Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 05 юли 2017 23:21

k_oleto написа:
petko.h.markov написа:
k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа: Не разбирам как може да напише, че една адвокатска теза (ако въобще е вярна) има и / или е свързана с Гриша Ганчев.

Много просто, той ги е наел тези адвокати, надали ще защитават тези, които той не желае да защитават.

Много тъпо изречение.........

Ся, да те питам.........ако утре те хванат без книжка (щото си я забравил примерно) и аз ти кажа, че ще ти спестя глобата и ядовете, та....кажи ми...........(ама честно) ще ти трябва ли да знаеш какво ще напиша в жалбата ? Ще искаш ли да напиша това, което ми кажеш или ще ми се довериш на мен - като професионалист ?

Опитваш се да внушиш,че американските адвокати са знае ли за "волните съчетания на бухалки и обръчи",които
се разиграха миналата година?Че са написали цялата защита пред КАС и ръководството не е запознато с нея?
Че не са се консултирали с адвокати на ЦСКА-софия? Как ще стане тази твоя версия?Кой ще ти плаща като адвокат
и ти няма да се съветваш с него,как и по какъв начин ще го защитаваш.Нещо много адвокатски го раздаваш.
Още ли ще подлагате на съмнение изнесените факти за написаното от адвокатите?Днес ГА в прав текст го призна

Не бре младеж, опитвам да обясня, че никога, ама никога не съм се съветвал с клиента на тема: Това може ли да го напиша или не :) По - скоро е било обатното. Казвам - това ще напиша = от днес, от утре - това е и твоята версия. Смятам, че това е добро за теб, така че - правиш каквото ти кажа.
Дет се вика: клиента има само едно задължение - да плати хонорара

ВЕРВАМ ТИ!
Ето защо е съвсем нормално ръководството на „Армията“ да използва и невъзможните „вратички“, за да изведе клуба от пропастта, в която бе вкаран от „гърнетата“ и Лупи. И като реакция срещу доносите на антибългарите от БФС. Толкова по темата за документацията от КАС, открадната от нарко-сектора със специалното участие на Делиормана

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юли 2017 23:21

k_oleto написа:
vaskonti написа:Проблемът в тълкуването ти е, че в случая написаното трябва да се основава на лесно проверими факти. А такива има - не само дружеството, ами и клуба има пряка връзка с Литекс. Разбира се, там хората не правят разлика между клуб и дружество - все пак те боравят с реални неща, а не с абстрактни патетични "аргументи" , а и не се вълнуват какво е мнението на феновете.

Няма нужда едно становище да се основава на лесно преодолими факти. Целта на всяко едно представено пред съда становище е да убеди съда, че написаното е вярно. (по тая линия много си спестиха затовора). Мнението на феновете, разбира се, че има тежест само у нас. Пример: страницата на уефа беше засипана с реални коментари от реални хора. Аз знам за десетки мейли пратени от реални хора към уефа. Но, прав си - това се видя, че не е важно.
Та, аз твърдя и настовявам, че тези хора - писали до Уефа са червени. Настоявам, че ЦСКА (в сегашния си вид), е признат от много армейци. Та, кажи ми - на мен - директно: Наричаш ли ме, че съм фен на Ловеч ?
п.с
никога не съм ходил в Ловеч !

Ти продължаваш да говориш по принцип, а не конкретно за случая. Като няма значение, защо са избрали една такава теза, която смущава доста от вас? Днес си направих труда да хвърля едно око на форума в сайта, ами там вече се прокрадва едно мрънкане и недоволство, въпреки, че пак някои опитват да оправдаят нещата с адвокатски трикове. То е ясно, че Ганчев каквото и да направи някои хора все ще го одобрят, но това е друг въпрос.

Мнението на феновете има тежест само някъде в пространството, не срещу закона. Дори не срещу най-елементарната логика - този клуб може да бъде проследен исторически до Ловеч, но не и до ЦСКА. Колкото и тия фенове да отричат, срещу фактите не можеш да скачаш.
Не бих те нарекъл фен на Ловеч. Ти си си фен на ЦСКА, на който му се е привидял този клуб в образа на ЦСКА-София. Лошото е, че ти нарочно си избрал да вярваш в миража, знаеш, че е мираж, но просто отказваш да приемеш случилото се с нашия си ЦСКА. Той има шанс да се възроди и да бъде признат официално, но кинти трябват, още сега. А не оня Кюстендилец да ми обжалва. Не, че той го прави де факто де....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 23:21

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа: Не разбирам как може да напише, че една адвокатска теза (ако въобще е вярна) има и / или е свързана с Гриша Ганчев.

Много просто, той ги е наел тези адвокати, надали ще защитават тези, които той не желае да защитават.

Ся, да те питам.........ако утре те хванат без книжка (щото си я забравил примерно) и аз ти кажа, че ще ти спестя глобата и ядовете, та....кажи ми...........(ама честно) ще ти трябва ли да знаеш какво ще напиша в жалбата ? Ще искаш ли да напиша това, което ми кажеш или ще ми се довериш на мен - като професионалист ?

