gihuelo написа:1982 написа:gihuelo написа:Общината няма нищо общо . Тя дава например едни 100 млн. за сметопочистване и това е. Условието за победителите е да дават примерно едни 10 млн за ЦСКА. Двамата са подставени лица и се стремят по всякакъв начин да смъкнат нещо от тези 10 млн. Примерно
Де факто, искаш да кажеш, че софийска община е издържала ЦСКА ??

Нали се сещаш какъв страшен автогол си вкарваш с подобно твърдение, щото и досега говорим как на подуенци държавата им праща спонсори, ще се окаже, че и ЦСКА е бил на цицалка, не държавна, но общинска.

И всичките ни приказки отиват на вятъра, щото се оказваме същите като тях.
Аз лично не се наемам да твърдя подобно нещо ...... че на ТИТАН им е даден боклукът, с условието част от общинските пари да отиват в клуба. Не, че Бойко не е способен на това, но ....
Не можеш да сравняваш това с Левски. Още от Чорни на когото му бе посочено къде да дава пари ако иска да има мобилен оператор(де факто това е златната ера на Левски с многото пари) та до днес със врътката със Виваком. При нас Сашката излъга частен инвеститор (Митал)да стане спонсор на ЦСКА .Преди това си имахме собственици на които отбора не бе набутан по необходимост , просто те искаха да имат отбор покрай които да си направят реклама или за нещо друго.
И кой беше този дето посочи на Чорни да спонсорира Левски?
Като говорите поне малко мислите ли? Каква логика има примерно Е.Бакърджиев да каже на М.Чорни :" Дай по 10 млн лв на Левски на година и 5 млн на мен за да нямаш грижи" - не е ли много по-разумно " дай на мен 15 млн лв да нямаш грижи"
Иначе цялата история как Чорни стана собствени на Мтел(Мобилтел) е доста интересна,но за твоя голяма изненада няма нищо общо с ФК Левски. През същия период Мобилтел бяха доста "щедри" и към други свои рекламни лица. Примерно известен шоумен получи 5 млн лв. за участие в рекламната кампания Мобилтел, а почти неизвестна ( в онзи момент) певица получи 1,5 млн лв така че напълно нормално Левски като основно рекламно лице да поучава повече. А защо Мобилтел е станал спонсор на Левски ?-Ами на кой да станат спонсори, на ЦСКА ли? Ами в онзи момент собственик на ЦСКА беше правителствения душманин Ил.Павлов.