k_oleto написа:petko.h.markov написа:k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа: Не разбирам как може да напише, че една адвокатска теза (ако въобще е вярна) има и / или е свързана с Гриша Ганчев.
Много просто, той ги е наел тези адвокати, надали ще защитават тези, които той не желае да защитават.
Много тъпо изречение.........
Ся, да те питам.........ако утре те хванат без книжка (щото си я забравил примерно) и аз ти кажа, че ще ти спестя глобата и ядовете, та....кажи ми...........(ама честно) ще ти трябва ли да знаеш какво ще напиша в жалбата ? Ще искаш ли да напиша това, което ми кажеш или ще ми се довериш на мен - като професионалист ?
Опитваш се да внушиш,че американските адвокати са знае ли за "волните съчетания на бухалки и обръчи",които
се разиграха миналата година?Че са написали цялата защита пред КАС и ръководството не е запознато с нея?
Че не са се консултирали с адвокати на ЦСКА-софия? Как ще стане тази твоя версия?Кой ще ти плаща като адвокат
и ти няма да се съветваш с него,как и по какъв начин ще го защитаваш.Нещо много адвокатски го раздаваш.
Още ли ще подлагате на съмнение изнесените факти за написаното от адвокатите?Днес ГА в прав текст го призна
Не бре младеж, опитвам да обясня, че никога, ама никога не съм се съветвал с клиента на тема: Това може ли да го напиша или неПо - скоро е било обатното. Казвам - това ще напиша = от днес, от утре - това е и твоята версия. Смятам, че това е добро за теб, така че - правиш каквото ти кажа.
Дет се вика: клиента има само едно задължение - да плати хонорара
ВЕРВАМ ТИ!
Ето защо е съвсем нормално ръководството на „Армията“ да използва и невъзможните „вратички“, за да изведе клуба от пропастта, в която бе вкаран от „гърнетата“ и Лупи. И като реакция срещу доносите на антибългарите от БФС. Толкова по темата за документацията от КАС, открадната от нарко-сектора със специалното участие на Делиормана