Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот blue avalanche » 11 юли 2017 21:07

Red_Neck написа:Да почват мачовете, че всекидневната е замязала на обор :!:

Че те, мачовете, почнаха... :twisted:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 юли 2017 21:11

sin4ec написа:
k_oleto написа:
sin4ec написа:Нова жалба до КАС няма ли?
Да не се окаже, че според ГГ и ко сега пък сте Чавдар ( Етрополе).
Когато ръководните фактори на тима заявяват, че са Литекс и нямат нищо общо с ЦСКА, че това е маркетингов трик, малко странно изглежда някой някъде да налага изписването на името на отбора да става по начин, от който самият клуб се е отрекъл в официален документ

Питанка:
Кои са ръководните фактори, дето са го заявили ?

На първо място-Стоилов, в едно небезизвестно интервю. На второ място-жалбата до КАС, която бе поствана достатъчно пъти тук, от ЦСКА-София ли е подпечатана и подписана?

За Стоилов не мога да коментирам. По всяка вероятност и той трудно коментира себе себе си.
За самата жалба се убих тук да пиша и обяснявам.
Невярвам да е толкова трудно за разбиране, ама и за теб ще напиша:
Ако например те обвинят в убисйтво и твоят адвокат ти каже - иди при някоя мацка и бъди с версия, че цяла нощ си бил при нея, а на следващият ден те обвинят, че "прелюбодеец" как ще се чувстваш >
Т.е това е била защитата на ЦСКА (ако е верно), която няма общо с мнението на ГГ, ма няма как да го разбереш това. Умно момче си, нали не си като останалите, които си мислят, че адвокатите преди да напишат нещо - са се обаждали на Бай Добри примерно да го питата - може или не да го напишат. Стегни се и стига с тази боза

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юли 2017 21:24

Коле, съгласен съм, че Стоилов е много...неумен тип. Разбирам тезата ти за адвокатите, но тя не оправдава шефовете. И ще ти обясня защо: ако хипотетично беше сработила схемата, отборът щеше да участва като наследник на Литекс в ЕКТ.
Та, Литекс ли сте, или наследник на ЦСКА?
Резултатът от делото( положителен или отрицателен) не променя постановката, с която влизаш там. ЦСКА-София е нов отбор по всички правила на УЕФА и е третиран като такъв. Хикс не харесва това и подава жалба, в която се представя за Литекс със съответните аргументи. Такива са фактите.
Но стана късно, наздраве!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юли 2017 21:26

От Литекс, прекръстил се миналото лято на ЦСКА-София, няма как да претендират, че те са повече ЦСКА от някого другиго .... никой вече не е ЦСКА, УЕФА ясно го заявиха също, така че това е положението, мненията за ЦСКА 1948 преспокойно могат да се споделят тук, и трето нещо с името ЦСКА да се създаде, и то тук може да се коментира.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 юли 2017 21:33

sin4ec написа:Коле, съгласен съм, че Стоилов е много...неумен тип. Разбирам тезата ти за адвокатите, но тя не оправдава шефовете. И ще ти обясня защо: ако хипотетично беше сработила схемата, отборът щеше да участва като наследник на Литекс в ЕКТ.
Та, Литекс ли сте, или наследник на ЦСКА?
Резултатът от делото( положителен или отрицателен) не променя постановката, с която влизаш там. ЦСКА-София е нов отбор по всички правила на УЕФА и е третиран като такъв. Хикс не харесва това и подава жалба, в която се представя за Литекс със съответните аргументи. Такива са фактите.
Но стана късно, наздраве!

Ама аз не съм написал никъде, че сегашния ЦСКА е тоя създаден 1948. Винаги съм твърдял обаче, че сме наследник
Ако играехме в ЕКТ (каквато опция имаше и то повече от 60-70 %), щях да напиша, че юридическият одел на ГГ си е свършил просто перфектно работата.
Няма никаво значение какво е написано - ако е хванало "дикиш"
Обаче.....ще ти кажа и друго. Това е някакъв труд. Някой седнал да пише и да си защити хонорара.
Никак не ми е ясно защо този труд е в медиите.
Не ме е срам ! Аз също съм писал изключително неверни неща, за да могат моите клиенти да са добре и на мен да ми бъде платено. Нооо - това си е по делото - няма нужда да се чете и разнася. От тук и въпрос: Кой има интерес това да е публично ? Няма да е Дунав. Няма и Левски да е......(първите нямат капацитет, а вторите интерес). Та.........оставям в многоточие. Както написах - умно момче си.
Последна промяна от k_oleto на 11 юли 2017 21:33, променено общо 1 път.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 11 юли 2017 21:33

