Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Не по-добре никакви пари да не дават, защото ако дават пари пак ще се месят във важните решения. Гърнето явно иска отново да има последния глас при решение на важните дела в клуба. Вие наистина ли си мислите че Борисов и Иванов са някви тъпаци и затва не управляват ЦСКА по нормален начин и нямаме успехи? Вие сте в грешка значи, защото и Гърнето и Праховеца са умни и хитри и те всъщност управляват така клуба ни не защото са тъпи, а защото са тарикати и искат да изкарват пари по всякакви начини на гърба на отбора ни. Явно имат и някакви корпоративни интереси също, за да се натискат за ЦСКА още. Надявам се Бойко да им бие шута скоро, казвал съмч много пъти, че ако бяха в Левски досега отдавна да се ги изгонили.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
гражданин от село написа:Всичко хубаво,ама някой няма ли да каже кои са тези пазени в дълбока тайна месии?
Аз залагам на Вълка и Гювен

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
гражданин от село написа:Всичко хубаво,ама някой няма ли да каже кои са тези пазени в дълбока тайна месии?
говори се за 7-8 души, може да са седемте джуджета и снежанка, ако се навие

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
danko_sot написа:Не по-добре никакви пари да не дават, защото ако дават пари пак ще се месят във важните решения. Гърнето явно иска отново да има последния глас при решение на важните дела в клуба. Вие наистина ли си мислите че Борисов и Иванов са някви тъпаци и затва не управляват ЦСКА по нормален начин и нямаме успехи? Вие сте в грешка значи, защото и Гърнето и Праховеца са умни и хитри и те всъщност управляват така клуба ни не защото са тъпи, а защото са тарикати и искат да изкарват пари по всякакви начини на гърба на отбора ни. Явно имат и някакви корпоративни интереси също, за да се натискат за ЦСКА още. Надявам се Бойко да им бие шута скоро, казвал съмч много пъти, че ако бяха в Левски досега отдавна да се ги изгонили.
Все си мисля, че ако управляват клуба както трябва ще печелят доста повече от сега... Така си мисля поне. Една прилична селекция на един оправен стадион и професионално отношение към всичко би докарало доста публика, а успехите ще дойдат от само себе си. А от там и солидните печалби за Титан. Но, това аз си го мисля...

[center]I'll be the savior of you all
-
vaskonti написа:гражданин от село написа:Всичко хубаво,ама някой няма ли да каже кои са тези пазени в дълбока тайна месии?
И двамата се ползват дори с по-лоша репутация от Титаните.

vaskonti написа:гражданин от село написа:Всичко хубаво,ама някой няма ли да каже кои са тези пазени в дълбока тайна месии?
тоя гювен да не едно от седемте козлета

иначе и аз си мисля за вълка, цеко минев(петя славова) гришата(чрез подставено лице) и по-неизвестни бизнесмени, като силно се надявам на Антон Божков

Гайтански ако ни иска и сам може да ни издържа. Няма нужда от други хора. До сряда можем само да гадаем. А и нали тоя Димитров от ГЕРБ спомена, че в сряда ще са само част от хората. Фактически в сряда ще създадат това сдружение за спасение на ЦСКА. Истинските инвеститори ще ги разбираме с времето ако това е дългосрочна инициатива, а не само за година. Да не стане накрая като тоя кръг Червени сърца. Уж щяха да ни защитавам и да изграждат добър имидж на клуба, а куцо и сакато ни плюе от сайтчетата. И винаги когато стане нещо хубаво тоя кръг е там да си вдига рейтинга. За мен ЦСКА няма нужда от паразити. Или помагаш цяла година или да те няма.
[center]
[/center]

-
шивача написа:гражданин от село написа:Всичко хубаво,ама някой няма ли да каже кои са тези пазени в дълбока тайна месии?
Дали седем джуджета правят поне един титан?А снежанки в ресторанта на стадиона колкото душа ти иска.

гражданин от село написа:шивача написа:гражданин от село написа:Всичко хубаво,ама някой няма ли да каже кои са тези пазени в дълбока тайна месии?
Дали седем джуджета правят поне един титан?А снежанки в ресторанта на стадиона колкото душа ти иска.
надали правят един титан, но дано правят едно микревско джудже

vaskonti написа:danko_sot написа:Не по-добре никакви пари да не дават, защото ако дават пари пак ще се месят във важните решения. Гърнето явно иска отново да има последния глас при решение на важните дела в клуба. Вие наистина ли си мислите че Борисов и Иванов са някви тъпаци и затва не управляват ЦСКА по нормален начин и нямаме успехи? Вие сте в грешка значи, защото и Гърнето и Праховеца са умни и хитри и те всъщност управляват така клуба ни не защото са тъпи, а защото са тарикати и искат да изкарват пари по всякакви начини на гърба на отбора ни. Явно имат и някакви корпоративни интереси също, за да се натискат за ЦСКА още. Надявам се Бойко да им бие шута скоро, казвал съмч много пъти, че ако бяха в Левски досега отдавна да се ги изгонили.
Все си мисля, че ако управляват клуба както трябва ще печелят доста повече от сега... Така си мисля поне. Една прилична селекция на един оправен стадион и професионално отношение към всичко би докарало доста публика, а успехите ще дойдат от само себе си. А от там и солидните печалби за Титан. Но, това аз си го мисля...
Васко, ти не си добре! Мислел си... Ами иди при Титан и ги питай за някаква работа, може да ти предложат нещо!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]