VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА
А и да подчертая - ние играем с ТИТУЛЯРИТЕ на Домуза...и ги бием! На вас Домуз ви пуска РЕЗЕРВИТЕ си и ви отнася като вятър ла*нян вестник!!! Ебаси гаврата, как само ви пусна Б отборчето си, ебаси презрението, ебаси унижението...... 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Пиши си, не ми пречиш! Казах ти, че не си добре, ама не вярваш! Ти кво му говориш, той си знае неговата! Глупак от класа! Не шутър, ами буферман 

Последна промяна от russia на 14 сеп 2014 02:18, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
Смени си подписа. Евроидиотите сте вие, г-н Зумбру Мурски
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Смени си подписа. Евроидиотите сте вие, г-н Зумбру Мурски
Добре, ще му кажа

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
Всеки от вас е Зимбру-Мурски, не само Тройчо завалията
. Нищо не каза за на Домуз гаврата с вас...баси, виждал съм много пъти някой да си пусне Б отборчето с резервите, ама обикновено пада да го ева, а техните ви отнесаха и дори ви се подиграха. Такова унижение няма аналог, ще рече, че даже не ви забелязват, как ви унижи само Домуза 

-
- Контакти:
ShooterMan написа:А и да подчертая - ние играем с ТИТУЛЯРИТЕ на Домуза...и ги бием! На вас Домуз ви пуска РЕЗЕРВИТЕ си и ви отнася като вятър ла*нян вестник!!! Ебаси гаврата, как само ви пусна Б отборчето си, ебаси презрението, ебаси унижението......
И аз да подчертая ,ЦСКА е на ПЪРВО МЯСТО и всеки треньор може да си определя с какъв състав да играе,Черно море се бори да не изпадне и е нормално всяка спечелена точка от лидера ЦСКА да го радва,а Лудогорец във вторник отива там откъдето ЦСКА се връща,ние даже и сме ги отстранявали Ливърпул.А ти ако си видиш учителката по български език и кажи че нещо с теб не се е получило,много си неграмотен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
Само да ти кажа че аз по принцип с простаци не споря,за това и приключвам темата,ти можеш да продължаваш да ставаш за смях.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
peliforewer написа:ShooterMan написа:А и да подчертая - ние играем с ТИТУЛЯРИТЕ на Домуза...и ги бием! На вас Домуз ви пуска РЕЗЕРВИТЕ си и ви отнася като вятър ла*нян вестник!!! Ебаси гаврата, как само ви пусна Б отборчето си, ебаси презрението, ебаси унижението......
И аз да подчертая ,ЦСКА е на ПЪРВО МЯСТО и всеки треньор може да си определя с какъв състав да играе,Черно море се бори да не изпадне и е нормално всяка спечелена точка от лидера ЦСКА да го радва,а Лудогорец във вторник отива там откъдето ЦСКА се връща,ние даже и сме ги отстранявали Ливърпул.А ти ако си видиш учителката по български език и кажи че нещо с теб не се е получило,много си неграмотен.
Първо ти говори с твоята и я питай дали в бъгларския език се започва с изречение от типа "А....еди какво си". Относно Ливърпул - можеш ли да пуснеш репортаж, че да обсъдим КАРТОФЕНАТА НИВА, на която сте ги отстранили, защото тя е причината за това, но за разлика от вас - скромното отборче, един уважаващ се клуб никога няма да се оправдае с терена. Все пак ще е любопитно да сравним състоянието на онова кално блато тогава и това на Тича днес, че май нашия е като Ноу Камп! На първо място сте, но ВРЕМЕННО, разбра ли - ВРЕМЕННО, още 2 кръга и толкова.
-
- Контакти:
http://vbox7.com/play:38ef881f
Тъй като зачекнах болезнената тема....ето кадър от "великата" победа! Да коментираме терена. Някой, някога виждал ли е подобна КОЧИНА като тази от видеото? Изровени чимове, кал, почти никаква трева, топката не може да се топа нормално, играчите се хлъзгат и падат...естествено, дърводелците печелят. Това, обаче комунистите никога няма да го говорят даже, то е тема табу! Дори стадионите в Петрич и Самоков, в Тетевен НИКОГА не са били подобни КАЛНИ ГНУСНИ КОЧИНИ, но сигурно тука калта, локвите, липсата на трева и чимове не са причина за загубата на Ливърпул, нали? Вие сте ги "отстранявали"....на какво? На борба в кал ли, на риене в пръстта като попови прасета и къртици ли? НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МАЧ НА ПОДОБНО....ТРЕСАВИЩЕ е точната дума, но това ви е гордостта, нали? Че на някакво блато играли кеч, борба в кал и всичко друго, НО НЕ И ФУТБОЛ и излъгали Ливърпул ха-ха-ха. Сега разбирате ли защо дегенерирахте? Лицемерни...айде да не ви квалифицирам повече
Тъй като зачекнах болезнената тема....ето кадър от "великата" победа! Да коментираме терена. Някой, някога виждал ли е подобна КОЧИНА като тази от видеото? Изровени чимове, кал, почти никаква трева, топката не може да се топа нормално, играчите се хлъзгат и падат...естествено, дърводелците печелят. Това, обаче комунистите никога няма да го говорят даже, то е тема табу! Дори стадионите в Петрич и Самоков, в Тетевен НИКОГА не са били подобни КАЛНИ ГНУСНИ КОЧИНИ, но сигурно тука калта, локвите, липсата на трева и чимове не са причина за загубата на Ливърпул, нали? Вие сте ги "отстранявали"....на какво? На борба в кал ли, на риене в пръстта като попови прасета и къртици ли? НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МАЧ НА ПОДОБНО....ТРЕСАВИЩЕ е точната дума, но това ви е гордостта, нали? Че на някакво блато играли кеч, борба в кал и всичко друго, НО НЕ И ФУТБОЛ и излъгали Ливърпул ха-ха-ха. Сега разбирате ли защо дегенерирахте? Лицемерни...айде да не ви квалифицирам повече

-
- Контакти:
ShooterMan написа:peliforewer написа:ShooterMan написа:А и да подчертая - ние играем с ТИТУЛЯРИТЕ на Домуза...и ги бием! На вас Домуз ви пуска РЕЗЕРВИТЕ си и ви отнася като вятър ла*нян вестник!!! Ебаси гаврата, как само ви пусна Б отборчето си, ебаси презрението, ебаси унижението......
Първо ти говори с твоята и я питай дали в бъгларския език се започва с изречение от типа "А....еди какво си". Относно Ливърпул - можеш ли да пуснеш репортаж, че да обсъдим КАРТОФЕНАТА НИВА, на която сте ги отстранили, защото тя е причината за това, но за разлика от вас - скромното отборче, един уважаващ се клуб никога няма да се оправдае с терена. Все пак ще е любопитно да сравним състоянието на онова кално блато тогава и това на Тича днес, че май нашия е като Ноу Камп! На първо място сте, но ВРЕМЕННО, разбра ли - ВРЕМЕННО, още 2 кръга и толкова.
Наистина си много прост,през осемдесетте години всички терени в Европа,бяха приблизително еднакви,нямаше отопление,мачът мисля че се игра в началото на март и в деня на мача валя сняг,срещата не се игра на Армията,а на най-добрият български стадион В.Левски и да тръгнеш да омаловажаваш победата на ЦСКА с терена показва че си завършен олигофрен,аз бях до тук, със смешници не споря.
W84me ( Блатер) ..