Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
baraba написа:PFC Litex написа:Комплекс „Българска армия” – ПУП допуска модернизация на стадиона чрез частично покриване на трибуните с леки козирки. Не се допуска изграждане на нови и разширяване на съществуващите спортни игрища, внасяне на нови архитектурни обеми и съоръжения, както и промяна в параметрите на застрояване.
http://citybuild.bg/news/publikuvaha-pr ... niia/34903
Приемат ли ПУП-а в този вид, ще си останете единствено с мечтите за нов и модерен стадион.
Да ти имам проблемите Уйне , ще си помисли човек , че ти имаш намерение да строиш нов стадион или да модернизираш АрмиятаНадали ПУП-а в този му вид точно , ще бъде приет
JackPackage написа:Бившият Литекс позволено ли е?![]()
JackPackage написа:Бившият Литекс позволено ли е?![]()
svetlan29 написа:JackPackage написа:Бившият Литекс позволено ли е?![]()
И така може!Но за кратко ЦСКА не може-както за кратко не се казва Нефто/един отбор от Бс/,или пък Пир/отбор от Бл/!Името на отбора е ЦСКА-София/София/,като това в скобите не е задължително
delqnski47 написа:svetlan29 написа:JackPackage написа:Бившият Литекс позволено ли е?![]()
И така може!Но за кратко ЦСКА не може-както за кратко не се казва Нефто/един отбор от Бс/,или пък Пир/отбор от Бл/!Името на отбора е ЦСКА-София/София/,като това в скобите не е задължително
Може,защото се подразбира.А така както си го написал с другите - трудно![]()
Като кажеш ''Играчът на ЦСКА Станислав Манолев....и т.н.'' е ясно за кой ЦСКА става въпрос :!: Ако имаш въпросителни в заглавието - в текста на новината ще разберешАко си се почувствал излъган,осквернен,объркан и т.н. - съжалявам,но не мога да ти помогна,защото този ''журналистически трик'' е позволен
Заклет Левскар написа:
Ами ще може ли да пишем например:
''Играчът на ЦСКА Кирил Котев....и т.н.''
![]()
![]()
delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:
![]()
![]()
Еми пиши си,може.Но не знам дали тука има фенове на ЦСКА 1948.Поне аз не знам.
Заклет Левскар написа:delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:
![]()
![]()
Имам предвид ЦСКА, какво е това 1948?
delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:delqnski47 написа:Заклет Левскар написа:
![]()
![]()
Имам предвид ЦСКА, какво е това 1948?
Ами тези във В група.Там играе Кирил Котев.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта