ЦСКА в Лига Европа - сезон 2013/14

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: БФС и ЦСКА закопаха българският футбол !

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 15:07

dunavfc написа:
POPCORN написа:
dunavfc написа:
POPCORN написа:
dunavfc написа:Абе пичове,как един отбор с "изрядни" финансови документи е пред фалит бе :shock: :shock: :shock: :shock:

Това е умишлен фалит бе човек.Какво значи пред фалит!Ясно е дори на малките,че ЦСКА фалира нарочно, а не че иска!За да се избегнат плащанията от 35 милиона лева!Кой човек ще иска да купи ЦСКА с толкова задължения?Ми дори да има задължения какво купува?Няма школа, няма стадион собствен да инвестира в него какво купува?Една бездъна яма!Затова го правят нарочно да избегнат задълженията поне!

Пак се връщаме на темата с дълговете...Обясних ти каква е разликата с Ман и Реал ;) Ако не финансови,ЦСКА трябваше да претърпят отнемане на точки или нещо подобно. Наистина ли смятате,че ЦСКА и БФС нямат никаква вина за това,че Българският футбол е на път да остане с 1 отбор по-малко ?
Аз не помня друг такъв случай в Европа,някой ако се сети,нека да сподели...

ПП: Късно ти видях следващото мнение...Пирин беше изхвърлен за 350 хил. лв нали ?

Добре кажи ми как става така,че УЕФА ни наблюдава от 1 година и казват ,че всичко е наред и ти искаш да ни изкарат от А група?Ние покриваме изикванията за Европа, а не можем за българия?Това няма логика!Кога да претърпи отнемане на точни за новият сезон или за старият?И пак те питам ти мислиш ли,че само ЦСКА не е изряден?Защото аз съм сигурен,че доста други клубове също не са изрядни, но БФС си мълчи , защото първенстовто ще е от 4-5 отбора макс.Какво стана с тия отбори където боби казах,че са в тежко положение и може да не играят в А група?Какво става с Нефтохимик>?Те как са в А група в момента като не могат да покрият изискванията?Кой чакат?ЩЩом не могат идва следващият от Б група да покрие техните изисквания?Не ли така?Ти говориш само за ЦСКА!Уж ти пука като цяло за българският футбол, ама само за ЦСКА приказваш!Не ти прави чест!

Ще започна отзад - напред....Първо,говоря за ЦСКА,защото в момента темата е за тях,аз съм "ЗА",елитната ни група да бъде,ако трябва и от 8 отбора,но да изрядни ! Не меря с двоен аршин дали става въпрос за ЦСКА,Левски,Пирин Блг или Ботев Козлодуй ! Нефтохимик,ако не покриват изискванията,просто да не бъдат допускани. Не съм сигурен,как точно протича цялата процедура от страна на УЕФА и целият мониторинг,но самият факт,че БФС също има думата в цялата схема,ме кара да бъда повече от мнителен.Далеч не смятам,че няма начин,задълженията да се "скрият" за определен период и там е работата на БФС да наблюдава за такива работи. Все още не разбрах,защо ЦСКА не бъде изхвърлен,след като дължи пари на толкова много играчи,треньори и отбори ?

Защото играчи, треньори и тн са подписали документи,че сумите ще им се изплатят на разсрочено плащане :) Поне аз така мисля. И пак ти казвам задължценията на ЦСКА не са толквоа много към играчи колкото към институции!Парите които трявба да даем на играчите са доста по незначителна сума от тази към НАП и воените :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 24 юни 2013 15:08

Хахахаха до преди малко кълняхте ЦСКА - сега авторът щял да се извинява ако УЕФА пуснела Ботев - хахахаха жалка пародия на хора сте вие бе. - другият "чаршаф" пък и точки систематизирал - щели сме били да ощетим държавата и кредиторите, като фалираме - хахахахаха - коя държава бе мишоци - тая която е майка за едни и мащеха за други ли, или може би тая държава, която "подарява" на едни, а от други чака и иска.......и от кога "източвачите" на дадена фирма взеха да се наричат "кредитори" ? Успех на останалите български отбори в евротурнирите и престанете да се занимавате с ЦСКА - ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШАТА КАРТИНКА И СЕ МОЛЕТЕ ДА НЕ ПОПАДАТЕ В НАШАТА СИТУАЦИЯ.....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Stanimir-74

Re: БФС закопа българският футбол !

