Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 05 юли 2017 22:46

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Ами и с това не съм съгласен. Фактите са, че УЕФА каза, че сме нов клуб. Апропо - аз това не съм го оспорвал никога.

Тя казва, ама вашите ръководители у нас твърдят, че вие сте ЦСКА и нямате нищо общо с Литекс, Милко даже тикове получава като му се спомене Литекс. Изображение В същото време, пишете на КАС, че вие сте де факто Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА, просто ползвате това име като "термин".

Разбираш ли в каква огромна излагация ви вкараха тези хора ??! Изображение Значи, или ще настояваш, че си ЦСКА и нямаш нищо общо с Литекс, или ..... не знам, те се оплетоха вече съвсем. Изображение

Това не го казва "Тя" И пак.....в множествено число.......(всъщност не разбирам защо) Ето, аз настоявам, че сме ЦСКА и нямаме общо с Литекс.
Дай пак към творението на адвокатите. Пак пример: Цветан Василев защо е в Сърбия ? Според адвокатите му - той иска да се прибере, ма сега е в невъзможност !!!
Това как ще го коментираш ?

Проблемът в тълкуването ти е, че в случая написаното трябва да се основава на лесно проверими факти. А такива има - не само дружеството, ами и клуба има пряка връзка с Литекс. Разбира се, там хората не правят разлика между клуб и дружество - все пак те боравят с реални неща, а не с абстрактни патетични "аргументи" , а и не се вълнуват какво е мнението на феновете.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 22:53

k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Ами и с това не съм съгласен. Фактите са, че УЕФА каза, че сме нов клуб. Апропо - аз това не съм го оспорвал никога.

Тя казва, ама вашите ръководители у нас твърдят, че вие сте ЦСКА и нямате нищо общо с Литекс, Милко даже тикове получава като му се спомене Литекс. Изображение В същото време, пишете на КАС, че вие сте де факто Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА, просто ползвате това име като "термин".

Разбираш ли в каква огромна излагация ви вкараха тези хора ??! Изображение Значи, или ще настояваш, че си ЦСКА и нямаш нищо общо с Литекс, или ..... не знам, те се оплетоха вече съвсем. Изображение

Това не го казва "Тя" И пак.....в множествено число.......(всъщност не разбирам защо) Ето, аз настоявам, че сме ЦСКА и нямаме общо с Литекс.
Дай пак към творението на адвокатите. Пак пример: Цветан Василев защо е в Сърбия ? Според адвокатите му - той иска да се прибере, ма сега е в невъзможност !!!

В множествено число пиша, разбира се, вие подкрепяте твърдо това ръководство, каквото и да направи, как да ви деля ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 юли 2017 22:55

k_oleto написа:
gihuelo написа:
k_oleto написа:
Сагата „Държавата срещу братя Домусчиеви“ навлиза в нова фаза. Това разкри вицепремиерът Валери Симеонов. Той каза тежки думи за бизнесмените в кулоарите на парламента.

Симеонов разкри, че снощи са осигурени средства от финансовия министър за обжалване на решението на Арбитражния съд, свързано с приватизацията на Български морски флот от двамата братя бизнесмени.

По-рано днес в подкрепа на Домусчиеви се обяви синдикатът на моряците. Самият Кирил Домусчиев пък пусна във Фесбук също някакво обяснение, което завършва с обиди, но не е ясно срещу Симеонов или Борисов са

Дано това стане и да глътнат вода малко. Вече тяхното на нищо не прилича.

Няма нищо вечно в България . И Цветан Василев за които дори не можеше да си помисли човек ,че може да му се случи нещо напусна сцената за 3-4 месеца. Точно Любо Пенев и Херо да направят умопомрачителната селекция и котка мина път. За първи път от както е на голямата сцена виждам някой да скача на Домусчиев. Освен репортерчето ,където го пита защо е празен стадиона.

[offtopic]Ми то е вън от темата, ма ще разкажа нещо....
Бяха пуснали на публична продан едно корабче (за някакво задължение). Цената му не беше висока (корабчето не можеше да плава), та аз започнах да смятам......ако го взема и го дам на скрап..?? Почнах да търся инфо кой купува и колко върви (дет се вика....дали ще ми излезе сметката). Разбрах (прочетох), че в България на това корабче кинти няма да му изкарам (е, щях да съм с малка печалба), но в чужбина.................най-близо Турция - щях да удвоя парите, а ако имах възможност да го добутам до Индия щях да съм спечелил от тотото. И то за никакви вложения. Е.......аз нямах възможност да го изнеса от България, а за България сметките ми се струваха рисковани и не в съответствие с труда, който щях да вложа.
Та.....ако верно е дал на скрап половината от корабите на флота..........със сигурност и да му прекратят концесията - нема го заболи.[/offtopic]

[offtopic]Не е вярно ,че са нарязани половината кораби на ПБМФ. Като процент грубо 80%. Над 60 кораба. Нарязаха ги в Индия или Пакистан. Никой не може да ти каже каква е цената на кораб за скрап по интернет. Първо зависи от това колко цветни метали има на борда. Колко и какви са ел.моторите на борда. Каква е арматурата на борда ( тръбопроводи, кранове- на един кораб в зависимост от размера и типа кораб има от няколко километра до няколкостотин километра тръбопроводи) , като арматурата може да бъде медна, неръждаема стомана , като може да има някои много скъпи сплави. Отделно на всеки кораб задължително се поддържа определен набор от зап.части и понякога такива зап части за старо оборудване (особено за много стари кораби каквито бяха дост от корабите на ПБМФ) може да бъдат по-скъпи от зап .части за ново оборудване. При всички случаи от нарязването на корабите на ПБМФ братя Домусчиеви са взели стотици милиони левове. Но те нямат вина , те реално нямаха друг ход. Виновен е този ,който им позволи това да се случи.
Иначе няма как ПБМФ да има 120 служители. В момента имат минимум 500 човека -толкова са екипажите на корабите ,които са във водата и още толкова приблизително почиват.
Едва ли има някой в този форум,който е писал по темата повече от мен.[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 22:56

k_oleto написа: Не разбирам как може да напише, че една адвокатска теза (ако въобще е вярна) има и / или е свързана с Гриша Ганчев.