2 пъти съм плащал глоби като шофьор, бях виновен и си платих чинно наказанието, никога не бих те наел да лъжеш, за да ми оттървеш заслуженото наказание.

Аз съм убеден, че вашите адвокати не са писали тези неща на своя глава, все пак се знае, че ГГ е мутра и не е много полезно да вършиш неща през главата му.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 23:26

k_oleto написа:
1982 написа:По темата с Домусчиеви - "държавата" ще ги осъди толкова, колкото осъди и Гриша Ганчев за захарните му далавери ..... всичко това е само евтин Пи Ар на нещастника Бойко, както беше и "делото" срещу ГГ за измамите с ДДС, симулира се борба срещу едрата организирана престъпност, да се покажем на вечно критикуващите ни европейци, че и на високо пипаме .... разбира се, реални присъди няма да има, забравете.

Остави темата Думусчиев - питах те нещо директно. Забелязвам, че като те хвана на къс пас и винаги сменяш темата.
Като ме няма обаче и след като вляза виждам и чета как сереш.
Та.......отговори ми на горния въпрос, моля !

Гледах Томислав Русев при Сиромахов, извинявам се, че се отлепих от компютъра за няколко минути, явно е забранено. Отговорил съм ти вече, а и не виждам какво толкова си ме питал, нищо особено.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 23:28

1982 написа:
k_oleto написа:
1982 написа:

2 пъти съм плащал глоби като шофьор, бях виновен и си платих чинно наказанието, никога не бих те наел да лъжеш, за да ми оттървеш заслуженото наказание.

Аз съм убеден, че вашите адвокати не са писали тези неща на своя глава, все пак се знае, че ГГ е мутра и не е много полезно да вършиш неща през главата му.

ми незнам, щом няма да ме наеш съм минус един хорорар. Обаче........ти си един обикновен работник (не ми се сърди) Без значение какво мисля аз или ти за ГГ - такива като него успяват, защото наемат такива като мен (разбира се, аз съм 9-та дупка), но се надявам поне да ми хванеш мисълта. Та, в това няма лошо. Или поне аз не виждам. А ти, щом искаш - плащай. Дет се вика = имал пари - дал

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 юли 2017 23:30

Реално ти си пиши каквото искаш в делата когато става дума за събития които няма как съдиите да знаят
дали са се случили. Твоят клиент дава показания и казва историйката която си му съчинил.
Това нещо няма никаква прилика с делото в КАС. Какво искат хората на ГГ от това дело?
Ами да ги допуснат в евротурнирите. Как става това? Ами с лиценз за евротурнирите.
На кой се издава лиценз? Ами на дружеството за съжеление на всички ви а не на клуба (защото сте на
мнение че са 2 разл. неща). Кое е това дружество?
Какви са документите му?
Какъв му е Булстата?
Нещата които са написани в тази жалба са истина и са лесно проследими в търговски регистър.
Искат да получат лиценз за да стане това трябват документи а документитъе са ясни какво показват.
Същото нещо го казват от БФС няколко от хората които правиха врътката миналата година с ГГ заедно.
Няма документи които да казват следното- това е дружество което клуба и феновете си избраха да ги представлява
така че това е ПФК ЦСКА.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 23:32

vaskonti написа:
k_oleto написа:
vaskonti написа:Проблемът в тълкуването ти е, че в случая написаното трябва да се основава на лесно проверими факти. А такива има - не само дружеството, ами и клуба има пряка връзка с Литекс. Разбира се, там хората не правят разлика между клуб и дружество - все пак те боравят с реални неща, а не с абстрактни патетични "аргументи" , а и не се вълнуват какво е мнението на феновете.

Няма нужда едно становище да се основава на лесно преодолими факти. Целта на всяко едно представено пред съда становище е да убеди съда, че написаното е вярно. (по тая линия много си спестиха затовора). Мнението на феновете, разбира се, че има тежест само у нас. Пример: страницата на уефа беше засипана с реални коментари от реални хора. Аз знам за десетки мейли пратени от реални хора към уефа. Но, прав си - това се видя, че не е важно.
Та, аз твърдя и настовявам, че тези хора - писали до Уефа са червени. Настоявам, че ЦСКА (в сегашния си вид), е признат от много армейци. Та, кажи ми - на мен - директно: Наричаш ли ме, че съм фен на Ловеч ?
п.с
никога не съм ходил в Ловеч !

Ти продължаваш да говориш по принцип, а не конкретно за случая. Като няма значение, защо са избрали една такава теза, която смущава доста от вас? Днес си направих труда да хвърля едно око на форума в сайта, ами там вече се прокрадва едно мрънкане и недоволство, въпреки, че пак някои опитват да оправдаят нещата с адвокатски трикове. То е ясно, че Ганчев каквото и да направи някои хора все ще го одобрят, но това е друг въпрос.

