Red_Pride написа:е нали сме комунисти бре,кви свастики
Там е работата, че и вие не знаете какви сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Pride написа:е нали сме комунисти бре,кви свастики
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Red_Pride написа:е нали сме комунисти бре,кви свастики
Там е работата, че и вие не знаете какви стеНа моменти Ви влизам в положение и Ви съчувствам за това, колко сте объркани и сбъркани, но впоследствие разумът в мен надделява
Думата „свастика“ идва от санскритското स्वस्तिक, свастика, което означава предмет, носещ щастие или предвещаващ добро, и по-точно отличителен знак, който се поставя върху предмет или човек, за да носи късмет.
vlado1914 написа:http://www.livesport.bg/pyrvo-v-livesportbg-svastika-v-sektor-g-po-vreme-na-derbito-snimki-63565.htmlСолидна глоба грози "армейския" клуб
Изминалото вечно дерби може да донесе сериозна финансова санкция на цнда. Причината - издигнат транспарант със свастика в сектор "Г", който бе запечатан от един от многото апарати националния стадион "Васил Левски".
LIVESPORT.BG се сдоби с фотосите, които би следвало да бъдат взети под внимание от ДК към БФС, която тепърва ще разисква инцидентите, съпътствали дербито.
Ако правилникът бъде спазен, то армейците трябва се изръсят солено за постъпката на част от привържениците си в сектор "Г".
Припомняме Ви, че заради същото изпълнение, ултрасите на Левски донесоха на "синия" клуб глоба от 37 500 лева.
Предстои да разберем какво ще последва от случилото се...
Да видим сега...
CTAHKO написа:Red_Pride написа:е нали сме комунисти бре,кви свастики
Там е работата, че и вие не знаете какви стеНа моменти Ви влизам в положение и Ви съчувствам за това, колко сте объркани и сбъркани, но впоследствие разумът в мен надделява
Jr.Moraes написа:Интересно ми е ,защо Причиненко играе за дубъла ?Аз смятам ,че по нищо не отстъпва даже на Вальо,пък да не казвам,че споредмен е по-добър от Тунчев и Марин,камо ли пък Апостол,Супу....и натам кво беше
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 24 госта