Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 10.11.2012 от 12:30 часа

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 17:17

BRF написа:
MORSKI написа:[offtopic]Да, човек теб, ако те пита можеш да изкараш, че нито един наш не е имало :lol: Видях те вече в другата тема как ставаш за смях, явно не си си взел поука. Още снимки ли искаш да ти изкарам включително и от тоя мач :lol: ? 100 човека, ама само в твоята глава...[/offtopic]

[offtopic]Бяхте с един автобус-червен на цвят с тъмни стъкла.Понеже колата ми беше на паркинга където влиза гостуващата публика и на влизане и на излизане се засякох с фенове на Черно море!Имаше и проблем между ваши хора и фенове на Нафтата!
С какво станах за смях-с един мач в Бургас където доидохте 1000 души или другите снимки където се виждат около 100-150 човека?
На стадиона в Бургас домакински мачове са играли Локо Пд,Литекс и вие!Като сложим и финалите за Купата и Суперкупата,където можем да прибавим нашата агитка и Лудогорец-вие бяхте най-малко от всички,въпреки че сте най-близо![/offtopic]

[offtopic]ама ти продължаваш :lol: Ти си уникален случай! Отворко, ти ли ще ми кажеш колко сме били или аз дето бях в сектора? Да не си ни броил бе :lol: То и аз мога да кажа, че на мача ви с Левски сте били 5 човека :lol: Или, че на Тича идват Лудогорец, Литекс, Левски и вие имате най-малко хора в клетката., че даже и от Видима сте по-малко. Подобен тъпизъм няма да е по-различен от този, който ти каза... На вашия стадион сме играли няколко мача и с изкл'ючение на мача с Македония Гьорче Петров и Искра Стал, винаги сме пълнили Сектор "В" и Сектор" А" бе отворко!

Един автобус викаш за мача с Черноморец :lol: , а колите тях не ги броиш :lol: Че то аз само знам за 10 тина коли от Варна, отделно колко народ дойде, които даже не ги познавах...
1000 човека вика :lol: Ти сляп ли си, или на такъв се правиш? Или ти доставя кеф ей така да пишеш някакви глупсоти и да се заяждаш? Че ти на черното бяло ще кажеш бе? 1000 човека на въпросния мач ни беше само агитката бе сипматяга. Че то задръстването с варненски коли на отиване и на връщане почваше още от завоя на Несебър, тоя ще ми говори, че сме били 1000 човека :shock: 100= 150 човека, абе ти нормален ли си бе? Сляп ли си, че те снимките са отрязани и са снимани само част от агитката бе... Ама почвам да си мисля, че си природно неинтелигентен! Ти и снимки си готов да обориш бе! Е... фена :lol: Ти едно нормално мнение нямаш! Ръсиш глупост след глупост. Едно, че на един наш мач не си бил, едно, че не познаваш агитката ни и си нямаш идея колко сме и колко сме били, ама и говориш убедено. После защо ставали зулуми заради мнения във форумите! Говори ми, 1е сме били 25 човека с убеждение, бил ни гледал репортажи и вече много запознат, по-запознат и от мен дето от 10 години ходя в агитката и поне аз познавам над 100- 150 човека лично от нея.... Ти си неспасяем случай, честно.[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2012 17:26

MORSKI написа:
BRF написа:
MORSKI написа:[offtopic]Да, човек теб, ако те пита можеш да изкараш, че нито един наш не е имало :lol: Видях те вече в другата тема как ставаш за смях, явно не си си взел поука. Още снимки ли искаш да ти изкарам включително и от тоя мач :lol: ? 100 човека, ама само в твоята глава...[/offtopic]

[offtopic]Бяхте с един автобус-червен на цвят с тъмни стъкла.Понеже колата ми беше на паркинга където влиза гостуващата публика и на влизане и на излизане се засякох с фенове на Черно море!Имаше и проблем между ваши хора и фенове на Нафтата!
С какво станах за смях-с един мач в Бургас където доидохте 1000 души или другите снимки където се виждат около 100-150 човека?
На стадиона в Бургас домакински мачове са играли Локо Пд,Литекс и вие!Като сложим и финалите за Купата и Суперкупата,където можем да прибавим нашата агитка и Лудогорец-вие бяхте най-малко от всички,въпреки че сте най-близо![/offtopic]

[offtopic]ама ти продължаваш :lol: Ти си уникален случай! Отворко, ти ли ще ми кажеш колко сме били или аз дето бях в сектора? Да не си ни броил бе :lol: То и аз мога да кажа, че на мача ви с Левски сте били 5 човека :lol: Или, че на Тича идват Лудогорец, Литекс, Левски и вие имате най-малко хора в клетката., че даже и от Видима сте по-малко. Подобен тъпизъм няма да е по-различен от този, който ти каза... На вашия стадион сме играли няколко мача и с изкл'ючение на мача с Македония Гьорче Петров и Искра Стал, винаги сме пълнили Сектор "В" и Сектор" А" бе отворко!

