VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ShooterMan
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 02:11

А и да подчертая - ние играем с ТИТУЛЯРИТЕ на Домуза...и ги бием! На вас Домуз ви пуска РЕЗЕРВИТЕ си и ви отнася като вятър ла*нян вестник!!! Ебаси гаврата, как само ви пусна Б отборчето си, ебаси презрението, ебаси унижението...... :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 сеп 2014 02:16

Пиши си, не ми пречиш! Казах ти, че не си добре, ама не вярваш! Ти кво му говориш, той си знае неговата! Глупак от класа! Не шутър, ами буферман :lol:
Последна промяна от russia на 14 сеп 2014 02:18, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 02:18

Смени си подписа. Евроидиотите сте вие, г-н Зумбру Мурски
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 14 сеп 2014 02:20

ShooterMan написа:Смени си подписа. Евроидиотите сте вие, г-н Зумбру Мурски

Добре, ще му кажа :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 02:26

Всеки от вас е Зимбру-Мурски, не само Тройчо завалията :mrgreen: . Нищо не каза за на Домуз гаврата с вас...баси, виждал съм много пъти някой да си пусне Б отборчето с резервите, ама обикновено пада да го ева, а техните ви отнесаха и дори ви се подиграха. Такова унижение няма аналог, ще рече, че даже не ви забелязват, как ви унижи само Домуза :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 сеп 2014 02:27

ShooterMan написа:А и да подчертая - ние играем с ТИТУЛЯРИТЕ на Домуза...и ги бием! На вас Домуз ви пуска РЕЗЕРВИТЕ си и ви отнася като вятър ла*нян вестник!!! Ебаси гаврата, как само ви пусна Б отборчето си, ебаси презрението, ебаси унижението...... :arrow:

И аз да подчертая ,ЦСКА е на ПЪРВО МЯСТО и всеки треньор може да си определя с какъв състав да играе,Черно море се бори да не изпадне и е нормално всяка спечелена точка от лидера ЦСКА да го радва,а Лудогорец във вторник отива там откъдето ЦСКА се връща,ние даже и сме ги отстранявали Ливърпул.А ти ако си видиш учителката по български език и кажи че нещо с теб не се е получило,много си неграмотен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 сеп 2014 02:31

Само да ти кажа че аз по принцип с простаци не споря,за това и приключвам темата,ти можеш да продължаваш да ставаш за смях.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 02:32

peliforewer написа:
ShooterMan написа:А и да подчертая - ние играем с ТИТУЛЯРИТЕ на Домуза...и ги бием! На вас Домуз ви пуска РЕЗЕРВИТЕ си и ви отнася като вятър ла*нян вестник!!! Ебаси гаврата, как само ви пусна Б отборчето си, ебаси презрението, ебаси унижението...... :arrow:

И аз да подчертая ,ЦСКА е на ПЪРВО МЯСТО и всеки треньор може да си определя с какъв състав да играе,Черно море се бори да не изпадне и е нормално всяка спечелена точка от лидера ЦСКА да го радва,а Лудогорец във вторник отива там откъдето ЦСКА се връща,ние даже и сме ги отстранявали Ливърпул.А ти ако си видиш учителката по български език и кажи че нещо с теб не се е получило,много си неграмотен.

Първо ти говори с твоята и я питай дали в бъгларския език се започва с изречение от типа "А....еди какво си". Относно Ливърпул - можеш ли да пуснеш репортаж, че да обсъдим КАРТОФЕНАТА НИВА, на която сте ги отстранили, защото тя е причината за това, но за разлика от вас - скромното отборче, един уважаващ се клуб никога няма да се оправдае с терена. Все пак ще е любопитно да сравним състоянието на онова кално блато тогава и това на Тича днес, че май нашия е като Ноу Камп! На първо място сте, но ВРЕМЕННО, разбра ли - ВРЕМЕННО, още 2 кръга и толкова.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 02:43

http://vbox7.com/play:38ef881f
Тъй като зачекнах болезнената тема....ето кадър от "великата" победа! Да коментираме терена. Някой, някога виждал ли е подобна КОЧИНА като тази от видеото? Изровени чимове, кал, почти никаква трева, топката не може да се топа нормално, играчите се хлъзгат и падат...естествено, дърводелците печелят. Това, обаче комунистите никога няма да го говорят даже, то е тема табу! Дори стадионите в Петрич и Самоков, в Тетевен НИКОГА не са били подобни КАЛНИ ГНУСНИ КОЧИНИ, но сигурно тука калта, локвите, липсата на трева и чимове не са причина за загубата на Ливърпул, нали? Вие сте ги "отстранявали"....на какво? На борба в кал ли, на риене в пръстта като попови прасета и къртици ли? НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МАЧ НА ПОДОБНО....ТРЕСАВИЩЕ е точната дума, но това ви е гордостта, нали? Че на някакво блато играли кеч, борба в кал и всичко друго, НО НЕ И ФУТБОЛ и излъгали Ливърпул ха-ха-ха. Сега разбирате ли защо дегенерирахте? Лицемерни...айде да не ви квалифицирам повече :idea:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 сеп 2014 02:49

ShooterMan написа:
peliforewer написа:

Първо ти говори с твоята и я питай дали в бъгларския език се започва с изречение от типа "А....еди какво си". Относно Ливърпул - можеш ли да пуснеш репортаж, че да обсъдим КАРТОФЕНАТА НИВА, на която сте ги отстранили, защото тя е причината за това, но за разлика от вас - скромното отборче, един уважаващ се клуб никога няма да се оправдае с терена. Все пак ще е любопитно да сравним състоянието на онова кално блато тогава и това на Тича днес, че май нашия е като Ноу Камп! На първо място сте, но ВРЕМЕННО, разбра ли - ВРЕМЕННО, още 2 кръга и толкова.

Наистина си много прост,през осемдесетте години всички терени в Европа,бяха приблизително еднакви,нямаше отопление,мачът мисля че се игра в началото на март и в деня на мача валя сняг,срещата не се игра на Армията,а на най-добрият български стадион В.Левски и да тръгнеш да омаловажаваш победата на ЦСКА с терена показва че си завършен олигофрен,аз бях до тук, със смешници не споря.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “ЦСКА”