Много просто, той ги е наел тези адвокати, надали ще защитават тези, които той не желае да защитават.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 22:57

vaskonti написа:
k_oleto написа:
1982 написа:

Проблемът в тълкуването ти е, че в случая написаното трябва да се основава на лесно проверими факти. А такива има - не само дружеството, ами и клуба има пряка връзка с Литекс. Разбира се, там хората не правят разлика между клуб и дружество - все пак те боравят с реални неща, а не с абстрактни патетични "аргументи" , а и не се вълнуват какво е мнението на феновете.

Няма нужда едно становище да се основава на лесно преодолими факти. Целта на всяко едно представено пред съда становище е да убеди съда, че написаното е вярно. (по тая линия много си спестиха затовора). Мнението на феновете, разбира се, че има тежест само у нас. Пример: страницата на уефа беше засипана с реални коментари от реални хора. Аз знам за десетки мейли пратени от реални хора към уефа. Но, прав си - това се видя, че не е важно.
Та, аз твърдя и настовявам, че тези хора - писали до Уефа са червени. Настоявам, че ЦСКА (в сегашния си вид), е признат от много армейци. Та, кажи ми - на мен - директно: Наричаш ли ме, че съм фен на Ловеч ?
п.с
никога не съм ходил в Ловеч !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 23:00

1982 написа:
k_oleto написа: Не разбирам как може да напише, че една адвокатска теза (ако въобще е вярна) има и / или е свързана с Гриша Ганчев.

Много просто, той ги е наел тези адвокати, надали ще защитават тези, които той не желае да защитават.

Много тъпо изречение.........

Ся, да те питам.........ако утре те хванат без книжка (щото си я забравил примерно) и аз ти кажа, че ще ти спестя глобата и ядовете, та....кажи ми...........(ама честно) ще ти трябва ли да знаеш какво ще напиша в жалбата ? Ще искаш ли да напиша това, което ми кажеш или ще ми се довериш на мен - като професионалист ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 23:01

По темата с Домусчиеви - "държавата" ще ги осъди толкова, колкото осъди и Гриша Ганчев за захарните му далавери ..... всичко това е само евтин Пи Ар на нещастника Бойко, както беше и "делото" срещу ГГ за измамите с ДДС, симулира се борба срещу едрата организирана престъпност, да се покажем на вечно критикуващите ни европейци, че и на високо пипаме .... разбира се, реални присъди няма да има, забравете.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 23:10

1982 написа:По темата с Домусчиеви - "държавата" ще ги осъди толкова, колкото осъди и Гриша Ганчев за захарните му далавери ..... всичко това е само евтин Пи Ар на нещастника Бойко, както беше и "делото" срещу ГГ за измамите с ДДС, симулира се борба срещу едрата организирана престъпност, да се покажем на вечно критикуващите ни европейци, че и на високо пипаме .... разбира се, реални присъди няма да има, забравете.

Остави темата Думусчиев - питах те нещо директно. Забелязвам, че като те хвана на къс пас и винаги сменяш темата.
Като ме няма обаче и след като вляза виждам и чета как сереш.
Та.......отговори ми на горния въпрос, моля !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 юли 2017 23:12

k_oleto написа:
1982 написа:

Ся, да те питам.........ако утре те хванат без книжка (щото си я забравил примерно) и аз ти кажа, че ще ти спестя глобата и ядовете, та....кажи ми...........(ама честно) ще ти трябва ли да знаеш какво ще напиша в жалбата ? Ще искаш ли да напиша това, което ми кажеш или ще ми се довериш на мен - като професионалист ?

Опитваш се да внушиш,че американските адвокати са знае ли за "волните съчетания на бухалки и обръчи",които
се разиграха миналата година?Че са написали цялата защита пред КАС и ръководството не е запознато с нея?
Че не са се консултирали с адвокати на ЦСКА-софия? Как ще стане тази твоя версия?Кой ще ти плаща като адвокат
и ти няма да се съветваш с него,как и по какъв начин ще го защитаваш.Нещо много адвокатски го раздаваш.
Още ли ще подлагате на съмнение изнесените факти за написаното от адвокатите?Днес ГА в прав текст го призна

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 23:18

petko.h.markov написа:
k_oleto написа:
1982 написа:

Опитваш се да внушиш,че американските адвокати са знае ли за "волните съчетания на бухалки и обръчи",които
се разиграха миналата година?Че са написали цялата защита пред КАС и ръководството не е запознато с нея?
Че не са се консултирали с адвокати на ЦСКА-софия? Как ще стане тази твоя версия?Кой ще ти плаща като адвокат
и ти няма да се съветваш с него,как и по какъв начин ще го защитаваш.Нещо много адвокатски го раздаваш.
Още ли ще подлагате на съмнение изнесените факти за написаното от адвокатите?Днес ГА в прав текст го призна

Не бре младеж, опитвам да обясня, че никога, ама никога не съм се съветвал с клиента на тема: Това може ли да го напиша или не :) По - скоро е било обатното. Казвам - това ще напиша = от днес, от утре - това е и твоята версия. Смятам, че това е добро за теб, така че - правиш каквото ти кажа.
Дет се вика: клиента има само едно задължение - да плати хонорара

Върни се в “ЦСКА”