k_oleto написа:За Стоилов не мога да коментирам. По всяка вероятност и той трудно коментира себе себе си.
Ако например те обвинят в убисйтво и твоят адвокат ти каже - иди при някоя мацка и бъди с версия, че цяла нощ си бил при нея, а на следващият ден те обвинят, че "прелюбодеец" как ще се чувстваш >
Т.е това е била защитата на ЦСКА (ако е верно), която няма общо с мнението на ГГ, ма няма как да го разбереш това. Умно момче си, нали не си като останалите, които си мислят, че адвокатите преди да напишат нещо - са се обаждали на Бай Добри примерно да го питата - може или не да го напишат. Стегни се и стига с тази боза

Искаш да кажеш, че някакви адвокати от Ню Йорк следят българския футбол и знаят български, който им позволява да четат някакви си форуми, в които се твърди, че ЦСКА-София е Литекс и от там са стигнали до извода, че могат да прокарат теза, че ЦСКА-София е старият Литекс и отговаря на всички изисквания на УЕФА да играят в европейските клубни турнири? Искаш да кажеш, че това не е actum atque tractatum с ГГ ли? Сериозно ли? Или хората на Ганчев са предоставили всички документи по преиминуването на Литекс на ЦСКА-София и премстванетио му от Ловеч в София и ad hoc, de facto и de jure са написали истината, надявайки се да получат изключение и да играят в европейските клубни турнири?

Нали знаеш или не знаеш: "Barba non facit philosophum"?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 юли 2017 21:36

pomiqr272 написа:
k_oleto написа:За Стоилов не мога да коментирам. По всяка вероятност и той трудно коментира себе себе си.

Искаш да кажеш, че някакви адвокати от Ню Йорк следят българския футбол и знаят български, който им позволява да четат някакви си форуми, в които се твърди, че ЦСКА-София е Литекс и от там са стигнали до извода, че могат да прокарат теза, че ЦСКА-София е старият Литекс и отговаря на всички изисквания на УЕФА да играят в европейските клубни турнири? Искаш да кажеш, че това не е actum atque tractatum с ГГ ли? Сериозно ли? Или хората на Ганчев са предоставили всички документи по преиминуването на Литекс на ЦСКА-София и премстванетио му от Ловеч в София и ad hoc, de facto и de jure са написали истината, надявайки се да получат изключение и да играят в европейските клубни турнири?

Само като написа "някакви си адвокати" и спрях да чета.
Рядко не умно момче си.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юли 2017 21:37

k_oleto написа: Аз също съм писал изключително неверни неща, за да могат моите клиенти да са добре и на мен да ми бъде платено.

Нещо си се заблудил сериозно - вашите адвокати не са написали нищо невярно, това си е самата истина - има си документи, показвани са неведнъж. Публични са.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 11 юли 2017 21:40

k_oleto написа:
pomiqr272 написа:

Само като написа "някакви си адвокати" и спрях да чета.
Рядко не умно момче си.

Как да си признаеш, че си прочел цялото. Останалата част удря, като Тайсън между 86 и 88 г. Когато отвориш ТР винаги ще стои Литекс корекция ЦСКА и латинската сентенция: "Verba volant, scripta manent", вечно ще кънти в ушите на припознавачите.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 юли 2017 21:43

1982 написа:
k_oleto написа: Аз също съм писал изключително неверни неща, за да могат моите клиенти да са добре и на мен да ми бъде платено.

Нещо си се заблудил сериозно - вашите адвокати не са написали нищо невярно, това си е самата истина - има си документи, показвани са неведнъж. Публични са.

Хах, опонирах те на тема - така сте решили и твърдите. Аз само ти казвам, че никой не е решил нищо. Това са юридически похвати.

А инак.......+ и за теб. Един олигарх си развява коня. Доста му се получава на моменти, а такива кати теб само му помагат. Но......ще дойде момента, в който ще ти стане ясно и това

Върни се в “ЦСКА”