k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:Ами и с това не съм съгласен. Фактите са, че УЕФА каза, че сме нов клуб. Апропо - аз това не съм го оспорвал никога.
Тя казва, ама вашите ръководители у нас твърдят, че вие сте ЦСКА и нямате нищо общо с Литекс, Милко даже тикове получава като му се спомене Литекс.В същото време, пишете на КАС, че вие сте де факто Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА, просто ползвате това име като "термин".
Разбираш ли в каква огромна излагация ви вкараха тези хора ??!Значи, или ще настояваш, че си ЦСКА и нямаш нищо общо с Литекс, или ..... не знам, те се оплетоха вече съвсем.
Това не го казва "Тя" И пак.....в множествено число.......(всъщност не разбирам защо) Ето, аз настоявам, че сме ЦСКА и нямаме общо с Литекс.
Дай пак към творението на адвокатите. Пак пример: Цветан Василев защо е в Сърбия ? Според адвокатите му - той иска да се прибере, ма сега е в невъзможност !!!
Това как ще го коментираш ?
Проблемът в тълкуването ти е, че в случая написаното трябва да се основава на лесно проверими факти. А такива има - не само дружеството, ами и клуба има пряка връзка с Литекс. Разбира се, там хората не правят разлика между клуб и дружество - все пак те боравят с реални неща, а не с абстрактни патетични "аргументи" , а и не се вълнуват какво е мнението на феновете.