Мнениеот Stanimir-74 » 24 юни 2013 15:11

canary написа:ДОЛНАТА ЧЕРВЕНА ИЗМЕТ. НЕНАВИЖДАХ ГОВЕДАТА, АМА ТЕ СА СЛЪНЦЕ ПРЕД ВАС. КЛОНИНГИ!!! ИЗРУДИ!!!

ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - КОМУНИСТИ!!!

Ало, кога ви пуснаха нета на село??

Потребителски аватар
КичукаРаждаЛегенди
Контакти:

Мнениеот КичукаРаждаЛегенди » 24 юни 2013 15:12

Благодарение на червените боклуци се стигна до тази малоумна ситуация и отново се излагаме като кифладжии в Европа! Член за Цеца!
BOTEV PLOVDIV EST.1912

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2013 15:13

POPCORN написа:Защото играчи, треньори и тн са подписали документи,че сумите ще им се изплатят на разсрочено плащане :) Поне аз така мисля. И пак ти казвам задължценията на ЦСКА не са толквоа много към играчи колкото към институции!Парите които трявба да даем на играчите са доста по незначителна сума от тази към НАП и воените :)

И сега отбора като фалира,играчите и треньорите остават с ... Както и да е,ако ЦСКА наистина е бил изряден,не мога да намеря логична причина,защо се опитват нарочно да го фалират,няма никакъв смисъл.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юни 2013 15:14

Sh. Group написа:Хахахаха до преди малко кълняхте ЦСКА - сега авторът щял да се извинява ако УЕФА пуснела Ботев - хахахаха жалка пародия на хора сте вие бе. - другият "чаршаф" пък и точки систематизирал - щели сме били да ощетим държавата и кредиторите, като фалираме - хахахахаха - коя държава бе мишоци - тая която е майка за едни и мащеха за други ли, или може би тая държава, която "подарява" на едни, а от други чака и иска.......и от кога "източвачите" на дадена фирма взеха да се наричат "кредитори" ? Успех на останалите български отбори в евротурнирите и престанете да се занимавате с ЦСКА - ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШАТА КАРТИНКА И СЕ МОЛЕТЕ ДА НЕ ПОПАДАТЕ В НАШАТА СИТУАЦИЯ.....

Жалко ли е да се извиниш,ако си сгрешил бе,играч ? Аз продължавам да смятам,че до тази ситуация,не трябваше да се стига,що ми цитираш,само това,което ти изнася от мнението ми ?

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 24 юни 2013 15:14

vladurban написа:Винаги са били с лява резба и колкото по-бързо се ометат в долните групи толкова по -добре за всички а най-вече за футбола ни!!!!!!!!!!!!

С лява резба е тоя, дето се е объркал след бутилка водка и те е сътворил!

Тралала

Re: БФС закопа българският футбол !

Мнениеот Тралала » 24 юни 2013 15:15

Stanimir-74 написа:
canary написа:ДОЛНАТА ЧЕРВЕНА ИЗМЕТ. НЕНАВИЖДАХ ГОВЕДАТА, АМА ТЕ СА СЛЪНЦЕ ПРЕД ВАС. КЛОНИНГИ!!! ИЗРУДИ!!!

ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - КОМУНИСТИ!!!

Ало, кога ви пуснаха нета на село??

Ти кажи!

vladurban
Контакти:

Мнениеот vladurban » 24 юни 2013 15:15

поредната идиотщина на червените боклуци

way
Контакти:

Мнениеот way » 24 юни 2013 15:16

Само това могат и нищо друго да преебават другите и това е R.I.P

Върни се в “ЦСКА”