XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот Old_death » 08 мар 2014 20:16

siniq_fen написа:
Old_death написа:
siniq_fen написа:
Old_death написа:Направо се изкефих ! Това си бе 3 в 1 :
1. Уважихме сините госпожички навръх празника им , въпреки , че ни се канеха .
2. Направихме им добър подарък за юбилея им .
3. Честитихме именния ден на собственика им . Да им е жив и здрав и да продължава да ни радва !

p.s. Най - позитивното е , че сега ще мирясат за няколко дена във форума :)

А не ти ли е кеф, че победихте?

И Господ не може да ти помогне , ако не си разбрал , но в дни , като тоя ти е простено ;)

Господ да помогне на моя отбор, за себе си притеснения нямам.

Крайно време е и той да се ангажира , след като неговият наместник , Б . Борисов не успя . ;)
Последна промяна от Old_death на 08 мар 2014 20:18, променено общо 2 пъти.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот siniq_fen » 08 мар 2014 20:16

мемнто написа:Голям ЦСКА днес! Браво! 8-)

И аз така мисля. Честита победа
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 мар 2014 20:16

Old_death написа:
siniq_fen написа:
Old_death написа:
siniq_fen написа:
Old_death написа:Направо се изкефих ! Това си бе 3 в 1 :
1. Уважихме сините госпожички навръх празника им , въпреки , че ни се канеха .
2. Направихме им добър подарък за юбилея им .
3. Честитихме именния ден на собственика им . Да им е жив и здрав и да продължава да ни радва !

p.s. Най - позитивното е , че сега ще мирясат за няколко дена във форума :)

А не ти ли е кеф, че победихте?

И Господ не може да ти помогне , ако не си разбрал , но в дни , като тоя ти е простено ;)

Господ да помогне на моя отбор, за себе си притеснения нямам.

Крайно време е и той да се ангажира , след като неговия наместник , Б . Борисов не успя . ;)

:lol: :lol: :lol:
Само Левски!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 мар 2014 20:22

Червения картон след края на мача не беше ли за Гаджев,защото гледам че са го записали на Генков.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 08 мар 2014 20:30

mertezaker написа:
гражданин от село на 08 Мар 2014 20:40
Честито Армейци и следващата седмица пак така. :)

Пълна каша ще е с наказанията, а пък Левски май може да чистят за Купата, но Стойчо има козове на скамейката! Дано ги довършим!!!

Как да чистят? Те купата им е единствения шанс за евротурнирите тоя сезон. Което е още по-сладко - хем ги бихме, хем половин отбор ще им липсва за мача на сезона им срещу Ботев за купата. Естествено няма да се очудя ако ДК в типичен стил удобно да се забави да се събере и да им влязат наказанията не за Ботев, а за другия уикенд.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 08 мар 2014 20:31

etgecata1 написа:
bastuna2003 написа:
etgecata1 написа:
Какво общо има тук Галчев, пишеш пълни глупости.
Галчев е с класи над Янчев, той заедно със Силва спечелиха мача със Славия.
Дано да играе срещу Левски, иначе в центъра сме пълна скръб.
А за мача, тоя път се надявам да ги е оставил говеждия късмет.
За разлика от мача декември в който ги смачкахме, да вземе да влезне поне едно-две от многото ни положения.

Галчев е за картон до 10 мин и за втори до края на полувремето. От видяното първите два мача на приятелките ни мога да ти гарантирам, че няма да бъде пожален. И какво е решил на мача със Славия? Направи едно нарушение и него го ритнаха веднъж. В сравнение с останалите футболисти в центъра единствено Тошко Янчев е по-слаб от него. Но не пречи да си вярваш, че е Меси :mrgreen:

Ти кой мач си гледал???
Нещо тотално си сбъркан...
Но нямам смисъл да споря с теб и да си губя времето...

АКО СИ ПИЧ ОЧАКВАМ ИЗВИНЕНИЕ!

Иначе за мача нашите приятелки играха така, както очаквах - ако нямаше червен картон второто отиваха на разлика! :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 мар 2014 20:36

Честита победа!
Сега.. това футбол ли беше :lol: Ако не друго поне човек с приятели може да се види. По- слаби Левски и ЦСКА аз не съм виждала. Едните не могат да бият отбор, който е в най- голямата си криза, другите пък не могат да бият отбор с 10 души на терена. Да се смея ли, да плача ли :mrgreen: Ама по- добре да се смея, в момента приоритетите са ми други. Днес бяхме на мач от А група, който беше на ниво В група :lol: :mrgreen: Не ми се обиждайте, така си е, ако Ангелов не се беше правил на Пуйол мача отиваше към 0:0, отново :|
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 08 мар 2014 20:38

ralka_levskarka написа:Честита победа!
Сега.. това футбол ли беше :lol: Ако не друго поне човек с приятели може да се види. По- слаби Левски и ЦСКА аз не съм виждала. Едните не могат да бият отбор, който е в най- голямата си криза, другите пък не могат да бият отбор с 10 души на терена. Да се смея ли, да плача ли :mrgreen: Ама по- добре да се смея, в момента приоритетите са ми други. Днес бяхме на мач от А група, който беше на ниво В група :lol: :mrgreen: Не ми се обиждайте, така си е, ако Ангелов не се беше правил на Пуйол мача отиваше към 0:0, отново :|

Що бе, бихме си ви :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе думите ти ги отдавам на болката. Първия път е нормално, следващата седмица ще си свикнала :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 мар 2014 20:40

bastuna2003 написа:

Що бе, бихме си ви :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе думите ти ги отдавам на болката. Първия път е нормално, следващата седмица ще си свикнала :mrgreen:

Честно да ти кажа никаква болка не изпитвам :). От около 3 месеца спрях да се ядосвам заради ФК Батков.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 20:41

Не ти знам погледа върху мачовете от В група, но в сравнение с предните два мача този беше доста добър. Ти да не очакваш нещо като Байерн- Борусия, Реал - Барса? Нито ЦСКА, нито Левски имат сили за нещо повече от показаното днес.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”