Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Първа лига XXVI кръг: ЦСКА-София - ''Левски''

Мнениеот Ozzimozzi » 18 мар 2018 20:10

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:Честита победа от един враг :)!
Сините определено играха за победа, а можеха да позатворят играта в края.

От коя и до коя минута играхте за победа, че съм го пропуснал този момент?
Иначе мачовете на истината и за двата отбора ще са лятото (ако се класирате за ЕКТ).

Той Обертан ако я беше наместил оная в петата минута, щеше да видиш! Даже и трета смяна не направихме, а можеше да влезе Панайотов в 80 минута да подсили отбраната. Но станалото-станало...

Аз само попитах в коя част на мача играхте за победа, защото явно сме гледали различни мачове? Разбира се можехте да ни биете и със страхливата тактика на Роси. Все пак играете по този начин 8 месеца вече.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 мар 2018 20:16

Ozzimozzi написа:Аз само попитах в коя част на мача играхте за победа, защото явно сме гледали различни мачове? Разбира се можехте да ни биете и със страхливата тактика на Роси. Все пак играете по този начин 8 месеца вече.

Разликата е, че аз гледам мача без емоции и го гледам реално. Тактиката на Белчев беше сходна, с игра на сигурно и напред-нещо ако стане. При този терен няма и как да е другояче. Повтарям-играчите и тренерите на двата отбора не са виновни за грозния антифутбол днес, когато тръгваш на пробив и топката остава в локва, а ти излиташ 5 метра напред, коментарите са излишни...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 мар 2018 20:19

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Аз само попитах в коя част на мача играхте за победа, защото явно сме гледали различни мачове? Разбира се можехте да ни биете и със страхливата тактика на Роси. Все пак играете по този начин 8 месеца вече.

Разликата е, че аз гледам мача без емоции и го гледам реално. Тактиката на Белчев беше сходна, с игра на сигурно и напред-нещо ако стане. При този терен няма и как да е другояче. Повтарям-играчите и тренерите на двата отбора не са виновни за грозния антифутбол днес, когато тръгваш на пробив и топката остава в локва, а ти излиташ 5 метра напред, коментарите са излишни...

Мача го гледах с такова спокойствие, с каквото отдавна не съм гледал мач на ЦСКА. Реално за мен този мач бе без значение за класирането в ППЛ, а само можеше да даде малко повече самочувствие. Роси играе страхливо и това е от август миналата година. Каквото и да ми обясняваш, това са фактите. Селекция направихте, подготовка водихте и все тая, но това са си ваши проблеми. Бай Стамен сигурно е 5 пъти по-евтин (поне) от италианеца и пак го слага в малкия джоб!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 18 мар 2018 20:21

[offtopic]Интересно, дали сега ще има същите коментари, като след нашето 6:0? За мачът на Лудогорец говоря...[/offtopic]
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 мар 2018 20:21

Ozzimozzi написа: Роси играе страхливо и това е от август миналата година. Каквото и да ми обясняваш, това са фактите. Селекция направихте, подготовка водихте и все тая, но това са си ваши проблеми. Бай Стамен сигурно е 5 пъти по-евтин (поне) от италианеца и пак го слага в малкия джоб!

Не споря, няма смисъл.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 мар 2018 20:22

Как сте сладури сини?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@ Ще ви биеме, ако ще и на луната да играеме... сняг, дъжд, жега, пустиня.... няма значение! :mrgreen:

ПО ПЪТЯ КЪМ 32-РАТА... тази велика публика заслужава да бъде шампион!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 мар 2018 20:25

CaptainBertorelli написа:[offtopic]Интересно, дали сега ще има същите коментари, като след нашето 6:0? За мачът на Лудогорец говоря...[/offtopic]

[offtopic]Ситуацията е различна. Лц буквално пребиха Етър именно зарад някои събития в предходните дни, а именно командата: " Остави!" на един мач. Бодуров ще поизчака с касите бира.[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 мар 2018 20:26

Просто сте слаби... на хубав терен отивахте на разлика!
@ Че вие първото полувреме баце не минахте центъра... дедо роси с хикса в джоба тръгнал да ни играе ахахахаххахахаха

10 от 10 сега правиме и сме шампиони... ако ще ония от Разград си паднат на врата не могат направят нищо!
Разград ще ги размажем и двата мача с разлика...!!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 мар 2018 20:56

Синчец, малките гледа ли ги? U17 играха днес и те.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”