Един автобус викаш за мача с Черноморец :lol: , а колите тях не ги броиш :lol: Че то аз само знам за 10 тина коли от Варна, отделно колко народ дойде, които даже не ги познавах...
1000 човека вика :lol: Ти сляп ли си, или на такъв се правиш? Или ти доставя кеф ей така да пишеш някакви глупсоти и да се заяждаш? Че ти на черното бяло ще кажеш бе? 1000 човека на въпросния мач ни беше само агитката бе сипматяга. Че то задръстването с варненски коли на отиване и на връщане почваше още от завоя на Несебър, тоя ще ми говори, че сме били 1000 човека :shock: 100= 150 човека, абе ти нормален ли си бе? Сляп ли си, че те снимките са отрязани и са снимани само част от агитката бе... Ама почвам да си мисля, че си природно неинтелигентен! Ти и снимки си готов да обориш бе! Е... фена :lol: Ти едно нормално мнение нямаш! Ръсиш глупост след глупост. Едно, че на един наш мач не си бил, едно, че не познаваш агитката ни и си нямаш идея колко сме и колко сме били, ама и говориш убедено. После защо ставали зулуми заради мнения във форумите! Говори ми, 1е сме били 25 човека с убеждение, бил ни гледал репортажи и вече много запознат, по-запознат и от мен дето от 10 години ходя в агитката и поне аз познавам над 100- 150 човека лично от нея.... Ти си неспасяем случай, честно.[/offtopic]

[offtopic]Приключвам с теб,защото се притеснявам да не ти се случи нещо!На мача за първенство срещу Черноморец пролетта в Бургас не бяхте повече от 100 човека!Ако имаш снимка,качи я и ще ти се извиня!Ако въобще си бил на този мач.Аз бях и на този и на контролата ви това лято с Черноморец![/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 ное 2012 17:37

[offtopic]Притеснявал се :lol: Освен да ти се хиля в момента друго не правя. И да се чудя как може да се раждат такива хора :mrgreen: То бива тъпотия и инат, ама твоето минава границите... И аз приключвам, защото с радиото да спориш, повече ефект ще има. То на човек като теб и снимки като покажеш явно няма ефект. Ти и на пълен стадион с фенове на друг отбор да отидеш, ще ги изкараш двама :lol: Аз ти го казах вече- неспасям случай си...[/offtopic]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 ное 2012 18:55

тоя мач го направихте световен проблем :) като две жени в сериал сте
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 ное 2012 01:25

Някои хора просто не могат да преглътнат, че Черно море никой не ги брои за живи. Аз примерно никога не съм ги и броял. Супер безсмислен отбор - не играят футбол, по-скоро някакъв вид бойно изкуство, нито терена им е терен, нито публиката им е публика.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 ное 2012 08:55

Аз ще се съглася с rsk. Действително Черно Море не са това, което би трябвало да бъде най-големия варненски отбор. Хората от Варна непрестанно се тупат в гърдите и разправят колко голям и хубав бил техния град а в същото време нямат един читав стадион, нямат публика, нямат нищо. Все едно Черно Море е отборче от град Кубрат!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 ное 2012 10:16

Че той градът за мен е най-хубавият в България, но отборът им изобщо няма смисъл да съществува.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 ное 2012 10:30

Аз пък мисля, че "Черно море" са достатъчно значим отбор, който всеки сезон се бори и постига място в горната половина. Единственият проблем е лошият терен, от който и самите играчи и фенове на "моряците" са недоволни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 ное 2012 12:00

Udoji90 написа:Аз пък мисля, че "Черно море" са достатъчно значим отбор, който всеки сезон се бори и постига място в горната половина. Единственият проблем е лошият терен, от който и самите играчи и фенове на "моряците" са недоволни.

Черно море не е по-лош отбор от Локо Пд, Берое или Славия, да речем. Понякога нямат финансови и кадрови потенциал, но е имало години, в които бяха редовно в първата петица.
Най-лошо при тях е терена, както казваш. Не разбирам защо собствениците на отбора явно не искат да решат този проблем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 ное 2012 18:53

Исторически може, ама Локо Пловдив имат такава агитка, дето Черно море няма да имат никога.

Върни се в “ЦСКА”