COVINI написа:Подхуенската сган сега надигна глава,а при загуба не може да ги намериш никъде.
Пак се изказа тъпо/както винаги/.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
COVINI написа:Подхуенската сган сега надигна глава,а при загуба не може да ги намериш никъде.

Red Warrior написа:Всичко около мача е ясно - несвирена дузпа за ЦСКА, спестени три червени картона на Макриев, Бру и Цонев. На мен ми е интересно друго - спомняте ли си по-жалък отбор на Левски, който в 3 мача срещу ЦСКА не само няма вкаран гол от игрова ситуация, но няма и чисто голово положение?
j0rka7aa написа:Аз лично съм доволен от показаното от момчетата. Бяхме много по-добрия отбор и абсолютно заслужавахме победата и трябваше да я постигнем в 90 минути. ГОРД СЪМ С МОМЧЕТАТА, КОИТО ДНЕС ТОТАЛНО НАДИГРАХА подобието на отбор облечено в синьо. Но освен всичко футбола е и игра на късмет, който ние определено днес нямахме, но горе главите момчета няма от какво да се срамуваме, едни други хора трябва да се срамуват, но нека се радват дошъл е и техния миг в "тяхната история", много е жалко да се радваш на такава победа, но явно само това им остана. Както казах горе главите и гледаме напред, пролетта имаме още 3 мача с тях, в които сигурно пак няма да могат да ни вкарат гол. ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!
Red Warrior написа:Всичко около мача е ясно - несвирена дузпа за ЦСКА, спестени три червени картона на Макриев, Бру и Цонев. На мен ми е интересно друго - спомняте ли си по-жалък отбор на Левски, който в 3 мача срещу ЦСКА не само няма вкаран гол от игрова ситуация, но няма и чисто голово положение?
blue avalanche написа:j0rka7aa написа:Аз лично съм доволен от показаното от момчетата. Бяхме много по-добрия отбор и абсолютно заслужавахме победата и трябваше да я постигнем в 90 минути. ГОРД СЪМ С МОМЧЕТАТА, КОИТО ДНЕС ТОТАЛНО НАДИГРАХА подобието на отбор облечено в синьо. Но освен всичко футбола е и игра на късмет, който ние определено днес нямахме, но горе главите момчета няма от какво да се срамуваме, едни други хора трябва да се срамуват, но нека се радват дошъл е и техния миг в "тяхната история", много е жалко да се радваш на такава победа, но явно само това им остана. Както казах горе главите и гледаме напред, пролетта имаме още 3 мача с тях, в които сигурно пак няма да могат да ни вкарат гол. ЦСКА Е ОТБОРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ЗА НЕГО ЩЕ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА ГО ПРЕДАДА!
"Няма да го предаДА" на какъв език е?Щото НЕ Е на български...![]()
И след като не можеш да пишеш на български какво си се пънал да мъчиш клавиатурката?
sin4ec написа:Айде ся и победата ни стана смешна... Смешна, ама болезнена! Айсиктир!
damyanov1963 написа:Red Warrior написа:Всичко около мача е ясно - несвирена дузпа за ЦСКА, спестени три червени картона на Макриев, Бру и Цонев. На мен ми е интересно друго - спомняте ли си по-жалък отбор на Левски, който в 3 мача срещу ЦСКА не само няма вкаран гол от игрова ситуация, но няма и чисто голово положение?
Напълно си прав, че по-жалък отбор на Левски не е имало, сега беше момента да си върнете за унизителните резултати с които сте падали от него, но толкова са ви силите явно, стигат ви колкото да се оправдавате със съдийте.
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 8 госта