BRF написа:MORSKI написа:[offtopic]Да, човек теб, ако те пита можеш да изкараш, че нито един наш не е имало

Видях те вече в другата тема как ставаш за смях, явно не си си взел поука. Още снимки ли искаш да ти изкарам включително и от тоя мач

? 100 човека, ама само в твоята глава...[/offtopic]
[offtopic]Бяхте с един автобус-червен на цвят с тъмни стъкла.Понеже колата ми беше на паркинга където влиза гостуващата публика и на влизане и на излизане се засякох с фенове на Черно море!Имаше и проблем между ваши хора и фенове на Нафтата!
С какво станах за смях-с един мач в Бургас където доидохте 1000 души или другите снимки където се виждат около 100-150 човека?
На стадиона в Бургас домакински мачове са играли Локо Пд,Литекс и вие!Като сложим и финалите за Купата и Суперкупата,където можем да прибавим нашата агитка и Лудогорец-вие бяхте най-малко от всички,въпреки че сте най-близо![/offtopic]
[offtopic]ама ти продължаваш

Ти си уникален случай! Отворко, ти ли ще ми кажеш колко сме били или аз дето бях в сектора? Да не си ни броил бе

То и аз мога да кажа, че на мача ви с Левски сте били 5 човека

Или, че на Тича идват Лудогорец, Литекс, Левски и вие имате най-малко хора в клетката., че даже и от Видима сте по-малко. Подобен тъпизъм няма да е по-различен от този, който ти каза... На вашия стадион сме играли няколко мача и с изкл'ючение на мача с Македония Гьорче Петров и Искра Стал, винаги сме пълнили Сектор "В" и Сектор" А" бе отворко!
Един автобус викаш за мача с Черноморец

, а колите тях не ги броиш

Че то аз само знам за 10 тина коли от Варна, отделно колко народ дойде, които даже не ги познавах...
1000 човека вика

Ти сляп ли си, или на такъв се правиш? Или ти доставя кеф ей така да пишеш някакви глупсоти и да се заяждаш? Че ти на черното бяло ще кажеш бе? 1000 човека на въпросния мач ни беше само агитката бе сипматяга. Че то задръстването с варненски коли на отиване и на връщане почваше още от завоя на Несебър, тоя ще ми говори, че сме били 1000 човека

100= 150 човека, абе ти нормален ли си бе? Сляп ли си, че те снимките са отрязани и са снимани само част от агитката бе... Ама почвам да си мисля, че си природно неинтелигентен! Ти и снимки си готов да обориш бе! Е... фена

Ти едно нормално мнение нямаш! Ръсиш глупост след глупост. Едно, че на един наш мач не си бил, едно, че не познаваш агитката ни и си нямаш идея колко сме и колко сме били, ама и говориш убедено. После защо ставали зулуми заради мнения във форумите! Говори ми, 1е сме били 25 човека с убеждение, бил ни гледал репортажи и вече много запознат, по-запознат и от мен дето от 10 години ходя в агитката и поне аз познавам над 100- 150 човека лично от нея.... Ти си неспасяем случай, честно.[/offtopic]