоубиват с подобни хиксове помежду си. Вчера мача завърши 0:0 за....Лудогорец.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 фев 2020 11:57

hydetoshi написа:Реално двата отбора се самоубиват с подобни хиксове помежду си. Вчера мача завърши 0:0 за....Лудогорец.

За сините не знам, но ЦСКА се самоубива не с подобни хиксове, а с привличането на безработни в техните държави футболисти, високоплатени у нас, които се опитват да възродят кариерата си в България. Тези футболисти с нищо не качват класата на отбора, напротив, понижават я. Хем се лишаваме от възможността да развиваме българските таланти и ЦСКА да върви във възходяща линия, хем клубът влиза в луди харчове.
С какво футболисти като Отабор, Джеси, Пинто, Кери и редица други повишават класата на ЦСКА? Толкова ли в България няма други, по-добри от тях?
Последна промяна от Mitata на 16 фев 2020 12:02, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 фев 2020 11:59

[offtopic]
LoveAndPeace написа:
bsz1916 написа:

Глупости на търкалета , паркирай два тира с евра пред Герена и Борисовата и тогава говори за класи.
Трябва да върнат правилото за млад български играч , дори да ги направят 3! Да видим как ги сменят в 15тата минута още , правилно работещите , които за 10 години и сумати "откраднати" юноши , какво вкараха в първия отбор ? Или в националния ?
[/offtopic]

И да забранят на Гошо Вратарчето, братя Миневи, Камбуров, Гъргоров, Марселиньо, Христо Златински, Живко Миланов да играят, защото заемат мястото на младите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 фев 2020 12:04

След вчерашния мач се обърках. Когато Райнов играе играели с човек по-малко. Когато Райнов се контузи се контузва основен състезател и става Марио Метушев...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 16 фев 2020 12:05

Mitata написа:
hydetoshi написа:Реално двата отбора се самоубиват с подобни хиксове помежду си. Вчера мача завърши 0:0 за....Лудогорец.

За сините не знам, но ЦСКА се самоубива не с подобни хиксове, а с привличането на високоплатени безработни в техните държави футболисти, които се опитват да възродят кариерата си в България. Тези футболисти с нищо не качват класата на отбора, напротив, понижават я. Хем се лишаваме от възможността да развиваме българските таланти и ЦСКА да върви във възходяща линия, хем клубът влиза в луди харчове.

Ман Сити ги изхвърлиха от ШЛ за неспазване на финансовия феърплей. Аз не знам нашите отбори, какъв феърплей спазват, след като на практика нямат никакви приходи. Напъните на сините фенове, които едва ли ще продължат повече от месец не ги броим. Изобщо българския футбол работи по тежко сбъркан модел и освен към преминаване на аматьорски начала на играта с кадри от школите не виждам, как ще продължават вбъдеще нещата. Лудогорец се отличава от другите, но и при тях не се знае до кога.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2020 12:43

Лични размисли за мача 24 часа след края му :)

1. Чиста дузпа за нас.
2. Малинов трябваше да бъде изгонен и не знам с какъв акъл Крушата го държа до края !
3. Антов с една грешка през целия мач , според мен трябва да се налага за ЦЗ заедно с Албентоса.
4.Много добър мач за Бикел ,това момче и вратар да го сложат сигурно няма да се изложи.
5.Че сме зле игрово е видно , но не можем да не ги похвалим ,че бяха излезли на кило кръв и метър кожа ! Аплодисменти за това ,дори и Тиам беше тих като агънце.
6.Евандро е с най-здравата глава в отбора , трима удари - един в болница, двама по 5 минути дишаха амоняк до тъчлинията :)
7. Имам желание да гледам малко по-често Юрич- според мен е добър играч и най-важното е за България е як като кон.
8. Монката е много голямо дразнителче и леко съжалявам ,че Малинката не му влезе както той си знае, доста леко го настъпи за неговите стандарти.
9. Лично аз останах с впечатление , че Занев и Крушата поне 3-4 пъти се караха за нещо.
10. Като видях шествието ,което идваше по Гурко си помислих ,че няма да се чуем ! Нищо подобно ,толкова тиха публика на Левски рядко съм виждал ,особено второто полувреме ,все едно ги нямаше.
11. Освен ,че не са ни вкарали гол вече десетина мача за друго няма какво да се хвалим.

Върни се в “ЦСКА”