Мнението на феновете има тежест само някъде в пространството, не срещу закона. Дори не срещу най-елементарната логика - този клуб може да бъде проследен исторически до Ловеч, но не и до ЦСКА. Колкото и тия фенове да отричат, срещу фактите не можеш да скачаш.
Не бих те нарекъл фен на Ловеч. Ти си си фен на ЦСКА, на който му се е привидял този клуб в образа на ЦСКА-София. Лошото е, че ти нарочно си избрал да вярваш в миража, знаеш, че е мираж, но просто отказваш да приемеш случилото се с нашия си ЦСКА. Той има шанс да се възроди и да бъде признат официално, но кинти трябват, още сега. А не оня Кюстендилец да ми обжалва. Не, че той го прави де факто де....

пиша за конкретния случай. Пиша, че това е теза на адвокатите, които така са решили (ако е вярно де)
Иначе..има недоволство и у мен. Аз лично бих дал друг съвет на ГГ, а не нов клуб, но имаме такъв, тъй че........няма какво да направя.
Този клуб ще е наследник на ЦСКА, ако изкупи активите, ако не - ще е нов клуб. Две мнения по темата няма

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 05 юли 2017 23:32

k_oleto написа:
sin4ec написа:
k_oleto написа:
Не е така пич.
Какви шефове ? В никакъв случай не си мисля, че Гриша Ганчев или някой от клуба е диктувал по телефона на адвокатите какво да пишат! Или ти мислиш, че е обратното ?

Естествено, че не е диктувал. Но концепцията е формулирана от него-няма как те на своя глава да го направят. Мина ми през главата след първия отказ на КАС, че може да прибегне до подобен ход, но смятайки го за умен човек не мислех, че ще поеме такъв огромен риск!
Рискът не се оправда.
Аз зачитам правото на всеки да си избира и подкрепя клуб. Ти си избрал този-няма лошо! За бг стандартите е добър, за шампион и ЕКТ не става на този етап. Но има време.
Единственият ми проблем е свързването на този клуб с ЦСКА. Съжалявам, но няма никаква връзка между двете. Твърди го и ТР, и УЕФА, и ЛК, а и шефовете ви. Факт. Срещу всичко това имаме твърденията на ГА, Дърпатов и чичо Митко( които се нуждаят от анализ и тълкование като библейски текст) . Как мислиш, дали звучи сериозно?
Но и за това има време.
Един ден може и да осигутите приемственост. Дотогава сте си Литекс!

не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.
Не питам каква е концепцията на клиента - пиша това, което смятам, че ще спечели делото. В повечето пъти - това, което пиша е невярно. Или променено или ...............Клиента иска да му спечеля делото - той не се вълнува какво съм написал и кога и как и т.н
Сега разбираш ли колко тъпо е горното, което си написал

В Съда важат единствено и само документи. Ти може да си напишеш каквото искаш, но то няма как да е подкрепено от факти, след като го няма никъде черно на бяло - следователно губиш. Ако наистина си адвокат престани да дрънкаш щуротии, които и на децата са ясни, защото се излагаш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 23:33

k_oleto написа:Без значение какво мисля аз или ти за ГГ - такива като него успяват, защото наемат такива като мен (разбира се, аз съм 9-та дупка), но се надявам поне да ми хванеш мисълта. Та, в това няма лошо. Или поне аз не виждам. А ти, щом искаш - плащай. Дет се вика = имал пари - дал

Нищо подобно, такива като ГГ успяват, защото живеят в Булгаристан, тук закони няма, вие, адвокатите, нямате нищо общо .... щяхте да имате, ако живеехме в правова държава, а не в тази джунгла.

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 05 юли 2017 23:35

Aбе, ако трябва да направим резюме на 3К страници, обобщено се оказва, че Микре Юнайтед няма как да стане ЦСКА.

R.I.P. за един велик някога (по някакъв си начин - с УАЗ-ките най-вече , в чиито багажници пристигаха славни ЦСКА-ри като Стойчо/Тройчо) клуб, който бе изцицан и умъртвен от знайни и незнайни герои на нашето време. Като по пътя си докара до умирачка или близо до нея футболни центрове като Благоевград (Бербо за 20 чифта маратонки, после Михтарски, после Спас Делев), Бургас (Платини и Анисе), Сливен (карето на Данчо Лечков, за които видя пари през крив макарон) и т.н. и т.н.

И няма начин петима форумни балъци + 50 возещи се в автобуса на Чавдар-Етрополе (безплатно) + 500 нашмъркани качулки + вся остальная непьющая сволочь да ме убедят, че "не се гаси туй, що не гасне!"

Запалете си отново огъня! Вътре в сърцата си! Съберете се примерно 100 000 от милионите привърженици. Отделете по 10 кинта месечно от залъка си. Ето ви 12 милки годишен бюджет. Направете си клуб с име: #Je suis CSKA!

И няма да ви се налага да правите свирки на никого. Успех!

И Наздраве! 8-)

Върни се в “ЦСКА”