Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 06 юли 2017 00:23

Eminem написа:
k_oleto написа:
Това не е така - пусни си Руди Василев в спортно за спорта и ще видиш и другата гледна точка. Разбира се, аз не очаквам да видиш другата гледна точка, ното очкавам да почнеш да сърфираш в нета, затова ще ти припомня моята гледна точка, а тя е, че адвокатите могат и са длъжни да пишат това - което според тях ще им спечели делото. Затова им се плаща все пак !

Тоест, адвокатите вярват, че сте Литекс и, че имат документи, за да го докажат.
За УЕФА сте нов отбор, защото си сменяте името, цветовете и града. Но дружеството е Литекс.

Не, според адвокатите - тезата е била най-удобна за да ни допуснат до ЕКТ. Те са търсили вариант да играем в ЕКТ (предполагам таквава е била задачата). За Уефа сме нов отбор, а и според мен. Претендираме обаче да сме наследник на несъстоятелния ЦСКА (дружеството). Личното ми мнение е, че ЦСКА е в сърцето, а не в ТД, но........това е тема МАГИЯ (СПАМ ) ЦСКА и затова така отговарям.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 юли 2017 00:24

Eminem написа:
k_oleto написа:
Това не е така - пусни си Руди Василев в спортно за спорта и ще видиш и другата гледна точка. Разбира се, аз не очаквам да видиш другата гледна точка, ното очкавам да почнеш да сърфираш в нета, затова ще ти припомня моята гледна точка, а тя е, че адвокатите могат и са длъжни да пишат това - което според тях ще им спечели делото. Затова им се плаща все пак !

Тоест, адвокатите вярват, че сте Литекс и, че имат документи, за да го докажат.
За УЕФА сте нов отбор, защото си сменяте името, цветовете и града. Но дружеството е Литекс.

Тоест нищо не си разбрал и явно е безмислено да ти се обяснява , че никой не знае в какво вярват адвокатите , а им е платено да изградят защита която СПОРЕД ТЯХ ще спечели делото ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 06 юли 2017 00:25

baraba написа:
Въобще не го мисля Гришата , за разлика от теб :mrgreen:

Отговори на въпроса, не бягай.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юли 2017 00:27

К оле, не се излагай! Това беше логичната контра на ГГ и Ко и реално си е истина. Всичко в това изложение е истина. Защо обаче ГГ реши, че хората там са глупаци-не ми е ясно. Единственото обяснение е, че всичко е цирк за пред такива като теб.
С този глупав ход и обвинения към УЕФа ГГ си спечели нулев шанс за догодина и по-лошото: назначаване на мониторинг и следене за ФФП.
Това не е стратегическо мислене, а пълна глупост. :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юли 2017 00:35

k_oleto написа:Не, според адвокатите - тезата е била най-удобна за да ни допуснат до ЕКТ. Те са търсили вариант да играем в ЕКТ (предполагам таквава е била задачата). За Уефа сме нов отбор, а и според мен. Претендираме обаче да сме наследник на несъстоятелния ЦСКА (дружеството). Личното ми мнение е, че ЦСКА е в сърцето, а не в ТД, но........това е тема МАГИЯ (СПАМ ) ЦСКА и затова така отговарям.

Ами то има причина да е най-удобна тази теза. Не са се сетили, ей така от нищото.
Може би са видели......знам ли.....документи ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юли 2017 00:36

baraba написа:Тоест нищо не си разбрал и явно е безмислено да ти се обяснява , че никой не знае в какво вярват адвокатите , а им е платено да изградят защита която СПОРЕД ТЯХ ще спечели делото ;)

Ама то има причина да използват тази теза. На малоумни ли се правите ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 юли 2017 00:37

sin4ec написа:К оле, не се излагай! Това беше логичната контра на ГГ и Ко и реално си е истина. Всичко в това изложение е истина. Защо обаче ГГ реши, че хората там са глупаци-не ми е ясно. Единственото обяснение е, че всичко е цирк за пред такива като теб.
С този глупав ход и обвинения към УЕФа ГГ си спечели нулев шанс за догодина и по-лошото: назначаване на мониторинг и следене за ФФП.
Това не е стратегическо мислене, а пълна глупост. :(

Не се излагам....Аз твърдя, а и съм ужасно убеден, че написаното няма общо с ГГ
За истината. Преди мъничко написах, че ЦСКА е в сърцето. Никъде не съм каще звал нещо различно. Не разбирам обаче какво общо имат ТД с моята представа за ЦСКА. Не разбирам и защо някой ще се появява и ще обяснява, че това което чувствам и виждам не е правилно. Например: Ако аз ти обясня, че не обичаш жена ти или детето ти ? Не става нали ? Това е твоята жена и твоето дете. Та, в тая врзъка - не разбирам............
По същество......Синчец......ще е много, ма много дълго. Затова ще нахвърлям. Аз обичам отбора - клуба, името, идеята - обичам приятелите си, обичам емоцията, обичам това да коментирам преди/повреме и след мача ситуациите. Не ми пука кое е дружеството. Не ме ..е....и завърпшва с "б" + "е" кое точно е дружеството. Това е нещо като вашата декларация на НФК - там бяхте написали, че не ви вълнува защо ги няма билетите - вие искате да си планирате пътуването. При мен (нас) е същото брат - по ясно не мога да ти го обясня

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 юли 2017 00:42

1982 написа:
k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:това не означава (в конкретния случай), че Стойчо Стоилов или Трифон Попов са обяснили ситуацията на агентите, които въз основа на тези обяснения са изградили защитата на ЦСКА (ако е истана де)

Ооооо, далеч съм от мисълта, че тези пионки въобще някой ги е питал за нещо. Но ГГ е незаобиколим фактор ....

Да бе...те (адвокатите) седят и пишат и изведнъж си викат....чакай да звънна да на Гришата да го питам дали да вкарам това изречение...........

Разсъждавай момче !

Виж какво, тук не иде реч за Пешо от Злокурене, дето се напил и ти трябва да го измъкнеш ..... никой няма да седне да си съчинява през главата на мутрата Гриша Ганчев.

Напротив красавецо,
знаеш ли колко фирми има ГГ ? Ако не....силата ви е в ТР - виж. Само, че точно щото нестава дума за Пешо от Злокучене - няма как да очакваш, че ГГ ще му е преоритно да има първа дума и глас във всеки един казус, та ще го умориш бе пич. Още повече - по темите за ЦСКА той е все на минус - ако някой ще го пита - ще го пита за темите дето са плюсови, въпреки че и там не вярвам да нарежда как да се съставят изреченията, ма.......как и да е

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 юли 2017 00:43

Eminem написа:
baraba написа:Тоест нищо не си разбрал и явно е безмислено да ти се обяснява , че никой не знае в какво вярват адвокатите , а им е платено да изградят защита която СПОРЕД ТЯХ ще спечели делото ;)

Ама то има причина да използват тази теза. На малоумни ли се правите ?

Не, аз казвам следното: Целта е била да се спечели делото. А по какъв начин - така са решили. Ако имаш опция да ме уредиш в такъв екип - следващият път ще ти дам и повече инфо

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2017 00:49

k_oleto написа:Не се излагам....Аз твърдя, а и съм ужасно убеден, че написаното няма общо с ГГ

Това вече е Култ към личността.

ГГ е нещо свято, чисто, то не може да е забъркано в подобни помии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”