dunavfc написа:POPCORN написа:dunavfc написа:POPCORN написа:dunavfc написа:Абе пичове,как един отбор с "изрядни" финансови документи е пред фалит бе![]()
![]()
![]()
Това е умишлен фалит бе човек.Какво значи пред фалит!Ясно е дори на малките,че ЦСКА фалира нарочно, а не че иска!За да се избегнат плащанията от 35 милиона лева!Кой човек ще иска да купи ЦСКА с толкова задължения?Ми дори да има задължения какво купува?Няма школа, няма стадион собствен да инвестира в него какво купува?Една бездъна яма!Затова го правят нарочно да избегнат задълженията поне!
Пак се връщаме на темата с дълговете...Обясних ти каква е разликата с Ман и РеалАко не финансови,ЦСКА трябваше да претърпят отнемане на точки или нещо подобно. Наистина ли смятате,че ЦСКА и БФС нямат никаква вина за това,че Българският футбол е на път да остане с 1 отбор по-малко ?
Аз не помня друг такъв случай в Европа,някой ако се сети,нека да сподели...
ПП: Късно ти видях следващото мнение...Пирин беше изхвърлен за 350 хил. лв нали ?
Добре кажи ми как става така,че УЕФА ни наблюдава от 1 година и казват ,че всичко е наред и ти искаш да ни изкарат от А група?Ние покриваме изикванията за Европа, а не можем за българия?Това няма логика!Кога да претърпи отнемане на точни за новият сезон или за старият?И пак те питам ти мислиш ли,че само ЦСКА не е изряден?Защото аз съм сигурен,че доста други клубове също не са изрядни, но БФС си мълчи , защото първенстовто ще е от 4-5 отбора макс.Какво стана с тия отбори където боби казах,че са в тежко положение и може да не играят в А група?Какво става с Нефтохимик>?Те как са в А група в момента като не могат да покрият изискванията?Кой чакат?ЩЩом не могат идва следващият от Б група да покрие техните изисквания?Не ли така?Ти говориш само за ЦСКА!Уж ти пука като цяло за българският футбол, ама само за ЦСКА приказваш!Не ти прави чест!
Ще започна отзад - напред....Първо,говоря за ЦСКА,защото в момента темата е за тях,аз съм "ЗА",елитната ни група да бъде,ако трябва и от 8 отбора,но да изрядни ! Не меря с двоен аршин дали става въпрос за ЦСКА,Левски,Пирин Блг или Ботев Козлодуй ! Нефтохимик,ако не покриват изискванията,просто да не бъдат допускани. Не съм сигурен,как точно протича цялата процедура от страна на УЕФА и целият мониторинг,но самият факт,че БФС също има думата в цялата схема,ме кара да бъда повече от мнителен.Далеч не смятам,че няма начин,задълженията да се "скрият" за определен период и там е работата на БФС да наблюдава за такива работи. Все още не разбрах,защо ЦСКА не бъде изхвърлен,след като дължи пари на толкова много играчи,треньори и отбори ?
Защото играчи, треньори и тн са подписали документи,че сумите ще им се изплатят на разсрочено плащане